2015 Benim yılım olsun :)

Ve 8. günün menüsü. 2 ltyi tamamlıcam. birazdan 1 porsiyon meyvemi de yicem.
Leslie ile 3 mil yapıldı. 28 Dk lık egzersiz videosu yapıldı.
Sabah:
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 tk bal
5 zeytin
Şekersiz çay

ara:
4 ceviz
1 porsiyon meyve

öğle:
1 bardak ayran
1 kase çorba
1 dilim ekmek
4 yk sebze yemeği
2 sarma

ara:
Türk kahvesi

akşam:
Yarım kase çorba
8 sarma
Fırında balık

1 kiloyu 1 haftada vermemiştim hiç daha evvel. Acayip mutluyum. Ama 1 hafta boyunca bi diyete böyle sadık da kalmamıştım açıkçası. Yine tatlı yemeyi reddettim bugün mesela.

akşam çayın yanına evdekiler çerez abur cubur yerken çok gıcık oluyo

Yaa tartıdaki rakamları hayal et canım. Ama karnın acıktıysa süte tarçın ekleyip içebilirsin
aç değilim canım da yemekten sonra bizim evde çayın yanına muhakkak bir şeyler yenir hep sevdiğim şeyler bana da kilo aldıran hep çay yanına yediklerim oldu ama artık bitti

kızlat mrb :)) nihayet kendime geldim.. Çok sağolun iyi dilekleriniz için:) Bugün sabah tam tahıllı ekmeğe yağsız tost yaptım ve süt içtim. Akşam yemeğe kayınvalideme gideceğim için yemedim. Akşam da;
1 kepçe tarhana çorbası
1 küçük haşlama kırmızı et
Tadına bakmak için bir çatal bulgur pilavı ve ben çok seviyorum diye yapmış kayınvalidem bu sebeple 3 tane siron yedim (Bilmeyenler için ev yapımı yufka yapılırken bu sarılırarak kurutulur ütüne salça ve yoğurtla yenir. Ama ben sadece 3 tanecik yedim. Benim için büyük irade örneği) Bir de bir dilim börek yedim tadımlık.. Gördüğünüz gibi biraz abarttığım için 3 bardak içtiğim yeşil çayımı 5 bardak içtim ve yarın çok çok az yiyeceğim.. Ama kazandibi yapmış kayınvalidem yine ben seviyorum diye ona HAYIIRRR dedimm :))) Hem de regl olmama bu kadar az varken :)

1 haftada 3.800 oldu
Bak dediğim hesaba geldi şimdi Kim tutar kızım seni yaa
Oooo iyisin yani! Süper süper! Kaynanan harbi seviyomuş seni Reddetmen iyi olmuş ama. Helal olsun regl öncesiymiş hem. Ben de reddettiklerimi buraya yazdığım gibi defterime de yazıyorum. Bakınca ne kadar güçlüyüm vay be diyorum kendime. Önceden pek düşünmezdim çünkü.

Bugün spor yok. Canım istemedi. Sularımı içtim.
Sabah:
1 kk peynir
2 dilim ekmek
2 tk marmelat
5 zeytin
şekersiz çay

ara:
1 meyve 1 Türk kahvesi

öğle:
1 kase çorba
4 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
4 sarma

ara:
4 ceviz

akşam:
3 yk pilav
4 yk nohut
balık
4 yk hoşaf

Valla akşam yemeğim pek abuk oldu Sporumu da yapmadım. Kendimi şiş hissediyorum. Ama yarın Leslie yi 4 mil yaparım. Belki 3 milden 4'e geçerim tamamen. Telafi edicem işte.

diyet döneminde bütün davetleri iptal etmeye çalışıyorum gidince aman boşver bundan bir şey olmazlar başlıyo 2 gün önce bir arkadaşıma gittim bahane uydurmaktan canım çıktıseni tebrik ederim canım iyi atlatmışsın

günün özeti
kahvaltı kellogs
öğle çorba elma
arada elma, kayısı(8)
akşam yine aynı y. mercimek çorbası tadımlık börek
su 2.5 l içtim spor 2.5 km yürüdüm
bayanlar tartıda eksi kilolar dileğiyle

Normalde ben de öyle yapıyorum ama kayınvalideme hayır diyemedim yanlış anlamasın diye.. Sağol canım desteğin için

Valla böyle gidersen 2. haftanın sonunda en az 2.5 kilo daha gider bence. İlk gidenler hızlı oluyo. Ohh spor da yapılmış Amiiin canım.

10/01/2015....70.9 (-500)
cumartesi pazar lahana çorbası
bugün ilkez yaptım lahana çorbam pişti yedim harika olmuştu çok önyargılıydım isminden dolayı, içine lahana, pırasa, havuç, biber, domates.dere otu, maydanoz, soğan sarımsak zencefil karabiber pulbiber koydum düdüklüde 10 dk kaynatıp mikserledim limonla içtim bakalım ödem söktürecek mi deneyin isterseniz çok tavsiye ediliyor
bugün sadece lahana çorbası ve meyve yiyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…