2015 Aralık ayında hamile olduğunu öğrenenler :)

Şükür duyduk ya kalbi değil sanki komple kendisi atıyordu o kadar küçük ki☺bi sıkıntımız yok şimdilik testler verdiler onları yapıp on gün sonra tekrar gidicez
Oy maşaAllah kuzucuguna yaa çok şükür insaAllah Rabbim bizlerede nasip eder o günleri. Ne testleri verdi canim

Valla ya ama rutindir herhalde sağlık ocağına da gitmem lazımdı gidemedim orda da bunları mı yapcak lar acaba
Yaparlar herhalde ben ilk sağlık ocağına gittiğim de doktor sadece hamilelige bakmadı diğer testleri de yaptı ama ne testi yaptı bilmiyorum. K.doğuma giderken onlarıda götürdüm hatta onlarıda inceledi

Arkadaşlar reglmin 2.gecikme gününde yaptığım test ilk 5 dk da tek çizgiydi ve akşam eve gittiğimde test şu durumdaydı böyle bişey başına gelen var mı bu pozitif mi negatif mi demek kafam çok karıştı lütfen yardımcı olur musunuz??

Bence testi tekrarlayın benim daha o an çıktı çünkü akşama kadar falan beklemedim hiç

Kızlar merhaba bende Aralık ayında öğrendim. Şu an çok halsizim. Bu şekilde halsiz olan var mı? Gezmeyi alışverişi çok severim. Geçen gün dışarı çıktık ama her buldugum yerde oturdum eve dönmek istedim. Evde de sıkıntıdan patladım. Üç yıldır istiyorduk o yüzden şikayet edemem ama geçiyor mu bu durum merak ediyorum.

hayırlı olsun canım benim.:) bende 25 aralıkta öğrendim hala mide bulantisi yok ama halsizlik ve sürekli uyuma isteği var
aynennn bende de öle. 10 gün önce bi cumartesi bulandi ( tabi psikolojik olma ihtimali yüksek :) ) sonra bi daha bisey yok ama elim Ayağım kalkmiyo o derece halsizim ve bu aralar aşırı sinirliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…