- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 35
Slm kizlar doğum hikayemi paylaşmak istedim sizle cok bisi olmasada anlatiyim sizlere suyum az diye kontrole gidiyordum 2 3 günde bir pazartesi günüde gittim ama Dr.hazirlikli gelmemi istemişti neyse biz gittik hastaneye ebelerin yanina gittim kontrol ettiler alttan 1cm aciklik devam ediyordu sonra nst girdim sanci cikti serum bagladilar ogun yatis istedi Dr.ama ben kalmadim eve geldim gece 12 gibi suyum geldi hastaneye gittik yatis yapildi serum verildi sabahtan suni sanci verildi 2saat içinde falan acilmam 4cm oldu epidural istedim sonra acilma 8cm oldu doğum girdim allaha şükür 15 dk içinde falan doğum yaptim ıkınmak çok önemli sanciyla birlikte ıkınınca çok zor olmadi sonra kizcemi gördüm kafa cikti bacagimda bi sicaklik hissettim bi baktim vücudu komple cikmis o an tutamadim kendimi ağlamaya basladim onu görünce melegim doğmuştu 9ay bekleyip kokusunu içime çekmek istediğim meleğim sonra dikmişler atildi melegimi yanina verdiler sarildi yanigi yanigima geldi kokladi annesini annesi onu daha sonra odaya geçtik çok güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin doğum yapmayan arkadaşlara bir avazda doğurmak nasip etsin burada suni sanci okadarda kotu bisi değil normal doğumdan çekinen arakadaslarda hic cekinmesin Rabbim yardim ediyor benim hikayem bu kadar biraz uzunca oldu kusara bakmayin kizlar