2015 Aralık ayında hamile olduğunu öğrenenler :)

bende aynen senin gibiyim. Gezeyim tozayim derdim mağaza vitrinine bakacak halim yok :) ama olsun bende senin gibi 3 yil bekledim o yüzden raziyim

bende aynen senin gibiyim. Gezeyim tozayim derdim mağaza vitrinine bakacak halim yok :) ama olsun bende senin gibi 3 yil bekledim o yüzden raziyim

Bende de var sinir bi de annemdeyim.
Sanırım kadını delirticem. Yemek yaptirmiyorum soğan kokusuna hiç gelemiyorum. Kış günü camlar açık oturuyo. Ben koku çıkana kadar odamda duruyorum. Sonra salona geçiyorum. Habire bişeyler istiyorum. O da Bizden çok dert ediyodu neredeyse ondan dolayı peşimde geziyo. Bazen de eşim için allah ondan razı olsun iyi dayaniyo sana diyo. Allahtan hafta sonu eşim geliyo da nazlanmalar sinirler ona devroluyo annem dinlenmeye geçiyo biraz. Canım sende siskinlik oluyo mu? Bişey yiyemiyorum ama karnim patliycakmis gibi oluyo iki lokma yiyince. Sade soda içiyorum o biraz ise yariyo. Meyveler de olmasa aç kalmıştım.

valla ben masallahhhh cokkkk güzel yiyorum. 2 kilo aldım :) ama sislik fena. Göbek gorsen 4 aylık dersin ama olsun :) ne olursa olsun umursamicam dedim ve umursamiyorum ama naz bendede bi hayli fazla ,normalde hiç koku almam ama şimdi herşey kokuyo. Hayatımda ilk defa balık koktu (ki ölürüm balığa )

Sormayın ben de aynı öyle saçma sapan şeylerden tiksinmeye başladım iyice pimpirikli oldum

Bendeki şişlik te ayni. Patlayacak gibi hissetmesem 4 aylık gözükmesi nden bende rahatsız değilim. Zaten kaç yıldır bende hamislerin gobislerini görüp ne zaman yasayacagimi hayal ediyodum.

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. En son 12 aralıkta adet gördüm geçen hafta test yaptırdım. 95 çıktı iki gün sonra tekrarladım 187 iki gün geçtikten sonra dün akşam tekrarladık bu sefer 100 çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktoru aradım bir şey söylemedi testi tekrarla dedi. Yarın akşam tekrarlayacağım. Benim gibi düşüş yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamilemiyim değilmiyim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

Hiç bilmiyorum ki canim insaAllahepimizin değerin artar canım Allah büyüktür hayırlısı olsun insaAllah

Merhaba tatli anneler. Ne heyecanli cok sukur yasatana bu guzellikleri. Ben de 19 aralikta ogrendim d.gunumden bir hafta sonra tam bi hediye oldu bana ben kesesini gordum kalp atisini da duyduk oyle hizliydi ki haftaya da ikili uclu testler yapilacak.

C
Canım gittin mi doktora hayırlı haberler vardır insaAllah

Kızlar ben de bugun çok şükür minigimi ve kalp atışlarını gördüm pit pit atıyor minigimin kalbi çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…