Sati bilmiyrm cnm 3esmer seninle günlerimiz aynı sanırım SAT 22 Mart mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sati bilmiyrm cnm 3esmer seninle günlerimiz aynı sanırım SAT 22 Mart mı?
Ben anlamadım heralde. Mendil kapagimi pipi kapagimiCanım az önce zendosta yazmıştım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinde bir kapak varmış. Onu dene istersen.
Canım bu yastık nerde satılıyor? İnternette bildiğin bir site var mı?
Benm kp kv de her gün ariyo, acmasam 1 saat sonra ısrarla tekrar arıyolar, ben de zaten aşiri gerginim, eşime patlıycam az kaldi. Kıyamıyorum ona da, onun sucu degıl ama napayım onlarla muhatap olmak istemiyorum.Of meltemcim beklemekten bunaldim yetmezmiş gibi kv arıyor daha dogurmadin mi ay daha kaç gün var deyip sinirimi bozdu
Aman umut işte :)) senin bir dahaki randevu ne zaman?İşimiz yeniaya dolunaya mi kaldi yani![]()
Ozaman daha bekkliyeceksin meltemDenedim, cok rahat yapabiliyorum canm![]()
Doktorum 41 haftadan sonra beklemek istemiyo, 41 i gecirirsen imzali kağıt ver sorumluluğu ben almak istemem dediFaydasını doğumunda görürsün merak etme. Belki bir hafta kadar daha ozletebilir seni bebeğin. Ilk dogumumu 41+4 te yapmıştım
Amin inşallah senin içinde hayırlı doğumlarBen doğum için yoldayım Rabbim sağlıklı doğum versin inş herkese
Hadi hayırlı doğumlar canımKizlaaaar etiketliyemiyorum dualaruniz bekliyorum hepinize hayirli dogumlar ben bgn 11 30 da doguma giriyorum sezeryan Allaha emanet olun cikinca yazar8m suan hastamedeyim telden girdigim icin yazamadim arkadaslar bana yazanlara
Cmt canm, eminm bebek inmemiş diyecek ki inse de doğum kesin olmuyo zatenAman umut işte :)) senin bir dahaki randevu ne zaman?
Ay benide kızın arkadaşları ve kızıda bıktırmışlar kız hergün tarih söylüyor dünde öğretmeni bile aradı artık sıkıldım herkese hep 16 aralık demektenBenm kp kv de her gün ariyo, acmasam 1 saat sonra ısrarla tekrar arıyolar, ben de zaten aşiri gerginim, eşime patlıycam az kaldi. Kıyamıyorum ona da, onun sucu degıl ama napayım onlarla muhatap olmak istemiyorum.
Dr dinle meltem normal olucak inşallah olmazsada nasip de kızkardeşim bekledi ve yinede sonuçta acil sezeryan boşuna suni sancı çekti bebeği kakasını yaptı çok uraştılar daha geç çıktı hastaneden inşallah bade hm engeç pazartesi normal doğarDoktorum 41 haftadan sonra beklemek istemiyo, 41 i gecirirsen imzali kağıt ver sorumluluğu ben almak istemem dedi![]()
Benim kardeşim altını alırken mermerşahin kumaş varya onlardan almıştı pipinin üstüne koyup popoyu temizliyordu yaparsa o ıslanıyorduKızlar sonunda göbüşumüz düştüyıkamadım korktum düşmez ıslanır diye sonra pes ettim kuzum kokacak diye yıkadım ertesine göbüş düştü
keşkem daha evvel yıkasaymışım...bu erkek bebişler neymiş böyle ya maşallah bi işedilermi tazyikli su misali heryer sidik oluyor gece karyolama işedi sıpa artık jet gibi açıp kapıyorum altını
![]()
Hadi ya ilk kez duydum avm ye gittiğimde bir bakayım canim o değil üst değışmekten üşütecem diye korkuyorum kaçkez ananenin eline işedi ama artık işi çözdüm gibi altını açtığımda pipisini havaya diktiğinde hemen işiyor bende önce kontrol ediyorumGözün aydın canım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinin içinde erkek bebek için, altı açıldığında etrafa yapmasın diye bir kapak varmış. Kutunun üstünde resmini görmüştüm. İstersen bir dene. Ayrıca piyasada içeriği en sağlıklı olan ıslak mendillerden. Benimki kız olduğu için kızlara uygun paketten aldım.
Bende çok gerginim ya hamileliğinin başından beri hiç böyle hissetmemiştim ay iyi ki varsınız ya yoksa kafayı yerdimBenm kp kv de her gün ariyo, acmasam 1 saat sonra ısrarla tekrar arıyolar, ben de zaten aşiri gerginim, eşime patlıycam az kaldi. Kıyamıyorum ona da, onun sucu degıl ama napayım onlarla muhatap olmak istemiyorum.
TAbi eşlerin suçu yok ona patlama yazık oda streslidirBenm kp kv de her gün ariyo, acmasam 1 saat sonra ısrarla tekrar arıyolar, ben de zaten aşiri gerginim, eşime patlıycam az kaldi. Kıyamıyorum ona da, onun sucu degıl ama napayım onlarla muhatap olmak istemiyorum.
İlk dönem ılık suda pamuğu ıslatıp ole silmeni tavsiye ederim canım. Bende ilk Unibaby nin yenidogan ıslak mendilini kullandım poposunda kızarıklık oldu. Pamuğa gecince kızarıklık da hemen gectiGözün aydın canım. Ebebekte satılan babyme nin ıslak mendillerinin içinde erkek bebek için, altı açıldığında etrafa yapmasın diye bir kapak varmış. Kutunun üstünde resmini görmüştüm. İstersen bir dene. Ayrıca piyasada içeriği en sağlıklı olan ıslak mendillerden. Benimki kız olduğu için kızlara uygun paketten aldım.
Günün belli olması ne güzel ya ben laf anlatmaktan bıktımAy benide kızın arkadaşları ve kızıda bıktırmışlar kız hergün tarih söylüyor dünde öğretmeni bile aradı artık sıkıldım herkese hep 16 aralık demekten
Aa bende unibaby almıştım iyi diye en iyisi pamuk o zamanİlk dönem ılık suda pamuğu ıslatıp ole silmeni tavsiye ederim canım. Bende ilk Unibaby nin yenidogan ıslak mendilini kullandım poposunda kızarıklık oldu. Pamuğa gecince kızarıklık da hemen gecti