- Konu Sahibi muhendisim
-
Dışarıda yürümek en eğlencelisi. Ama ben ilçede olduğum için uygun bi alan yok pek tempolu yürümeye ben de evde telafi ediyorumEvet 10000 adım mi bitiriyorum temiz hava Ohh miss 400 yakın kalori yakiyorum
Menün çok güzel olmuş canımMerhaba kızlar Nasılsıniz nasıl gidiyor açlık durumu ne ben çok acıktım bugün suan dolapta ne var ne yok yiyesim var kahvaltı iki dilim çavdar ekmeği ne biberli sos sürüp yedim arada greyfurt yarım Öğlen de yumUral sandviç arda yoğurt yulaf aksama salata balık yiyecem suyu 2.5 içtim acıktım suya yükledim yeşil çay iki içtim şimdide zencefil ve limonlu çay iciyorum
Ooo süper sporunu yapmışsın hedeflediğin kaloride de kalmışsın lokmalar olsa da farketmez.Mrb kızlaarr :) evet hedefe azcıcık kaldı.. Ben sabah peynit zaytin yedim.. Ama lokma da yedim 6 taneöğlen bir şey yemedim akşam makarna haşladım yağsız onu yedim.. Hamur işi yemişim gibi oldu bugün ama calorimetrem 1000 cal gösteriyor.. Ama unuttum ben bugün tam 1 saat yürüdüMm :)
Oooo senin de yarın tartı günün o halde.kızlar günaydınnn
bugün tartılmadım artık cuma ve çarşamba tartılacam sözünüze geldimhedefe emin adımlarla devam
mühendisim bugun tartı gününama sporla zaten iyi sıkılaşmışsındır çok iyi gidiyosun
hzlfth hedefe 3 kala gevşeme çok az kaldı dayan
giden kiloların gelmemesi dileğiyleregl döneminden sonraki hafta kilo vermek daha kolay ben o zaman başlamıştım kilo hızı hep aynı olmuyo zaten bakalım haftaya ne kadar gitmiş olacak herkese sağlıkla giden kilolarOooo senin de yarın tartı günün o halde.Valla bugün yarım kilo falan verdiğimi söyledi tartı. Analog olduğundan tam anlamadım ama sevindim yaa ben hiç vermiyorum sanıyodum. 15 günde 1.5 kilo. Daha da yavaşlamasa bari. Gerçi regl olmam lazım bu hafta galiba ondan. Aman fazlası olmasın da gıdım gıdım vermeye razıyım cidden.
Evde ne yapıyorsun çocuğum bu ara hasta kreşe gitmiyor evde bende çıkamıyorum bugunDışarıda yürümek en eğlencelisi. Ama ben ilçede olduğum için uygun bi alan yok pek tempolu yürümeye ben de evde telafi ediyorum
Yaa olsun sen gönüllerin şampiyonusun üçe beşe bakma hem başlangıçta nerdeydin şimdi nerdesin canım bak16/01/2015.....69.300 -2100 mühendisim senin tahminini tutturamadımama kendi hedefim 15 in de 70 in altına inmekti çok şükür ona ulaştım Spor yapamıyorum(bir hastalık musallat oldu) yapsaydım 400 de giderdi
Valla başta leslie 5 mille başladım 2 gün sonra ağrılar başladı sonra 3 mile indirdim sonra 4 mile çıktım. sonra leslie den sıkılıp daha aktif bişeyler olsun diye youtube ta fitness blender adlı kanalın kardiosuna başladım. benim için zorlayıcı oldu 2 gün arka arkaya yaptım ama bu sabah kas ağrılarıyla uyandım. Bugün sadece 20 mekik biraz kalça hareketi 50 de squat yaptım. Onun dışında hareket yoktu malesefEvde ne yapıyorsun çocuğum bu ara hasta kreşe gitmiyor evde bende çıkamıyorum bugun
Başlaman süper oldu yürüyüşe cidden hazal. Senin de keyif almana sevindim. Hem kpss stresini de atarsınKızlarr hepimiz iyi gidiyoruz bence :)) evet yürüyüş iyi geldi bana yürüyüş tavsiye ettiğiniz için teşekkür ederim :) bugün süt içtim cici bebe yedim kahvaltıda.. Öğlen ekmeğin üstüne domates beyaz peynir koyup fırına verdim. Ondan yedim.. Bakalım akşam napcam.. Görüşürüz kızlar
İnşallah canım ben sana güveniyorummühendisim çok sağolbu hafta hedef -1.5 bakalım ulaşabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?