- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
thomson profil foton da süpercanım gidecek kilolar ondan hiç tereddütüm yokmotivasyon tam
motivasyon için canımthomson profil foton da süper
Yaa tartıdaki rakamları hayal et canım. Ama karnın acıktıysa süte tarçın ekleyip içebilirsinakşam çayın yanına evdekiler çerez abur cubur yerken çok gıcık oluyo
aç değilimYaa tartıdaki rakamları hayal et canım. Ama karnın acıktıysa süte tarçın ekleyip içebilirsin
1 haftada 3.800 olduSağol canım :)yaa senin de 1 haftada 3.800 olmuş toplam. Benim 1 ayluk hedefimden fazla maşallah
Bak dediğim hesaba geldi şimdi1 haftada 3.800 oldu
Oooo iyisin yani! Süper süper! Kaynanan harbi seviyomuş senikızlat mrb :)) nihayet kendime geldim.. Çok sağolun iyi dilekleriniz için:) Bugün sabah tam tahıllı ekmeğe yağsız tost yaptım ve süt içtim. Akşam yemeğe kayınvalideme gideceğim için yemedim. Akşam da;
1 kepçe tarhana çorbası
1 küçük haşlama kırmızı et
Tadına bakmak için bir çatal bulgur pilavı ve ben çok seviyorum diye yapmış kayınvalidem bu sebeple 3 tane siron yedim(Bilmeyenler için ev yapımı yufka yapılırken bu sarılırarak kurutulur ütüne salça ve yoğurtla yenir. Ama ben sadece 3 tanecik yedim. Benim için büyük irade örneği) Bir de bir dilim börek yedim tadımlık.. Gördüğünüz gibi biraz abarttığım için 3 bardak içtiğim yeşil çayımı 5 bardak içtim ve yarın çok çok az yiyeceğim.. Ama kazandibi yapmış kayınvalidem yine ben seviyorum diye ona HAYIIRRR dedimm :))) Hem de regl olmama bu kadar az varken :)
diyet döneminde bütün davetleri iptal etmeye çalışıyorum gidince aman boşver bundan bir şey olmazlar başlıyo 2 gün önce bir arkadaşıma gittim bahane uydurmaktan canım çıktıkızlat mrb :)) nihayet kendime geldim.. Çok sağolun iyi dilekleriniz için:) Bugün sabah tam tahıllı ekmeğe yağsız tost yaptım ve süt içtim. Akşam yemeğe kayınvalideme gideceğim için yemedim. Akşam da;
1 kepçe tarhana çorbası
1 küçük haşlama kırmızı et
Tadına bakmak için bir çatal bulgur pilavı ve ben çok seviyorum diye yapmış kayınvalidem bu sebeple 3 tane siron yedim(Bilmeyenler için ev yapımı yufka yapılırken bu sarılırarak kurutulur ütüne salça ve yoğurtla yenir. Ama ben sadece 3 tanecik yedim. Benim için büyük irade örneği) Bir de bir dilim börek yedim tadımlık.. Gördüğünüz gibi biraz abarttığım için 3 bardak içtiğim yeşil çayımı 5 bardak içtim ve yarın çok çok az yiyeceğim.. Ama kazandibi yapmış kayınvalidem yine ben seviyorum diye ona HAYIIRRR dedimm :))) Hem de regl olmama bu kadar az varken :)
Bak dediğim hesaba geldi şimdiKim tutar kızım seni yaa
canım helal olsun tutturdun valla bu hafta kaç olur sence bakalım tutacak mı
Normalde ben de öyle yapıyorum ama kayınvalideme hayır diyemedim yanlış anlamasın diye.. Sağol canım desteğin içindiyet döneminde bütün davetleri iptal etmeye çalışıyorum gidince aman boşver bundan bir şey olmazlar başlıyo 2 gün önce bir arkadaşıma gittim bahane uydurmaktan canım çıktıseni tebrik ederim canım iyi atlatmışsın
Valla böyle gidersen 2. haftanın sonunda en az 2.5 kilo daha gider bence. İlk gidenler hızlı oluyo. Ohh spor da yapılmışgünün özeti
kahvaltı kellogs
öğle çorba elma
arada elma, kayısı(8)
akşam yine aynı y. mercimek çorbası tadımlık börek
su 2.5 l içtim spor 2.5 km yürüdüm
bayanlar tartıda eksi kilolar dileğiyle
2.5 kilo çok iyi inşallah diyelimValla böyle gidersen 2. haftanın sonunda en az 2.5 kilo daha gider bence. İlk gidenler hızlı oluyo. Ohh spor da yapılmışAmiiin canım.
Normalde ben de öyle yapıyorum ama kayınvalideme hayır diyemedim yanlış anlamasın diye.. Sağol canım desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?