Son dakika Dr una karşı güvensizlik oluşturmak istemem ama Bizim memlekette sezeryana yönlendirmeyen Dr sayısı o kadar az ki

benim kafası şu an cm olarak bilmiyorum ama normalden 3 hafta ilerde, o sezeryan için verilen ( başkalarına) kriterleri geçeli çok oldu :) yanlış ölçülmüş olabilir ultrasona son Zamanlarda guven olmuyor ama 4.300 dü en son ve kanala inmedi... Yanı durumunuz benzer ve benim maalesef hiç açılmam, sancım, nişan-su durumum yok... Ama eğer haftaya hala gelmemiş olursa yine de suni sancı deneyeceğiz. Çünkü ben normal olmasını istiyorum, Dr um da ısrarla doğum başlamadan sıkıntılı olup olmayacağını bilemeyiz diyor ve sezeryanınbadı bile geçmiyor... Benim annem kardeşimi ( 5600 gram) kendisi 54 kiloyken doğurdu. Kafası gerçekten çok büyüktü ve annemin sadece 2 dikişi vardı :)
Ama her ne olursa olsun senin ve bebeğin sağlığı ve huzuru çok önemli... Bu saatten sonra başka Dr a gidemiyorsan ( aslında devlet mis gibi normal doğum yaptırıyor ama orada da şartlar ile göre çok değişken) Dr una normal denemek istediğini söyle, olmazsa da içini ferah tut... Her işte bir hayır vardır, kısmetten öte köy yok. Her ne şekilde gelirse gelsin, sağlıkla gelsin bebeğin...