- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
25 Aralık transferden sonraki 8.günümdü ilk o gün kan testi yaptırdım :)Canim ben 22 aralık trasnfer ôldum 4+6 iken sen 25 aralıkta nasıl 5+4 oluosun merak ettim
Şimdi anlaşıldı :)25 Aralık transferden sonraki 8.günümdü ilk o gün kan testi yaptırdım :)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah razı olsun. Rabbim bu mutluluğu isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.Hiiiii canım yaaaa nasıl sevndim anlatamam :) hadi gözünüz aydınn :) Yüce Allahım hepimize sağlıcakla geçireceğimiz keyifli bi gebelik süreci nasip etsin... Sonrasında da bi avazda bebişlerimizi kucağımızı aldırsn, bol da sütümüz olsun ki meleklerimiz bi ömür sağlıklı ve mutlu yaşasınlar bizlerle :))) Amiinnn ... :)
Hamilelik ismi yazınca hemen zaten pembe logolu karnında kalp olan program onda bi çok şey var.bi de kızlar bu dönemde pembe akıntısı olan var mı?Öner tabi canım, valla çok iyi olur. Daha bilinçli daha keyfli yaşıyorum şahsen ben bu süreci :) oyy diyorum bugün miniğimin karaciğeri oluşuyomuş, başka gün dyorum oyy benm kuzuma bugün bi mercimek kadar mı olmuş... Allahım sevgileri şimdiden böyle :) sen söle canım programın adını biz hemennn indirelm
Canım Rabbim inşaAllah birdaha öyle acılar yaşatmasin hiç birimize yaşatmasin duamdasin canım. İnşaAllah miniklerimizi sağ salim kucaklarimiza alırız amiiıiiinnnnBende 14unde gidicem canim inşallah hep sevinçli haberle devam eder 2 kaybim var
Oyyy maşallah canım benim Rabbim sağlık sıhhat hayırlı gebelikler nasip etsin hepimize çok sevindim inşaAllah hayırlısıyla keseyi sonra da pit pitlari duyarsınız insaAllahçok teşekkür ederim tedirgindim bu gün tekrar kan verdim ama inan ki ilk kan verdiğimde bu kadar heyecanlanıp stres yapmamıştım resmen kalbim yerinden çıkacak gibi oldu ki çok şükür 426,36 olan bta değerim 909,13 olmuşşşşşşşş şimdi sıra kese ve kalp atışında inaşşal Allahın izniyle onlarıda görücez
Bilmiyorm canım ama doktorun bebeği riske atacak birsey yapmaz. Çok şükür keseni görmüşsünüz inşaAllah pit pitlarini da duyarsınız Rabbim inşaAllah hepimize bu mutluluğu yaşatsin sağ salim alalım bebeklerim izi koynumuzaKızlar merhaba :) bende 25 aralıkta öğrendim . 5 hafta 4 günlüğüzpazartesi günü keseyi gordük,14 ndede kalp atışlarıni ins. Ama aklıma takıldı neden keseyi ilk goreceğimiz zaman alttan muayene edilmesi uygun değil ? Çünkü doktor beni öyle muayene etti.
Caniiiim çok üzüldüm ama Rabbim çok şükür bak göbüşüne gene koymuş minigini içini ferah tut canım inşaAllah Rabbim birdaha yaşatmasin öyle acılar kimseye yaşatmasin ben de çok korkuyorum bugün keseyi görmeye gidecegiz ama yüreğim ağzımda bol bol duÄ ediyorum sana da edicem bundan sonra Rabbim inşaAllah miniklerimizé sağ salim kavuşmayı nasip etsin..Kizlar herkeze merhaba bende siz gibi hamileyim yazdiklarinizi okudum hepsini dikkatimicekti.ben 9 ay once bos gebelik gecirdim sonra tabi sonlandirildi gebelik birdaha hamile kalamadim tabi sonra tedaviye basladik klomen ve catlatma ignesi kullandik 4 gun once ogrendikki hamileyim.2016 buyuk ikramiye bana vurmus haberim yok evde idrar testi yaptik sonra ayni dkka doktorumu aradim gel dedi hemen.gittim hcg testi yapildi sonuc pozitifti sukur.benide carsanba gunu cagirdi ne kese ne ultrasyon gormedik tabi.kizlar korkuyorum sizden ricam allah rizasi icin dualariniziz eksik etmeyin cunki bos gebelik gecirdim birkere yasadim ya cok zor birsey allah kimseye yasatmasin.umarim bende birdaha yasamam bebegim saglikla dunyaya gelir guzel gelimeler olur bebegim iyi gelisir.
Canım nereye yazıyoruz ben de istiyorumHamilelik ismi yazınca hemen zaten pembe logolu karnında kalp olan program onda bi çok şey var.bi de kızlar bu dönemde pembe akıntısı olan var mı?
Telefon uygulaması o çok güzel bişey.doktora sormadım geçen gün çok yorulunca da olmuştu böyleCanım nereye yazıyoruz ben de istiyorumyok canım doktoruna sordun mu akıntını ben de hep beyaz akıntı var
O zaman bişey yoktur inşaAllah canım. Ama artarsa sen gene doktoruna sor. Tamam canım indirecegim teşekkürlerTelefon uygulaması o çok güzel bişey.doktora sormadım geçen gün çok yorulunca da olmuştu böyle
Canim kese günün mu geldi gözün aydın dualarımiz seninle supuruz yapsın bebiton pıt pitlarida duyursun :)O zaman bişey yoktur inşaAllah canım. Ama artarsa sen gene doktoruna sor. Tamam canım indirecegim teşekkürler
Canım kesemizi gördük çok şükür insaAllah kalp atışlarımizi da 10 gün sonra duycaz nasipse. Yaa çok başka bi duygu çok farklı çok Rabbime bin şükür çok şükür bizlere bu duyguyu yaşatıyor inşaAllah sağ salim kucaklarimiza da alırız yavrularimizCanim kese günün mu geldi gözün aydın dualarımiz seninle supuruz yapsın bebiton pıt pitlarida duyursun :)
Hayırlısı olsun canım minigin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşaAllahBende ayın 24 ünde kan testiyle 23. Ünde indar testiyle ögrendim:)
Amin Can'ım cok teşekkür ederimHayırlısı olsun canım minigin Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşaAllah
Kızlar biz bugün kesemizi gördük çok şükür doktor dedi ki çift rahimin var çok şaşırdım daha önce ultrasona girdiğimde hiç böyle bişey dememslerdi
Öğrendiğin de kan değeri kaçtı canimAmin Can'ım cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?