2015 Benim yılım olsun :)

Evet yürüyüş yapmalıyım bence de akşam ben azcık kızartma yedim.. Ama çok az.. Bugün toplam 1000 kalori aldım. 2.5 lt su içtim.. Yeşil çaya da devam ediyorum :)
maşallah canım. Aldığın kalori miktarını nasıl takip ediyosun?

Thomson süpersin!!! Farkedenler oluyo mu çevrede??[/QUOTE]

canım çok sağol zayıfladın diyenler oluyo ama bence öyle çok bariz belli olmuyo 5 kilo daha verirsem belli olur
ben heryerden aldım verirken de çok şükür öyle veriyorum

maşallah canım. Aldığın kalori miktarını nasıl takip ediyosun?
Canım turkcelin fitwell diye bir programı var. Oraya giriyorum yediklerimi o çıkartıyor. Günlük alman gereken kalori miktarı içmen gereken su.. Hepsine yer veriyor. Aslında tüm operatörleri kabul ediyor Ama turcelliler koç alabiliyor galiba. Bir dene istersen fitwell çok memnunum ben programdan

Helal sana thomsan kutluyorum seni.. Bu arada ben yediklerimi yazmammışım.. Sabah 1 dilim kepek ekmek peyir domates.. Öğlen 1 kase tarhana..

Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum aranıza girebilirmiyim:) kullanmayı daha çözmüş değilim öğrenecegim ama ben 33 yaşında iki çocuk annesiyle evliyim kilo vermek istiyorum boyum 165 kilo en son tartindigim da 64 idim iki haftadır korkudan tartinmadim bugün başladım diyete sabah yürüyüşü yaptım dikkat ediyorum ama kesin basladim

Arkadaslar kilo bildirme gününü varmı yeme içme bildirme varmı ben bugun yoğunlukta yemeye pek vaktim olmadı kahvaltı da diyet tost yanında greyfurt suyu ogleden yarim greyfurt yedim aralarda yeşil çay içtim iki litre su içtim akşam da salata ve balık diye düşünüyorum arada yoğurt ta yedim

Thomson süpersin!!! Farkedenler oluyo mu çevrede??

canım çok sağol zayıfladın diyenler oluyo ama bence öyle çok bariz belli olmuyo 5 kilo daha verirsem belli olur
ben heryerden aldım verirken de çok şükür öyle veriyorum[/QUOTE]

Boyun uzunsa daha geç farkedilir. Amaaan mis bi 5 daha versen var yaa thomson nasıl tepkiler olacak kim bilir. Yaz birileri güzel şeyler söylediğinde buraya ben de motive oliim azıcık. Malum ben yavaş veriyom.
Aaaa ben Turkcell li değilim ama bakayım yaa çok iyiymiş. Hiç de duymamıştım merak ettim indireyim hemen.
Helal sana thomsan kutluyorum seni.. Bu arada ben yediklerimi yazmammışım.. Sabah 1 dilim kepek ekmek peyir domates.. Öğlen 1 kase tarhana..
Menü süper. Tarhanaya bayılırıımm ben de bugün yedim
Aramıza hoşgeldin Tijen. Belli bir kilo bildirme günümüz yok açıkçası tartılınca paylaşıyoruz motive olsun diye. Genelde menü paylaşımı yapılıyo ancak herhangi bir zorunluluk yok.herkes nasıl rahat ediyosa canım. Ne güzel 2 lt suyunu bitirebilmişsin gün ortası benim ancak akşama bitiyo. O da zar zor yani. Menülerin güzelmiş. İnşallah hedefimize ulaşırız hep birlikte sağlıkla.

Ya kızlar ben bu hafta vücudumda bi farklılık hissetmiyorum moralim bozuluyo. İlk hafta 1 kilo verdim ama perşembeye kadar inşallah en azından bi 500 gr veririm yani. Düzgün yiyeyim istiyorum böyle hızlı vermeyeyim çatlaklar oluşuyo bende kolayca çünkü bi de. Bi yanım da sabırsız işte. Hemen farklılık hissedeyim istiyorum. Arada youtubetan başarı öykülerini seyrediyorum moralim yerine geliyo o zaman.
Bir de ne zormuş evde tek diyet yapan olmak. Meğer bizim evde neler yeniyomuş. Bu zamana kadar canım hiç çekmemişti ama bugün öyle canım çekti ki bi çatal aldım tam ağzıma atacakken geri bıraktım yani. Tatmadım. Ama içim gitti. Sonra da geçti. İştah çok anlık bi olay aslında. O an karşı koyduktan sonra eğer saplantılı değilsen bi şekilde onsuz idare ediliyo yani
Ve menü:
Sabah:
1 kk peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin

Ara:
2 ceviz
1 mandalina
Yeşilçay

Öğle:
4 yk lokum aşı
1 kase çorba
3 yk sebze yemeği
2 yk yoğurt
Turşu

Ara:
1 elma
yeşilçay

akşam:
4 yk sebze yemeği
4 yk lokum aşı
1 dilim ekmek
Az yağlı salata

SPOR:4 mil leslie ve 30 dk pilates
2 lt su bitmedi hala az kaldı

Hos gördüm cnm bir ara çok hizli kile 6 ay da 20 kilo verdim som 6 aydır dikkat etmiyorum bunun da geri dönüşümü kötü oldu tartinmadim tahminim 65 olmuşum suan hedef 60 sonra 57 58 arası istiyorum kesinlikle kararliyim bugün bir saat yürüdüm yemeğe dikkat ettim sabah ilk isim tartinmak ve kesinlikle devam etmek

6 ayda 20 kilo çok hızlı değil sanki canım? Normal gibi geldi bana. Ben de 3 ayda 9 kilo istiyorum ama bakalım
Hadi inşallah yarın 65ten daha düşük çıkarsın tartıda

hoşgeldin

mühendisim ben de aynı durumdan muzdaribim evdekiler hiç durmadan yiyiyor gibi ama en acısıda eşimin abur cuburlar bitmiyo demesi oldu ve haklıda galiba en çok ben yiyomuşum

mühendisim boyum 170 dediğin gibidir inşallah ama 5 kilo daha verirsem herkes farkeder artık
13/01/2015.....69.800 70 defterini açılmamak üzere kapattım

6 ayda 20 kilo çok hızlı değil sanki canım? Normal gibi geldi bana. Ben de 3 ayda 9 kilo istiyorum ama bakalım
Hadi inşallah yarın 65ten daha düşük çıkarsın tartıda
Günaydın arkadaşlar evet aslında normal gibi gitti 77 den 57 düşmüştü herkes çok vermissin dediler bende kendi kendime dedim bundan sonra 60 görmiyecem 60 olduğunda geri frenler dedim ama hesaplar uymadığı için tatil yeme içme derken abartım sonrada korktum tartinmadim... bugün sabah tartindigim kıyafetle 65 di şu 5 kilo hemen gitsin çok dersler çıkardım hırsliyim zayıflık çok güzel dolabı yenilemistim ama gene girecek cicilerime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…