- 10 Nisan 2011
- 848
- 1.055
- 113
- 46
Valla biz bekliyoruz, haberler sende :)Kizlar nasılsınız?
Nasil gidiyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla biz bekliyoruz, haberler sende :)Kizlar nasılsınız?
Nasil gidiyor ?
iyi, gününü bekliyceksin o zmn sakin sakin
aynen ev teknomarket gibi, kullanılmayan tablet dolu boy boy, foto mak. aparatları fln20 yıl önce not aldığı gereksiz kağıtlar çıkıyo hala kitaplarının arasından, eski tlfn numaraları, kim olduklarını bile hatırlamıyo ama atamıyo "dursun" diyip yerini değiştiriyo güya toplamış oluyo böylece
kendine bakıyo ama yaşadığı yere değil.
Bizde birbirimize dahabcok alistik sukurValla biz bekliyoruz, haberler sende :)
Teşekkür ederim canım. Hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.Uzulme canim insallah gerek kalmaz kendiliginden gelir.. herseyde bi hayir vardjr oyle dusunmeye calis
Bugün beklenen doğum günümdü. Önceden, doğum olmazsa 1 hafta bekleriz, sonra suni sancı veririz demişti. Şimdi suyu azaldığı için riske atmak istemediğini, pazartesiye kadar doğum olmazsa sezaryen yapacağını söyledi.cnm pazartesi sezaryen mi dedi doktor? başka ne dedi?
Oyy ne güzel maşallah size :)Bizde birbirimize dahabcok alistik sukur
Gazimiz oluyor arada
Ben rezene iciyorum acaip iyi geldi
Evinize hemenbalin derim rezene çayını: )
Canım çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ne güzel uzun uzun yazıp moral veriyorsun. Çok konuşmak da ne demek :)Canim dogum iste bu bi anda aniden gelisebiliyo bazi seyler doyle dusun bebegin saglikli sekilde kucagina alicaksin insallah oyuzden hic biseye takilma plansiz olabiliyo bazen bekledigimiz seyler sen hazirligini yaptiysan rahat ol bizde pazartesi gunu burda dua edicez senin icin allahin izniyle bebisini alcan kucagina sezeryan mis normalmis hicc takilma bunlara bende normal yaptim hala cekiyorum herkesin normali sezeryani iyi gecmeyebiliyo oyuzden akisina birak canim cok konustum dimi:)
Eşin hangi burç? Başak mı demiştin?aynen ev teknomarket gibi, kullanılmayan tablet dolu boy boy, foto mak. aparatları fln20 yıl önce not aldığı gereksiz kağıtlar çıkıyo hala kitaplarının arasından, eski tlfn numaraları, kim olduklarını bile hatırlamıyo ama atamıyo "dursun" diyip yerini değiştiriyo güya toplamış oluyo böylece
kendine bakıyo ama yaşadığı yere değil.
Evet cnm bende rezene iciyorum cok iyi geliyo hatta bir caykasigi oglumada veriyorum hemen gazini cikariyo :)Bizde birbirimize dahabcok alistik sukur
Gazimiz oluyor arada
Ben rezene iciyorum acaip iyi geldi
Evinize hemenbalin derim rezene çayını: )
Merhabalar
Az önce doktor kontrolünden çıktım. Hiçbir doğum belirtisi yok. Bebeğimin suyu azalmış.
Pazartesiye kadar doğum olmazsa, pazartesi öğleden sonra sezeryana alacak.
Moralim çok bozuldu. Ağladım.
Kendimi normal doğuma çok adapte etmiştim. Hayırlısı olsun artık. Belki bu arada kendiliğinden doğar.
Ben de kullaniyorum araba, herkes panik oluyo etrafimda :) kullanma artk diyolar :)Ben hala araba kullanıyorum, göbeğim o kadar büyük ki arabadan inince milletin gözleri faltaşı gibi açılıyor :))?
hayırlı doğumlar dilerim.Kizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii![]()
Hadi canm, inş sağlıkla doğur bebişi Dularimz sennle, habersz brakma biziKizlar suyum geldi ama açılma yok kanala inmemiş suni veriyorlar dua edin normal olsun
Gözünaydın cnm darısı başımızaKizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii![]()
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim. Sancın başladı mı? Bizi haberdar et. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlarrrrrrrrrr nişanım geldiiiiiii![]()
Walla oyle canm ya, hic abartmiyorum, kanuni oyle bi hastaneAyy Meltem çok yaşa.
Moralim çok bozuktu. Mesajını okuyunca beni gülümsetmeyi başardın. Normalde olsa baya gülerdim sanırım.
Teşekkürler.
çok üzüldüm yaa normale odaklanmıştniz. ama doktora Hatırlatsaydiniz keşke dediklerini. birde başka doktora danışsan. sezaryen da bi secenek sonuçta ama belki başka Dr farklı bişey der geri.dönüşü yok bu işin. bır de şu azalması ne kadar ki bebek doğuma yakın mecburen azalıyor.Canım çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Ne güzel uzun uzun yazıp moral veriyorsun. Çok konuşmak da ne demek :)
Çok sevindim, yazdıklarınız moral oluyor. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Eşin hangi burç? Başak mı demiştin?