2015 de Asker yolu gözleyecekler :(((

Allah sabir versin canım moralini yüksek tut. Her şeyini calmalarına üzüldüm demek hala karaktersiz insanlar varmış....

canım benimkide aynı anda aradı çok mutlu oldum cok:) sesi çok iyi geliyordu düne göre, nöbet tutmuş dün:) sabah arayacağım tekrar dedi
Biz 3 dk konuşabildk kanki bile bulmuş :) kız sanki o hergun konuştuğum adam değil kalbim nasıl attı:) sevindim canım ıkımızınde adına :*

Biz 3 dk konuşabildk kanki bile bulmuş :) kız sanki o hergun konuştuğum adam değil kalbim nasıl attı:) sevindim canım ıkımızınde adına :*
Aynen biz de 3 dk konustuk benimki de ilk günden bi sürü arkadaş bulmuş. Hatta ustlerinden bi tanesi çalıştığı firmayi tanıyan birisiymis onla samimi olmuş. Seni yazıcı yapabiliriz yazıcı ihtiyacimiz var demisler. Çok mutlu oldum inşallah olur rahat ederiz yani.. Ne güzel mutlu haberler almak:)

Ay canım çok sevindim olurda rahat edersiniz inşallah. Kısa kesmek zorunda olmak sorun ya soracağım bi suru şey vardı yarına saklıyorum yarın akşam ararım dedi o kadar nasıl beklicez

Ay canım çok sevindim olurda rahat edersiniz inşallah. Kısa kesmek zorunda olmak sorun ya soracağım bi suru şey vardı yarına saklıyorum yarın akşam ararım dedi o kadar nasıl beklicez

Yatcaz kalkcaz gezcez tozcaz hoppp akşam olcak:) ben hızlı hızlı sordum soracaklarımı bu kez. Ama günün nasıl geçti sorusundan hoslanmiyolar sanırım, oranin psikolojisi farkli tabi hemen kapatmaya çalışıyo konuyu sen neler yapiyosun diyo

Ben bişey anlamadım konuştugumuzdan bi dk gibi geldi. Uzak gibiydi umarım bana öyle gelmiştir. Aynen canım pek anlatmadı yatakları falan temizmiş ay rahat etsinlerde

Ben bişey anlamadım konuştugumuzdan bi dk gibi geldi. Uzak gibiydi umarım bana öyle gelmiştir. Aynen canım pek anlatmadı yatakları falan temizmiş ay rahat etsinlerde

Birdenbire o kamuflaji giyiyolar işte o zaman nereye düştüklerini daha iyi anliyorlar canım suan şokta sayılırlar. Uzak olması hatta soğuk davranması bile normal sakin sorma uzaksın soguksun sanki diye..hep alttan alalım normal davranalim duzelicektir. Dün benimki de buz gibi konuştu benimle sanki yabancı gibiydi ama bugun 3 defa seni çok özledim seni cok seviyorum dedi. Sadece sabırr...

Canım iyiki söyledin yoksa ben dilimi tutamaz sorardım. Doğru söylüyorsun şimdiye kadar ben bile tam anlamıyla idrak edememiştim. Yarın dediğin gibi olur inşallah canım sabredicem

Allahın izniyle geçiyo canım benim.. Hele şu ilk haftayı bi atlatın gerisinin daha kolay geçtiğini görüceksin

O hırsızlık olayları çok can sıkıcı bnm sevdiceğin atletleri çalınmıştı maalesef ama endişe etme.. Çnkü askeriyede kulak tıkacından not defteri ve kalemine kdr herşeyi veriyolar:) iç çamaşırlarını saymıyorum bile fıstık:)

Merhaba kızlar. Sizin yazdıklarınızı okuyunca duygulandım valla. İlk günler çok zor geçer. İlk 10 gün her gece ağladığımı bilirim. Şimdi 50 günü geçti bizimde. İnsan alışıyor gerçekten, acemilikten sonra konuşmanız sıklaşır daha rahat geçer. Benden size tavsiye şafak saymayın şimdiden. Bide askeri Ankara Etimesgut'a giden varsa yardımcı olabilirim :)

İlk gundeyim ben zaman geçmiyor. çok sağol Allah kavuştursun:) uzun dönem mi sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…