2015 aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Selam kızlar,

Benim de transferimin 3. günü bugün. Transferden sonraki bir gün evde dinlendim bugün işe başladım. Biraz ufak ufak kasık ağrılarım var onun dışında normal hissediyorum :) Bu arada Sedefbxl hiç canını sıkma , benim de 4 yumurtam döllenmişti. 3 ü A kaliteydi, 1 ini aldım, 2 tane dondurduk. Yani önemli olan sayısı değil kalitesi. :)
Çok kafaya taktım ama Nasıp neden hemen kalktın en az uc gun yatsaydın canım

Canm üzülme nolur. Bak benimde 26 tane toplandı. 17 si olgun dendi. 15 tanesi döllendi. Ama 1. Kalitede 4 tane oldu onlarıda dondurdular. Ben o kadar ümitliydim ki daha fazla olacağından. Ama sonrasında doktorum 10 tane olsaydı ne yapacktın hepsini dedi. Doğruda. Bize yetecek kadar olsun ama iyi kalite olsun. Ağlayıp kendini yıpratma. Dua et sadece hepsi çok iyi olsun.
Ins Can'ım ya benım tedavılerım çok zor oldu uc aşılama yaptırdım olumsuz ıns bunda tutar allahım hepımızın kucaklarını boş bırakmasın

Çok kafaya taktım ama Nasıp neden hemen kalktın en az uc gun yatsaydın canım

Doktorlar uzun yatışları kesinlikle önermiyorlar artık, hemen normal hayatınıza dönün diyorlar. Yatmanın embriyo tutunmasına etkisi yokmuş, hatta aksine stres yarattığı için dezavantaj görüyorlar. Doktorumu dinledim, normal hayatıma döndüm. Tabii ağır iş yapmamak, ve yorulmamak şartıyla.

Doktorlar uzun yatışları kesinlikle önermiyorlar artık, hemen normal hayatınıza dönün diyorlar. Yatmanın embriyo tutunmasına etkisi yokmuş, hatta aksine stres yarattığı için dezavantaj görüyorlar. Doktorumu dinledim, normal hayatıma döndüm. Tabii ağır iş yapmamak, ve yorulmamak şartıyla.
Cumartesı benımde transferım olucak bendemı oyle yapsam

Cumartesı benımde transferım olucak bendemı oyle yapsam

Eğer fiziksel bir iş yapmıyorsan dön bence de. Kafan dağılır, pazar dinlensen yeter. Bir de 12 gün evde insan sürekli yemek istiyor, harekette yok. Kilo almak, kabız olmak, tv deki kavga eden insanları izlemek cabası. Hiç gerek yok bence :))

Eğer fiziksel bir iş yapmıyorsan dön bence de. Kafan dağılır, pazar dinlensen yeter. Bir de 12 gün evde insan sürekli yemek istiyor, harekette yok. Kilo almak, kabız olmak, tv deki kavga eden insanları izlemek cabası. Hiç gerek yok bence :))
Kıyafet mağazamız var esımle ıkımızız zor degıl ısım aslında evde patlarım ben

Merhaba Kızlar
Daha önce bir kere aşılama denedik olmadı bu sefer tüp bebek tedavisine başladım. iki gündür gonal f iğne kullanıyorum 225 birim dozda, adetimin 4. günü bugun. yumurtalıklarda ağrı hissediyorum tabi fazlaca çalıştığı içindir diye düşünüyorum ama bi yandanda acaba normalmi bu durum diye meraklandım. sizinle paylaşmak istedim. bu iğneyi kullanırken oluyormu böyle şeyler. aşılamada olmamıştı ozaman 75 birim kullanmıştım.

Merhaba Kızlar
Daha önce bir kere aşılama denedik olmadı bu sefer tüp bebek tedavisine başladım. iki gündür gonal f iğne kullanıyorum 225 birim dozda, adetimin 4. günü bugun. yumurtalıklarda ağrı hissediyorum tabi fazlaca çalıştığı içindir diye düşünüyorum ama bi yandanda acaba normalmi bu durum diye meraklandım. sizinle paylaşmak istedim. bu iğneyi kullanırken oluyormu böyle şeyler. aşılamada olmamıştı ozaman 75 birim kullanmıştım.

Selam,

Tedavin hayırlı olsun inşallah. Ben de Gonal f 225 dozla başladım tedavime ve sadece tedavinin son günü 150 vurdum diğer tüm günler 225 ti. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı olması gayet normal ;) biz kadınların derdi bitemez arkadaş. Tedavinin her aşaması stress :)

Merhaba Kızlar
ağrıdan ziyade ben baskı hissediyordum cnm. baya fazla bir baskı. çünkü benim çok fazla yumurtam vardı. 26 tane toplandı. ben 300 üniteyle başlamıştım. 4 gün sonra doktorum 150 ye düşürdü 2 tane daha iğne dahil etmişti. sende de belki fazladır yumurta o_O

Selam,

Tedavin hayırlı olsun inşallah. Ben de Gonal f 225 dozla başladım tedavime ve sadece tedavinin son günü 150 vurdum diğer tüm günler 225 ti. Yumurtalar büyüdüğü için ağrı olması gayet normal :KK66: biz kadınların derdi bitemez arkadaş. Tedavinin her aşaması stress :)

Çok teşekkür ederim cevap için. çok stresli değilim aslında ama bende polikistik over olduğu için dr dediki bu ilaçlar nedeniyle yumurtalığın fazla uyarılmışlıktan dolayı fazla büyüyebilir oyle bir durum olursa tedaviyi kesicez dedi. bu bütün tüp bebek tedavisinde oluşan bir riskmiş ama polikistik olanlarda daha yüksek bir riskmiş. bende şimdi ağrı olunca normal mi acaba dedim :) sizlerdede olduğunu duymak beni rahatlattı.

ağrıdan ziyade ben baskı hissediyordum cnm. baya fazla bir baskı. çünkü benim çok fazla yumurtam vardı. 26 tane toplandı. ben 300 üniteyle başlamıştım. 4 gün sonra doktorum 150 ye düşürdü 2 tane daha iğne dahil etmişti. sende de belki fazladır yumurta o_O

fazla doz fazla yumurtaya sebep olmuş demekki :) hepimiz için hayırlısı olsun inş. yumurtalar toplanana kadar bu ağrı oluyormu peki?

fazla doz fazla yumurtaya sebep olmuş demekki :) hepimiz için hayırlısı olsun inş. yumurtalar toplanana kadar bu ağrı oluyormu peki?
son günlere doğru dahada baskı oluşuyor. çünkü hem fazla yumurtan oluşuyor hemde büyüyor yumurtaların. ödem oluşuyor. ben hamile gibiydim resmen yumurtalarımı taşıyordum. ama dediğim gibi benim biraz fazla olduğundandı :)

Çok teşekkür ederim cevap için. çok stresli değilim aslında ama bende polikistik over olduğu için dr dediki bu ilaçlar nedeniyle yumurtalığın fazla uyarılmışlıktan dolayı fazla büyüyebilir oyle bir durum olursa tedaviyi kesicez dedi. bu bütün tüp bebek tedavisinde oluşan bir riskmiş ama polikistik olanlarda daha yüksek bir riskmiş. bende şimdi ağrı olunca normal mi acaba dedim :) sizlerdede olduğunu duymak beni rahatlattı.

Ben transfer oldum, hala ağrım var ufak ufak bitmiyor yani :))

Kızlar uc yumurtam var dıye ağlamıştım bugün haber geldı üçüde emrıyo olmuş çok sevındım ıyı kalıteymıs

Back
X