- Konu Sahibi ismetbeyinbiricikhanimi
-
bende aynen senin gibiyim. Gezeyim tozayim derdim mağaza vitrinine bakacak halim yok :) ama olsun bende senin gibi 3 yil bekledim o yüzden raziyimKızlar merhaba bende Aralık ayında öğrendim.Şu an çok halsizim. Bu şekilde halsiz olan var mı? Gezmeyi alışverişi çok severim. Geçen gün dışarı çıktık ama her buldugum yerde oturdum eve dönmek istedim. Evde de sıkıntıdan patladım. Üç yıldır istiyorduk o yüzden şikayet edemem ama geçiyor mu bu durum merak ediyorum.
bende aynen senin gibiyim. Gezeyim tozayim derdim mağaza vitrinine bakacak halim yok :) ama olsun bende senin gibi 3 yil bekledim o yüzden raziyim
valla ben masallahhhh cokkkk güzel yiyorum. 2 kilo aldım :) ama sislik fena. Göbek gorsen 4 aylık dersin ama olsun :) ne olursa olsun umursamicam dedim ve umursamiyorumBende de var sinir bi de annemdeyim.
Sanırım kadını delirticem. Yemek yaptirmiyorum soğan kokusuna hiç gelemiyorum. Kış günü camlar açık oturuyo. Ben koku çıkana kadar odamda duruyorum. Sonra salona geçiyorum. Habire bişeyler istiyorum. O da Bizden çok dert ediyodu neredeyse ondan dolayı peşimde geziyo.Bazen de eşim için allah ondan razı olsun iyi dayaniyo sana diyo. Allahtan hafta sonu eşim geliyo da nazlanmalar sinirler ona devroluyo annem dinlenmeye geçiyo biraz. Canım sende siskinlik oluyo mu? Bişey yiyemiyorum ama karnim patliycakmis gibi oluyo iki lokma yiyince. Sade soda içiyorum o biraz ise yariyo. Meyveler de olmasa aç kalmıştım.
Canım benim de çok bel ağrım oluyor arada doktora sordum bebek yerleşiyor dedi ama ben 6.haftadayimKızlar slm ben de 9 haftaligim ama çok belim ağrıyor.normal mi acaba
Sormayın ben de aynı öyle saçma sapan şeylerden tiksinmeye başladım iyice pimpirikli oldumvalla ben masallahhhh cokkkk güzel yiyorum. 2 kilo aldım :) ama sislik fena. Göbek gorsen 4 aylık dersin ama olsun :) ne olursa olsun umursamicam dedim ve umursamiyorumama naz bendede bi hayli fazla ,normalde hiç koku almam ama şimdi herşey kokuyo. Hayatımda ilk defa balık koktu (ki ölürüm balığa )
Benimde ağrıyo canım ama karnimdaki şişlikten daha çok rahatsızım.Kızlar slm ben de 9 haftaligim ama çok belim ağrıyor.normal mi acaba
valla ben masallahhhh cokkkk güzel yiyorum. 2 kilo aldım :) ama sislik fena. Göbek gorsen 4 aylık dersin ama olsun :) ne olursa olsun umursamicam dedim ve umursamiyorumama naz bendede bi hayli fazla ,normalde hiç koku almam ama şimdi herşey kokuyo. Hayatımda ilk defa balık koktu (ki ölürüm balığa )
Naptın acaba merak ettimAmin canım inşallah sen de bebeğini sağ sağlim kucağına alır büyütürsünHaber vericem
Bugün öğleden beri akıntımda hafif bi renklenme oldu canım sanırım regl oluyorum :)Naptın acaba merak ettim
Hadi ya hayırlısı olsunBugün öğleden beri akıntımda hafif bi renklenme oldu canım sanırım regl oluyorum :)
Hiç bilmiyorum ki canim insaAllahepimizin değerin artar canım Allah büyüktür hayırlısı olsun insaAllahArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. En son 12 aralıkta adet gördüm geçen hafta test yaptırdım. 95 çıktı iki gün sonra tekrarladım 187 iki gün geçtikten sonra dün akşam tekrarladık bu sefer 100 çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktoru aradım bir şey söylemedi testi tekrarla dedi. Yarın akşam tekrarlayacağım. Benim gibi düşüş yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamilemiyim değilmiyim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Canım gittin mi doktora hayırlı haberler vardır insaAllahArkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. En son 12 aralıkta adet gördüm geçen hafta test yaptırdım. 95 çıktı iki gün sonra tekrarladım 187 iki gün geçtikten sonra dün akşam tekrarladık bu sefer 100 çıktı. Moralim çok bozuldu. Doktoru aradım bir şey söylemedi testi tekrarla dedi. Yarın akşam tekrarlayacağım. Benim gibi düşüş yaşayan varmı diye merak ediyorum. Hamilemiyim değilmiyim. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
C
Canım gittin mi doktora hayırlı haberler vardır insaAllah
Hayırlı olsun Rabbim vaktinde kucağına versin inşallah.Kızlar ben de bugun çok şükür minigimi ve kalp atışlarını gördüm pit pit atıyor minigimin kalbi çok şükür Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah
Amin canim benim insaAllah hayırlı haberlerini bekliyorumBu akşam kan tahlili vereceğim yarın doktor kontrolüm var. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?