- 26 Nisan 2012
- 302
- 121
- 73
- Konu Sahibi muhendisim
-
Yok canım aslında her gün yapmaya çalışıyorum ama bazen boşluyorum işte. Bu 14. Gün ve ben 3.ye boşladım. Yalnız ne olur bi daha böyle aç kalma bünyeye zarar. Hem bak sınava hazırlanıyosun.Valla evet para biriktirsin bence de:)muhendisim sen haftada 3 mü yapıyorsun sporu?? T tijengrglu ben de bir daha yemeklerden her gün sonra içeyim bakalım.. I idol1 ya regl döneminse su topladın belki de her gün tartılma demiştik sana.. Kafana takma ama.. Beyin kilo veriyorum dedikçe vücut daha kolay kilo verirmiş.. Ben akşam tavuk haşşadım ama koktu burnuma bi zor yedim.. Şuna ölüyorum açlıktan.. Uykum olsa uyuycam sırf bir şey atıştırmıyım diye.. Yoğurt falan hak getire ben bildiğin yemek yemek istiyorum
Evet kalmamalıyım ama dünkü kaloriyi dengelemek için yaptım.. Ama saçma oldu.. Arkadaşları geldi eşimin dışardan çiğ köfte söylediler şuan yememek için zor tutuyorum.. Yesem ne olur???Yok canım aslında her gün yapmaya çalışıyorum ama bazen boşluyorum işte. Bu 14. Gün ve ben 3.ye boşladım. Yalnız ne olur bi daha böyle aç kalma bünyeye zarar. Hem bak sınava hazırlanıyosun.
Dayan yarın i düşün ince çik olduğunu düşün iki saniyelik zevk için emeğine yazık etme sakla yarın yersin:))Evet kalmamalıyım ama dünkü kaloriyi dengelemek için yaptım.. Ama saçma oldu.. Arkadaşları geldi eşimin dışardan çiğ köfte söylediler şuan yememek için zor tutuyorum.. Yesem ne olur???
Dayan yarın i düşün ince çik olduğunu düşün iki saniyelik zevk için emeğine yazık etme sakla yarın yersin:))
Senle thomsan müthiş azimlisiniz zaten.. Eminim tijen de öyledir de sizi bayadır bozmadınız :) sizi örnek alıyorum kendime.. Ama yarından itibaren daha mantıklı düzenli yemeyi düşünüyorum.. 1 saat de yürürüm.. Hem sağlıklı hem de kilo almam tekrardanEveet 2.5 litreyi buldu içtiğim sular. Bu sefer egzersizimi değiştirdim 37 dklık bi cardio yaptım ama nasıl terledim anlatamam.Ya böyle kendime meydan okumak gibiydi çok hoşuma gitti. Yarın da tartılıcam istersem hiç verememiş olayım. Başladığım günden daha iyiyim o bi gerçek ve kendimle gurur duyuyorum. O kadar fedakarlık yapıyorum ve o tartının canımı sıkmasına izin vermeyeceğim. Bir de adet dönemin yaklaştı galiba benim o da etkili olabilir. Her neyse işte. Ya kızlar bi kızın egzersiz rutini videosunu gördüm kız zaten taş gibiydi böyle karnı falan tam benim olmasını istediğim karın. O da gaza getirdi farklı bişeyler yapmaya beni. Yarın eğer ağrım falan olmazsa aynı cardioya devam edicem. Akşam yemeğim şöyle: 4 yk sebze yemeği yarım kase çorba 1 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt az yağlı salata
Canım bence bi önceki gün o zamanda kalsın sen ertesi günü güzel değerlendir sağlığa yazık. Ayrıca yeme şimdi hemen yat yarın bir güzel kahvaltını edersin yepyeni bi gün başlarEvet kalmamalıyım ama dünkü kaloriyi dengelemek için yaptım.. Ama saçma oldu.. Arkadaşları geldi eşimin dışardan çiğ köfte söylediler şuan yememek için zor tutuyorum.. Yesem ne olur???
Elma 4 böl küçük tencereye yada demile tarcin patatya çayı iki bardak su bunu kaynat iç hem rahatlatır hemde açığını yatistirirBende suan çok açım normalde bu saat te asla uyumak kendimi attım yatağa yatacam yarın sil baştan gene basliyacam(( ama olsun sonu güzel olacak istediğimiz kiloda olacagiz
Valla canım benim beslenme yüksek kalorili pek bi yavaş ilerleyecek süreç ama thomson cidden aldı başını gidiyor valla :)Senle thomsan müthiş azimlisiniz zaten.. Eminim tijen de öyledir de sizi bayadır bozmadınız :) sizi örnek alıyorum kendime.. Ama yarından itibaren daha mantıklı düzenli yemeyi düşünüyorum.. 1 saat de yürürüm.. Hem sağlıklı hem de kilo almam tekrardan
Ayrıca sen de bayağı verdin ben zor veriyorum beslenmemden dolayı ama siz gibi olsam beni 3. Gün bulamazsınız burda :)Valla canım benim beslenme yüksek kalorili pek bi yavaş ilerleyecek süreç ama thomson cidden aldı başını gidiyor valla :)
Hepimize canımYok sen de iradelisimmuhendisim maşallah size
Dışarıda mı yürüyosun canım ?Ben hergün bir saat yürüyorum yürüyüş olmadan veremiyorum ayca kaya nin listesini tavsiye ederim tok tutuyor ben bugun yoğunlukta yiyemedim sonra da saat geç oldu yemedim verbatim geberiyorum:))
Evet 10000 adım mi bitiriyorum temiz hava Ohh miss 400 yakın kalori yakiyorumDışarıda mı yürüyosun canım ?
çoook iyi tebrikler devamEvet 10000 adım mi bitiriyorum temiz hava Ohh miss 400 yakın kalori yakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?