2015 Benim yılım olsun :)

Tijen hoşgeldin ) evet ya abur cubur mahvediyor insanı.. Ben de dün hamur kızartması diye öldüm resmen.. Valla akşam 11 di yaptım 2 tane yedim ama çok kötü olmuştum valla.. Sabah süt içtim. Öğlen kızarmış tahıl ekmek 1 dilim ve 1 dilim kaşar yedim. Akşama da kuru fasulye yepıyorum o da pilavsız yenmez 2 kaşık yerim pilav valla.. Ama dün 1 aydır görüşmediğim arkadaşlarım hazaaalll çok kilo vermişsin dedilerrrr ))

Ev hanımın isı zor ben bu ara mutfakta çıkıyorum eşim ağır yemek sever ister istemez elim gidiyor ama bundan sona abardak yemiyecem

Ev hanımın isı zor ben bu ara mutfakta çıkıyorum eşim ağır yemek sever ister istemez elim gidiyor ama bundan sona abardak yemiyecem
Akşamları çorba salata yoğurt da talibim sabah ta iki dlm çavdar ekmeği içine peynirli sandviç yaptım ogleden yoğurt içine Kelogs bir elma arada sut içine tarçın icerim yeşil çayını içtim su da içtim 4 bardak sumdiye kadar

mühendisim ben de aynı durumdan muzdaribim evdekiler hiç durmadan yiyiyor gibi ama en acısıda eşimin abur cuburlar bitmiyo demesi oldu ve haklıda galiba en çok ben yiyomuşum

mühendisim boyum 170 dediğin gibidir inşallah ama 5 kilo daha verirsem herkes farkeder artık
13/01/2015.....69.800 70 defterini açılmamak üzere kapattım
6'lı sayıları gördün demek Tabii uzun olanların kilo verdikleri daha geç belli oluyo. Ben 2 versem anlıyolar. Kısalığın nadir güzel yanları. Tabi alınca bayağı dobiş oluyosun. Ben bi ara 58.5 kiloydum. Amaaaan resimlere bakıyorum da ne hale getirmişim kendimi diyorum. Bayağı şişkoydum o kiloda. Ama bak söylüyolarmış da şimdiden. Bizim de üst kat komşumuz farketti. Poposu küçülmüş demiş anneme. Ama kendisi fazla dikkatlidir yani. Başka kimseden bi tepki almadım henüz.
oo 5 kilo bişey değil yaa en geç 2 aya verirsin bencee. Yaa yeni kıyafetlerin de varmış. Haftada bir onları deneye deneye motive olursun.

Yaaa ne kadar güzeel böyle şeyleri duyunca çok mutlu oluyorum. Benim de 29 Ocakta arkadaşımın nişanı var. O zamana dek nerdeyse 1 ay olacak benim de. İnşallah o güne bi 49'u görürüm. 1 ayda 3 kilo.

Tüm gün tamirci vardı evde. akşamı buldu adamın gitmesi. Canım hiç spor yapmak istemiyooo
Ya kızlar benim ailemin bana gıcığı var yaa sanki. Gündüz çiğ börek yaptı annem. Bi de "Immm ımm ne güzel olmuş" diyip diyip yedi resmen. Akşam da kabak tatlısı yediler. Hiç yemedim ama ben. Tatmadım ama zorlanmaya başlıyorum ben artık. Evet düşük kalorili değil beslenmem ama cidden bu bi irade savaşı neden yardımcı olmuyolar bana yaa.
Thomson sahi ben de aşırı yiyomuşum bizimkiler de diyodu bana önceden. Yiyeceklerin biri geliyo biri gidiyo diye. Eski oda arkadaşım bana hayret ediyodu nasıl sen obez değilsin diye.
Neyse gün oldu 13. Öyle böyle fedakarlıklar yapıyorum. O an moralim bozuluyo sonra da kendimle gurur duyuyorum.

Sabah:
2 dilim ekmek
lor
yumurta
6 zeytin

ara:
1 portakal
2 ceviz

Öğle
3 yk yağsız makarna
4 yk sebze yemeği
1 dilim ekmek
az yağlı salata
1 yk yoğurt

ara:
1 soda

akşam
3 yk yağsız makarna
1 dilim ekmek
4 yk sebze yemeği
3 yk yoğurt

Spor yok, sularımı içmedim.Bitirmeye çalışıcam.

o komşulardan her yerde var gereksiz derece dikkatli 70 in altına indim ama senin tahminine göre cumaya kadar -900 daha gitmesi gerek bakalım inşallah gider

İnşallah hepimiz istediğimiz kilo görürüz 2 ay uzun yaaa ben o kadar sabri yok:)) ama alıştım sanki cok acikmadim ayca kaya bir hafta 3.5 kilo listesini yapmistim bi ara onda hızlı ve tok tutarak vermiştim onu yapıyorum son zmnlar da 3.5 kilo gitmemiş ti 1.5 2 kilo yakın vermist im güzel liste tabişey ederim

canım süpersin yiyipte pişman olmaktansa yememek daha iyi spor bir gün yapmasanda olur ama suyunu bitirmeye çalış

o komşulardan her yerde var gereksiz derece dikkatli 70 in altına indim ama senin tahminine göre cumaya kadar -900 daha gitmesi gerek bakalım inşallah gider
Dimi? Valla bu sefer işe yarıyo dikkati moralim yerine geldi Ha gayret son 2 bardak suyum kaldı thomson. Yarın egzersize ayynen devam. Belki gaza gelip 5 mile yükseltirim kim bilir. Farklı videolar arıyo artık gözlerim de hazır mıyım emin değilim.
Hızlı verdim demiştin ya canım o yüzden dedim. Valla bende de sabır yok da fena iştah var Ekstra abur cubur tatlı yemiyorum sadece onlar bile zor geliyo bazı anlardan. 2 gün kendi yediklerimden az yesem 3. gün o diyet biter bende o yüzden. Seni de erkenden yollucaz burdan belli oldu. Thomson la Hazal'ın maşallahları var. Ben daha bikaç ay burdayım gibi

Son düzenleme:
Evet kızlar 3 güne girdim tartinmiyorum ama hissediyorum yavaş yavaş inceliyorum pazartesi tartı günüm kahvalti mi yaptım çavdar ekmeği iki dlm sebze yanında ve greyfurt suyu ogleden yoğurtla yulaf yiyecem arada elma iki bardak yeşil çay içtim suana kadar suyuna 1 ltre yi devirdim aksama da karnabahar pişiricem yemeğini gunu kapatirim boyle

Kızlaaarrrr bugün tartıldııımmm 58 ))) ben şuan çook mutluyuuummm.. Kaldı 4 kilo )) bugün sabah öğlen bir şey yemedim.. Sadece meyve yedim. Akşama da tavuk haşlıycam. Biliyorum az ama dün pilan falan yedim ya ondan bugün böyle.. Ama bugün çalıştığım dersten bir şey anlamadım. O da gerçek..

Tebrik ederim allah yardımız olsun... süt yada yoğurt ye biraz açıilgini yatıştırsin meyve de şeker olduğu icin açıktırir seni yoğurt yağ yağmaya çok yardım ediyor nacizane fikrim yeşil çay iciyormusubuz arkadaşlar ben her ana öğünden 5 dk sonra onu içiyorum metobolizmayi hızlandırıyor bide yatmadan önce zencefil limonlu çay içiyorum eskiden kalma diyetten bu şekilde 20 kilo vermistim...

Aaa evet hep içiyorum ama o da çok içince tansiyonumu oynatıyor.. Yoğurt güzel hatta hemen yemeliyim :) yeşilçaya biberiye kekik ve funda koyuyorum. Her gün 3 bardak en az içiyorum. Tadını da çok seviyorum ama işte tansiyonumu oynayıyor..

vayy tebrikler 3 kilo kalmadı mı

Aynen bende de öyle oluyor o yüzden ana öğünlerde hemen sonra içiyorum Aclan içtiği mde bulantı ve halsizlik yapior

öğünlerin güzel olmuş canım. İnşallah ptesi tartı güzel şeyler söyler.

Bravo Eşin para biriktirmeye başlasın

14/01/2015.....69.800 1 gram bile vermemişim

Yaa Thomson gayet iyi gidiyosun bu zamana kadar ne kadar çok gitti. Hiç takılma. Hatta bence her gün tartılma. Başlarken nerdeydin şimdi nerdesin öyle düşün

Henüz spor yapmadım ama yapıcam onu da yazıcam.
Sularımı bitirmedim ama az kaldı.

Sabah:
1 bardak ılık-sıcak arası bikaç damla limon damlatılmış su
3 kayısı

Kahvaltı
Yarım çay bardağı lor
2 dilim ekmek
4 zeytin
yeşilçay

ara:
1 portakal

Ögle:
3 yk yagsız makarna
1 dilim ekmek
4 yk sebze yemeği
3/4 bardak ayran
2 yk yoğurt

Ara:
Yeşilçay
Elma
10 yaban mersini (Annem börek yedi. Ben yemedim. YİNE!)

Yarın tartı günü ama farklılık hissetmiyorum ben yaaa. Acaba 10 günde 1 mi tartılsam bu sefer. Neyse uyanınca karar veririm artık.

Valla evet para biriktirsin bence de:) muhendisim sen haftada 3 mü yapıyorsun sporu?? T tijengrglu ben de bir daha yemeklerden her gün sonra içeyim bakalım.. I idol1 ya regl döneminse su topladın belki de her gün tartılma demiştik sana.. Kafana takma ama.. Beyin kilo veriyorum dedikçe vücut daha kolay kilo verirmiş.. Ben akşam tavuk haşşadım ama koktu burnuma bi zor yedim.. Şuna ölüyorum açlıktan.. Uykum olsa uyuycam sırf bir şey atıştırmıyım diye.. Yoğurt falan hak getire ben bildiğin yemek yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…