- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
Amin canim hepimize insaAllahHayırlı olsun Rabbim vaktinde kucağına versin inşallah.
Çok güzel bi duygu değil mi benim eşim görünce kalbi değil kendisi atıyo resmen o kadar küçük dedi ki öyle zaten şimdi kan tahlilleri vardır sırada bende yarın falan kontrole gidicem testlerin sonuçlarıyla bakalım sırada ne var onu öğrencemKızlar ben de bugun çok şükür minigimi ve kalp atışlarını gördüm pit pit atıyor minigimin kalbi çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Aynen canım çok başka bir duygu Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli miniklerimizé kavuşmayı nasip etsin. Ben memlekete gideceğim inşaAllah orda gideceğim kontroleÇok güzel bi duygu değil mi benim eşim görünce kalbi değil kendisi atıyo resmen o kadar küçük dedi ki öyle zaten şimdi kan tahlilleri vardır sırada bende yarın falan kontrole gidicem testlerin sonuçlarıyla bakalım sırada ne var onu öğrencem
Bugün doktora gittim birkaç güne kadar düşük yapacağımı söyledi düşen değerlerimi görünce. Temizlendikten sonra muayene edecek.Amin canim benim insaAllah hayırlı haberlerini bekliyorum
Canım vardır bunda da bir hayir sıkma canını Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşaAllah minigini..Bugün doktora gittim birkaç güne kadar düşük yapacağımı söyledi düşen değerlerimi görünce. Temizlendikten sonra muayene edecek.
Canım şuanda kaç haftalık oluyorsunuZKizlar kesem haftâda 4mm büyüyordu normal mi son agdet tarihin 22kasimdi daha bebeği girmedik pazartesi gidicem normal mi
Geçen hafta pazartesi gittiğimde doktor 5haftalik demişti ama o tarihte agdete gore 7.hafta oluyordu doktor herşey normal iki hafta sonra gel dedi pazartesi gidicem normal mi sizce bu hafta bi tıp merkezine gittim ilk defa kadın baktı bebek gözükmüyor sanki kesede agdetine gore küçük dedi sürekli kan alarak takip edelim sanki içerde küçük birşey de var gibi dedi moralin çok bozuldu kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum eşim gitme sevmedim doktoru dedi kese18mm di
Canım 21 mm kadar bebek görülüyor benim bildiğim 5.hafta da benm de kesem göründü bebiş yoktu ama 6+4te bebişimi de kalp atışlarını da gördüm çok şükür. Sakin stres yapma canım kendine rahat ol bebişini dé üzme annesi büyücek insAllah sen gönlünü ferah tut.Geçen hafta pazartesi gittiğimde doktor 5haftalik demişti ama o tarihte agdete gore 7.hafta oluyordu doktor herşey normal iki hafta sonra gel dedi pazartesi gidicem normal mi sizce bu hafta bi tıp merkezine gittim ilk defa kadın baktı bebek gözükmüyor sanki kesede agdetine gore küçük dedi sürekli kan alarak takip edelim sanki içerde küçük birşey de var gibi dedi moralin çok bozuldu kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum eşim gitme sevmedim doktoru dedi kese18mm di
Oy maşaAllah kuzucuguna hayirli olsun canim. çok şükür canim Rabbim bebislerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsinMerhaba anne adaylari bende Aralik ayinda hamis oldugumu ogrendim suan bebegimle beraberligimizin 9. haftasindayiz. Cook mutluyum, simdiden anne moduna girmisim sanki hep bebegimi dusunuyorum ona gore hareket ediyorum.
Allah isteyen herkeze yasatsin bu guzel duygulari!!
Bebegini sagsalim kucagina alirsin insallah!!Kızlar ben bugün bebeğime ve kendime hamile kıyafetleri aldım. Çok farklı bir duygu çok mutlu oldum
Bir hafta ikı gün oldu bebeğimi kaybedeli 9+4 te bebeğimin kalbi durduğu için bebeğimi benden aldılar. . Hala toparlanmis değilim. . Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasin. . Beterinden saklasın. Şimdi önce tedavi olmam lazım rahmimde perde varmış çift rahimliymisim.. o da anca nisan mayis gibi olacak..duanizi eksik etmeyin benden hayırlısıyla tedavimi olayım sonra da Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin..
InşaAllah canım dua edermisin bana adım hatice KübraCok gecmis olsun bu durumda insani hic birsey teselli etmez bunu yazayan biri olarak cok iyi biliyorum. benimde ilk gebeligim 9. haftada kalbi durmasi sonucu sonlandirildi, suan yeniden hamileyim ve 12. haftamiz bitti sukurler olsun. Allahin takdiri nihayetinde Allah yeniden saglikli sihhatli evlat versin hic korkmayin sonucta hamile kaliyorsun yine olur icini ferah tut!!
Canımmm sakin ol kendini üzme. . Rabbim büyüktür gönlünü ferah tut.. bol bol dua et.. seni anlıyorum.. Ben hala toparlanamadim hala ağlıyorum. . Dua et bana da. Ben de sana edeyim Rabbim sağlıklı sihatlı evlatlar versin inşaAllah.Kızlar benim daha önce 2 kaybim ve ve 6-haftalarda bu sefer 8 hafta kanamam oldu kalbi atıyordu ama şimdi okuyunca çarşamba 10+3 oluyoruz kalbi durmusmudur DİE korkuyorum. Bulantı ve uyku halim var belirti var icim ferah olsun diyorum ama okudukça psikolojik bozuluyor. Rabbim bu kez sevincimizi yarım birakmasin. Çok Zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?