- Konu Sahibi muhendisim
-
canım bence miden küçülmüş ondan ağır gelmiş geçmiş olsunBen bugün normal yemek yedîm Ama midem kötü oldusabah kahvaltı yaptım peynir ekmek.. Akşam da sebzeli tavuk yedim 4 yemek kaşığı.. Sonra da dayanamadım 3 yemek kaşığı da bulgur pilavı yedim. Yemez olaydım.. Berbat durumdayım ya
siz böyle bildirip yaptıkça dayanamıyorum ama tartılmıcam yoksa azmim kırılıyor cumaya kadar tartı yokkk02/01/2015.....75.200
03/01/2015....73.700
04/01/2015....72.600
Yok ben pazardan pazara tartılıyorum.. Dayan tatlım dahan gram gram görmektense çat kilo görmek daha güzel :)siz böyle bildirip yaptıkça dayanamıyorum ama tartılmıcam yoksa azmim kırılıyor cumaya kadar tartı yokkk
uma günü kendimi 5 kilo ekside görmek istiyorummmmmm
Aynen canım hadi bakalım yaaa :))) çok güzel olucazHZLFTH canım sen zayıfla iddiayı boşver kendin için zayıfla, ben tartılmaya cesaret edemedim fazla gelmek beni korkutuyor
evet çok harika bi duygu bide gramlar her dk oynuyo o zaman bnm sinirlerimde oynuyoYok ben pazardan pazara tartılıyorum.. Dayan tatlım dahan gram gram görmektense çat kilo görmek daha güzel :)
canım yaşın küçük dikkat edersen çok çabuk verirsin üniversiteye fit gir boyunda uzun manken gibi olursun hep destek tam destekmerhaba ben yeniyim kilom 67.4 boyum 1.73.daha önce 60 kiloyken bile diyet yapıp 55 kilo olmak isteyen ben daha da kilo aldım.artık buna bir dur demek istiyorum.yediklerime göre zayıfım bile.midemin sınırlarını zorlayacak kadar çok yiyorum. neredeyse babam kadar.seneye ygs var ona hazırlanıcam.o yüzden bu sene kaç kilo verirsem artıkama sizinle başlayacağım diyete ve seneye okul başlamadan fit olacağım
yok cnm tarih sıkıntım yok her hafta 1-2 ne kadar giderse ben bunu yaşam tarzı haline getiripgunessel canım mens döneminden çıkınca kilo kaybı öğle oldu şimdi 68.500 üm artık hergün çok kilo kaybı olmuyo geçen hafta -1.2 oldu sen 5 kiloyu 1 haftada mı vermek istiyorsun anlamadım
Çok teşekkür ederim,çok kibarsın :) ev sahibini aratmıyosun amacanım yaşın küçük dikkat edersen çok çabuk verirsin üniversiteye fit gir boyunda uzun manken gibi olursun hep destek tam destek
sağol canımÇok teşekkür ederim,çok kibarsın :) ev sahibini aratmıyosun ama
Hazall geldim kuzu önceki mesajımda yazdım ama bilmişsin zaten neden gelemediğimi :) ne yaptın? İddiayı kazandın mı? Şubat geliyooKızlarrr burda mısınızz noldukk yaaa:)) hadi 2015 bizim yılımız kendimize gelelimmmm
Aşkolsun hepimiz topik sahibiyiz yaa ne alemdesin? En son kaç oldun çok merak ediyorum thomson :)topik sahibi nerelerdesin kendimi ev sahibi yokken misafirliğe gitmiş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?