• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İyi bari hastanede yalnz kalmamişsin.
Annen yannda olamayacak ilk defa die üzülmüştün, ben de üzülmüştüm.
valla kımsesızlıgın kotu oldugunu daha cok anladım o hastane odasında arkadaslarım kaldı tamam ama ınsan yınede arıyo annesını yanında

merak etme kuzum o dusuncelerın hepsı gıtcek bebegınızın buyumesını bırlıkte ızlıceksınız her yaptıgı degısık harekete bak dıye bırbırınızı durtceksınız mutlu olan yuvanız dahada şenlencek bebegınızle

Canm elifim, sennle konusmak iyi geliyo, sağolasin :)
Allah seni cocuklarina, cocuklarini eşini sana bağişlasin.

Canm elifim, sennle konusmak iyi geliyo, sağolasin :)
Allah seni cocuklarina, cocuklarini eşini sana bağişlasin.
amin canım cumlemızı bırbırımıze ınsallah herzaman yanındayım kuzum aynı seylerı bende yasadım senı o kadar ıyı anlıyorumkı bebegını dunyaya getırene kadar surcek bu dusunceler sonrası cok guzel olcak

Kızlar daha 9 aralıktayız ama tecrübeli annemiz çok, benim sütüm yetmediğinden çoğalana kadar aptamil mamayla destekleyin dediler ama ben elimden geleni yapmama rağmen ufaklığın sarılık olmasından ya da bunu anlayamamaktan korkuyorum, yaşayanlar nasıl anladınız, mama verdiğimden beri çok uyuyor?
canım dogduktan bir hafta sonra dr kontrolüne gittik o zaman anlaşıldı sen sütün az olsa da emzir ve en fazla 2 saatte bir emzir Derinsu gerekirse topuklarına hafifçe vur ve sırtını kaşı sıvazla uyanır hiç olmadı altını aç o zaman uyanıyor aptamili bende kullano-ıyorum amaben preaptamil prematüre maması kullanıyorum

mamayı cok verme canım aşırı uyumasın normalde vermen gerekenden az ver sarılık oldugunu gozlerınden anlarsın gozlerının beyazı sararır bıde burnunun etrafı dırek anlarsın zaten bariz sararıyo
Anladım canım çok hırçın ken birden mamalar sonra çok uzun uyur oldu korkuyorum valla

Bebegim emmiyor sutumde gelmiyor.3750 dogdu 3370grdi. 380 gr kaybetmis dogumdan sonra.Kafayi yiycem. Dr mama verme dedi ac ac yatiyor yawrum yazik. Mama veren var mi bebislere. Kac cc veriyorsunuz...

Anladım canım çok hırçın ken birden mamalar sonra çok uzun uyur oldu korkuyorum valla
yok korkma canım o hırcınlıgı tam doymadıgı ıcın mama tam doyuruyo o yuzden fazla uyuyo mamayı az vermeye calıs kendı sutunu ver daha cok yenı dogmus bebekler tam doyunca 5 6 saate kadar uyanmayabılıyolar

canım dogduktan bir hafta sonra dr kontrolüne gittik o zaman anlaşıldı sen sütün az olsa da emzir ve en fazla 2 saatte bir emzir Derinsu gerekirse topuklarına hafifçe vur ve sırtını kaşı sıvazla uyanır hiç olmadı altını aç o zaman uyanıyor aptamili bende kullano-ıyorum amaben preaptamil prematüre maması kullanıyorum
Kaç saatte bir ne kadar veriyorsun canım ben yenidoğanı kullanıyorum sütüm çok değildi bi kaç güne artar dedi ebeler ama yara oldu meme uçlarım acıdan çok veremiyorum :(

Kaç saatte bir ne kadar veriyorsun canım ben yenidoğanı kullanıyorum sütüm çok değildi bi kaç güne artar dedi ebeler ama yara oldu meme uçlarım acıdan çok veremiyorum :KK43:
o acıya dayanmaya calıs canım benımde gogus uclarım yara oldu hatta kanadı zorladım baya kendımı acıya acıya verdım mamaya alısırsa senı daha almaz lanomast dıye gogus ucu kremı var bana hastanede verdıler cok ıyı geldı hemde bıtkısel sılmesen bıle bebege zararı yok dene ıstersen bı

İnş canm inş.
Senn nickin tam sana uygun ya huzurlu ve mutlu, keske bende stresli ve panik koysaymışım, tam uyardı.
Teşekkür ederim canım. ;)
Eğer adını stresli ve panik koysaydın, emin ol ki daha çok strese girer ve panik olurdun. Seçtiğimiz nick ler bile bizi etkiliyor.

Daha önceki yorumlarında daha rahat biriydin. Sanırım son zamanlarda hamilelik hormonlarının etkisiyle biraz gerildin. Sıkma canını. Rahat olmaya çalış. Herşey olacağına varır. Hepimiz hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Ben de normal doğum istiyorum ama olmazsa da yapacak birşey yok. Herşeye hazırım.

İlla şöyle olsun deyip de olmayınca insan çok hayal kırıklığı yaşıyor. Bunu zaman içinde çok yaşadım. Fazla beklenti içine girmek, bizi çok yıpratıyor. Bazı şeyleri oluruna bırakmak lazım. ;)

Pazartesi doldu benim gunum oyy :)
Ooo hadi bakalım. Sen de o zaman cuma yeniay annelerinden olacaksın.
;)

yok korkma canım o hırcınlıgı tam doymadıgı ıcın mama tam doyuruyo o yuzden fazla uyuyo mamayı az vermeye calıs kendı sutunu ver daha cok yenı dogmus bebekler tam doyunca 5 6 saate kadar uyanmayabılıyolar
Normal o zaman canım çok saol canım ya valla her halka panikliyorum
o acıya dayanmaya calıs canım benımde gogus uclarım yara oldu hatta kanadı zorladım baya kendımı acıya acıya verdım mamaya alısırsa senı daha almaz lanomast dıye gogus ucu kremı var bana hastanede verdıler cok ıyı geldı hemde bıtkısel sılmesen bıle bebege zararı yok dene ıstersen bı
Ben lansinoh kullanıyorum ama geçmicek gibi geçiyor mu acaba zamanla

Ya bazen kendi annelerimiz bile anlamiyolar bizi nedense, gerci benm annem cok sık aramıyo bunalmayayım die, Aylacm cok ıstemek de sıkıntı bi durum, keske bu kadar normal takıntilı olmasaydm, şimdi bu stresi cekmezdm.
Evet meltem bu hamilelik benide çok strese soktu artık bunaldım

Eşimi aşırı seviyorum, sanki bi bebeğim de o, üzülsün bunalsın istemiyorum, ama bazen de herşeyi kendim halletmeye calişirken cok doluyorum ben de.
Aynen meltem hala eşim üzülmesin diye bir çok şeye katlanıyor ve üstleniyorum işi çok stresli bide bizle uğraşmasın üstüne birde ev almaya kalktık durmadan bankaya evrak götür gel son günlerim planladığım gibi gitmiyor yetişemiyor yoruluyorum ve ikinci kez anne olmama rağmen korkuyorum sütüm gelcekmi doğumum nasıl genelmi spinalmi yine ayılabilecekmiyim yarın dörte kontrolüm var anestezi uzmanıylada görüşücez durup dutrurken ağlamak gerginlik bugün eve abla geldi sözde ben daha çok yoruldum sanki hafif sancım var bebeğim çok hareketli göbeğim sanki çok büyüdü ikigün önce giydiğim pijama yukarı çıkmıyor seni rahatlatıyım derken galiba daha çok strese sokucam

Bendim canım. Doğum hikayemi anlatıp hiçbir gebeyi korkutmak istemem. Doktoruna güven. Her koşulda doğru seçim. Sonuç sezeryan da olsa benim içimde keşke kalmadı. Her şeyi denedik. Kolay doğumlar dilerim canım.
Önce suni sancı sonra sezaryen oldun sanırım. Geçmiş olsun. Özelde mi devlette mi oldun? Doğum belirtileri başlamış mıydı? Açılman sancın var mıydı? Doktorun mu öyle uygun gördü? Yoksa sen mi istedin?

Kızçeler uni baby kullanmayın. Yavrumun poposunu kızarttı hemen. Bepantol ılık su pamukla geçiverdi. Bi de yeni doğan için yazıyo bildiğin kimyasal. O kadar da çok almıştım ki. Yazık oldu verdiğim paraya. Hayatta sürmem bebeğime bi daha.
Aaa geçmiş olsun. Piyasadaki içeriği en temiz olan ıslak mendil diye biliyorum. İnternetteki yorumlar hep olumlu.
:(

Belki şu an cildi çok hassas olduğundan böyle olmuştur. Biraz büyüyünce birşey olmaz.

Kizlar karnim cok sertlesti acayip rahatsz ediyr sizdede oldumu hic bu 2, olusu ufff birde gobek deligim tatli tatli kasiniyr dusa giriyrm cikiyrm ayni

Back
X