- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi muhendisim
-
Ev hanımın isı zor ben bu ara mutfakta çıkıyorum eşim ağır yemek sever ister istemez elim gidiyor ama bundan sona abardak yemiyecemTijen hoşgeldin) evet ya abur cubur mahvediyor insanı.. Ben de dün hamur kızartması diye öldüm resmen.. Valla akşam 11 di yaptım 2 tane yedim ama çok kötü olmuştum valla.. Sabah süt içtim. Öğlen kızarmış tahıl ekmek 1 dilim ve 1 dilim kaşar yedim. Akşama da kuru fasulye yepıyorum o da pilavsız yenmez 2 kaşık yerim pilav valla.. Ama dün 1 aydır görüşmediğim arkadaşlarım hazaaalll çok kilo vermişsin dedilerrrr ))
Akşamları çorba salata yoğurt da talibim sabah ta iki dlm çavdar ekmeği içine peynirli sandviç yaptım ogleden yoğurt içine Kelogs bir elma arada sut içine tarçın icerim yeşil çayını içtim su da içtim 4 bardak sumdiye kadarEv hanımın isı zor ben bu ara mutfakta çıkıyorum eşim ağır yemek sever ister istemez elim gidiyor ama bundan sona abardak yemiyecem
mühendisim ben de aynı durumdan muzdaribim evdekiler hiç durmadan yiyiyor gibi ama en acısıda eşimin abur cuburlar bitmiyo demesi oldu ve haklıda galiba en çok ben yiyomuşum
6'lı sayıları gördün demekmühendisim boyum 170 dediğin gibidir inşallah ama 5 kilo daha verirsem herkes farkeder artık
13/01/2015.....69.800 70 defterini açılmamak üzere kapattım
oo 5 kilo bişey değil yaa en geç 2 aya verirsin bencee. Yaa yeni kıyafetlerin de varmış. Haftada bir onları deneye deneye motive olursun.Günaydın arkadaşlar evet aslında normal gibi gitti 77 den 57 düşmüştü herkes çok vermissin dediler bende kendi kendime dedim bundan sonra 60 görmiyecem 60 olduğunda geri frenler dedim ama hesaplar uymadığı için tatil yeme içme derken abartım sonrada korktum tartinmadim... bugün sabah tartindigim kıyafetle 65 di şu 5 kilo hemen gitsin çok dersler çıkardım hırsliyim zayıflık çok güzel dolabı yenilemistim ama gene girecek cicilerime:)
Tijen hoşgeldin) evet ya abur cubur mahvediyor insanı.. Ben de dün hamur kızartması diye öldüm resmen.. Valla akşam 11 di yaptım 2 tane yedim ama çok kötü olmuştum valla.. Sabah süt içtim. Öğlen kızarmış tahıl ekmek 1 dilim ve 1 dilim kaşar yedim. Akşama da kuru fasulye yepıyorum o da pilavsız yenmez 2 kaşık yerim pilav valla.. Ama dün 1 aydır görüşmediğim arkadaşlarım hazaaalll çok kilo vermişsin dedilerrrr ))
o komşulardan her yerde var gereksiz derece dikkatli70 in altına indim ama senin tahminine göre cumaya kadar -900 daha gitmesi gerek bakalım inşallah gider
canım süpersin yiyipte pişman olmaktansa yememek daha iyi spor bir gün yapmasanda olur ama suyunu bitirmeye çalış
Dimi?o komşulardan her yerde var gereksiz derece dikkatli70 in altına indim ama senin tahminine göre cumaya kadar -900 daha gitmesi gerek bakalım inşallah gider
Hızlı verdim demiştin ya canım o yüzden dedim. Valla bende de sabır yok da fena iştah varİnşallah hepimiz istediğimiz kilo görürüz 2 ay uzun yaaa ben o kadar sabri yok:)) ama alıştım sanki cok acikmadim ayca kaya bir hafta 3.5 kilo listesini yapmistim bi ara onda hızlı ve tok tutarak vermiştim onu yapıyorum son zmnlar da 3.5 kilo gitmemiş ti 1.5 2 kilo yakın vermist im güzel liste tabişey ederim
Tebrik ederim allah yardımız olsun... süt yada yoğurt ye biraz açıilgini yatıştırsin meyve de şeker olduğu icin açıktırir seni yoğurt yağ yağmaya çok yardım ediyor nacizane fikrim yeşil çay iciyormusubuz arkadaşlar ben her ana öğünden 5 dk sonra onu içiyorum metobolizmayi hızlandırıyor bide yatmadan önce zencefil limonlu çay içiyorum eskiden kalma diyetten bu şekilde 20 kilo vermistim...Kızlaaarrrr bugün tartıldııımmm 58))) ben şuan çook mutluyuuummm.. Kaldı 4 kilo )) bugün sabah öğlen bir şey yemedim.. Sadece meyve yedim. Akşama da tavuk haşlıycam. Biliyorum az ama dün pilan falan yedim ya ondan bugün böyle.. Ama bugün çalıştığım dersten bir şey anlamadım. O da gerçek..
Aaa evet hep içiyorum ama o da çok içince tansiyonumu oynatıyor.. Yoğurt güzel hatta hemen yemeliyim :) yeşilçaya biberiye kekik ve funda koyuyorum. Her gün 3 bardak en az içiyorum. Tadını da çok seviyorum ama işte tansiyonumu oynayıyor..Tebrik ederim allah yardımız olsun... süt yada yoğurt ye biraz açıilgini yatıştırsin meyve de şeker olduğu icin açıktırir seni yoğurt yağ yağmaya çok yardım ediyor nacizane fikrim yeşil çay iciyormusubuz arkadaşlar ben her ana öğünden 5 dk sonra onu içiyorum metobolizmayi hızlandırıyor bide yatmadan önce zencefil limonlu çay içiyorum eskiden kalma diyetten bu şekilde 20 kilo vermistim...
vayy tebriklerKızlaaarrrr bugün tartıldııımmm 58))) ben şuan çook mutluyuuummm.. Kaldı 4 kilo )) bugün sabah öğlen bir şey yemedim.. Sadece meyve yedim. Akşama da tavuk haşlıycam. Biliyorum az ama dün pilan falan yedim ya ondan bugün böyle.. Ama bugün çalıştığım dersten bir şey anlamadım. O da gerçek..
Aynen bende de öyle oluyor o yüzden ana öğünlerde hemen sonra içiyorum Aclan içtiği mde bulantı ve halsizlik yapiorAaa evet hep içiyorum ama o da çok içince tansiyonumu oynatıyor.. Yoğurt güzel hatta hemen yemeliyim :) yeşilçaya biberiye kekik ve funda koyuyorum. Her gün 3 bardak en az içiyorum. Tadını da çok seviyorum ama işte tansiyonumu oynayıyor..
Evet kızlar 3 güne girdim tartinmiyorum ama hissediyorum yavaş yavaş inceliyorum pazartesi tartı günüm kahvalti mi yaptım çavdar ekmeği iki dlm sebze yanında ve greyfurt suyu ogleden yoğurtla yulaf yiyecem arada elma iki bardak yeşil çay içtim suana kadar suyuna 1 ltre yi devirdim aksama da karnabahar pişiricem yemeğini gunu kapatirim boyle
BravoKızlaaarrrr bugün tartıldııımmm 58))) ben şuan çook mutluyuuummm.. Kaldı 4 kilo )) bugün sabah öğlen bir şey yemedim.. Sadece meyve yedim. Akşama da tavuk haşlıycam. Biliyorum az ama dün pilan falan yedim ya ondan bugün böyle.. Ama bugün çalıştığım dersten bir şey anlamadım. O da gerçek..
14/01/2015.....69.800 1 gram bile vermemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?