2015 Aralık ayında hamile olduğunu öğrenenler :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah razı olsun. Rabbim bu mutluluğu isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

Hamilelik ismi yazınca hemen zaten pembe logolu karnında kalp olan program onda bi çok şey var.bi de kızlar bu dönemde pembe akıntısı olan var mı?

Oyyy maşallah canım benim Rabbim sağlık sıhhat hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize çok sevindim inşaAllah hayırlısıyla keseyi sonra da pit pitlari duyarsınız insaAllah

Bilmiyorm canım ama doktorun bebeği riske atacak birsey yapmaz. Çok şükür keseni görmüşsünüz inşaAllah pit pitlarini da duyarsınız Rabbim inşaAllah hepimize bu mutluluğu yaşatsin sağ salim alalım bebeklerim izi koynumuza

Caniiiim çok üzüldüm ama Rabbim çok şükür bak göbüşüne gene koymuş minigini içini ferah tut canım inşaAllah Rabbim birdaha yaşatmasin öyle acılar kimseye yaşatmasin ben de çok korkuyorum bugün keseyi görmeye gidecegiz ama yüreğim ağzımda bol bol duÄ ediyorum sana da edicem bundan sonra Rabbim inşaAllah miniklerimizé sağ salim kavuşmayı nasip etsin..

Canim kese günün mu geldi gözün aydın dualarımiz seninle supuruz yapsın bebiton pıt pitlarida duyursun :)
Canım kesemizi gördük çok şükür insaAllah kalp atışlarımizi da 10 gün sonra duycaz nasipse. Yaa çok başka bi duygu çok farklı çok Rabbime bin şükür çok şükür bizlere bu duyguyu yaşatıyor inşaAllah sağ salim kucaklarimiza da alırız yavrularimiz

Kızlar biz bugün kesemizi gördük çok şükür doktor dedi ki çift rahimin var çok şaşırdım daha önce ultrasona girdiğimde hiç böyle bişey dememslerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…