- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
Oy maşaAllah kuzucuguna yaa çok şükür insaAllah Rabbim bizlerede nasip eder o günleri. Ne testleri verdi canimŞükür duyduk ya kalbi değil sanki komple kendisi atıyordu o kadar küçük ki☺bi sıkıntımız yok şimdilik testler verdiler onları yapıp on gün sonra tekrar gidicez
Ben de ben dé aynı gün öğrenmişiz canım. Hayirli olsun canım inşaAllah Rabbim hayırlısıyla miniklerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza almayi nasip etsinBende Aralık 28 de öğrendim hamile olduğumuu
Aminnn canımm inşallahh :)Ben de ben dé aynı gün öğrenmişiz canım. Hayirli olsun canım inşaAllah Rabbim hayırlısıyla miniklerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin
Amma çok test istemişKan testi hemoglobin tshlar hemogram B12 rubelle ıgg, hbs ag anti HCV anti hiv
Yaparlar herhalde ben ilk sağlık ocağına gittiğim de doktor sadece hamilelige bakmadı diğer testleri de yaptı ama ne testi yaptı bilmiyorum. K.doğuma giderken onlarıda götürdüm hatta onlarıda incelediValla ya ama rutindir herhalde sağlık ocağına da gitmem lazımdı gidemedim orda da bunları mı yapcak lar acaba
Anladım canim belki bana yapılanlar hamilelikle alakali değildirNormalde sağlık ocağında kalp atışları duyulmadan testleri yapmıyolarmış ama bilmiyorum artık
Bence testi tekrarlayın benim daha o an çıktı çünkü akşama kadar falan beklemedim hiçArkadaşlar reglmin 2.gecikme gününde yaptığım test ilk 5 dk da tek çizgiydi ve akşam eve gittiğimde test şu durumdaydı böyle bişey başına gelen var mı bu pozitif mi negatif mi demek kafam çok karıştı lütfen yardımcı olur musunuz?? Eki Görüntüle 1741894
Ben ilk 5 dk dan sonra evden çıkmam gerekti sabahBence testi tekrarlayın benim daha o an çıktı çünkü akşama kadar falan beklemedim hiç
Bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar bi deneBen ilk 5 dk dan sonra evden çıkmam gerekti sabahsanırım ilk yarım saat geçerliymiş bu kaçıncı dakikada böyle oldu hiç bilmiyorum eve akşam gelince gördüm
inşallah regl olmazsam deniycem canım çok saol :)Bence yarın sabah ilk idrarınla tekrar bi dene
İnşallah gönlüne göre olur herşey öğrenince bize de yaz☺inşallah regl olmazsam deniycem canım çok saol :)
Amin canım inşallah sen de bebeğini sağ sağlim kucağına alır büyütürsünİnşallah gönlüne göre olur herşey öğrenince bize de yaz☺
aynennn bende de öle. 10 gün önce bi cumartesi bulandi ( tabi psikolojik olma ihtimali yüksek :) ) sonra bi daha bisey yok ama elim Ayağım kalkmiyo o derece halsizim ve bu aralar aşırı sinirliyimhayırlı olsun canım benim.:) bende 25 aralıkta öğrendim hala mide bulantisi yok ama halsizlik ve sürekli uyuma isteği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?