- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
Aradı canım şimdi kalbim yerinden fırlayacaktı. Sormadım yarın düşmeye başlarım bende :)
Erzincan'a.ama çok kötü.işkence ediyorlar dedi.bildiğin eziyet dedi.çok soğukmuş.herşeyini de çalmışlar.bi de kapışırsa orada birileriyle sıkıntısı bitmez. Ne kadaruzun dönem rütbeli gitse de acemilik hep kötüymüş.
Biz 3 dk konuşabildk kanki bile bulmuş :) kız sanki o hergun konuştuğum adam değil kalbim nasıl attı:) sevindim canım ıkımızınde adına :*canım benimkide aynı anda aradı çok mutlu oldum cok:) sesi çok iyi geliyordu düne göre, nöbet tutmuş dün:) sabah arayacağım tekrar dedi
Aynen biz de 3 dk konustuk benimki de ilk günden bi sürü arkadaş bulmuş. Hatta ustlerinden bi tanesi çalıştığı firmayi tanıyan birisiymis onla samimi olmuş. Seni yazıcı yapabiliriz yazıcı ihtiyacimiz var demisler. Çok mutlu oldum inşallah olur rahat ederiz yani.. Ne güzel mutlu haberler almak:)Biz 3 dk konuşabildk kanki bile bulmuş :) kız sanki o hergun konuştuğum adam değil kalbim nasıl attı:) sevindim canım ıkımızınde adına :*
Ay canım çok sevindim olurda rahat edersiniz inşallah. Kısa kesmek zorunda olmak sorun ya soracağım bi suru şey vardıAynen biz de 3 dk konustuk benimki de ilk günden bi sürü arkadaş bulmuş. Hatta ustlerinden bi tanesi çalıştığı firmayi tanıyan birisiymis onla samimi olmuş. Seni yazıcı yapabiliriz yazıcı ihtiyacimiz var demisler. Çok mutlu oldum inşallah olur rahat ederiz yani.. Ne güzel mutlu haberler almak:)
Ay canım çok sevindim olurda rahat edersiniz inşallah. Kısa kesmek zorunda olmak sorun ya soracağım bi suru şey vardıyarına saklıyorum yarın akşam ararım dedi o kadar nasıl beklicez
Ben bişey anlamadım konuştugumuzdan bi dk gibi geldi. Uzak gibiydi umarım bana öyle gelmiştir. Aynen canım pek anlatmadı yatakları falan temizmiş ay rahat etsinlerdeYatcaz kalkcaz gezcez tozcaz hoppp akşam olcak:) ben hızlı hızlı sordum soracaklarımı bu kez. Ama günün nasıl geçti sorusundan hoslanmiyolar sanırım, oranin psikolojisi farkli tabi hemen kapatmaya çalışıyo konuyu sen neler yapiyosun diyo
Ben bişey anlamadım konuştugumuzdan bi dk gibi geldi. Uzak gibiydi umarım bana öyle gelmiştir. Aynen canım pek anlatmadı yatakları falan temizmiş ay rahat etsinlerde
Canım iyiki söyledin yoksa ben dilimi tutamaz sorardım. Doğru söylüyorsun şimdiye kadar ben bile tam anlamıyla idrak edememiştim. Yarın dediğin gibi olur inşallah canım sabredicemBirdenbire o kamuflaji giyiyolar işte o zaman nereye düştüklerini daha iyi anliyorlar canım suan şokta sayılırlar. Uzak olması hatta soğuk davranması bile normal sakin sorma uzaksın soguksun sanki diye..hep alttan alalım normal davranalim duzelicektir. Dün benimki de buz gibi konuştu benimle sanki yabancı gibiydi ama bugun 3 defa seni çok özledim seni cok seviyorum dedi. Sadece sabırr...
Allahın izniyle geçiyo canım benim.. Hele şu ilk haftayı bi atlatın gerisinin daha kolay geçtiğini görüceksinÇok sağol arkadaşım desteğin için. Beni aramasa tutunamayacağını söylüyor. Bende az önce konuştum. Gelince evleneceğiz sakin ol vs deyip durdum. Çok kötü olduğunu ama sadece buna tutunabildiğini söyledi. Aldığımız herşeyi çalmışlar. Şaka yapar gibi de kilitleri yastığının altına koymuşlar. Ona sinirleri çok bozulmuştu. Biz herşeyi en kalitelisinden aldık rahat etsin her gün kullanacak diye. Ben de gerildim. Orada vatan hizmeti yapılırken böyle şeylerin olması çok kötü. O kadar insanın ahını almaya nasıl vicdanları elveriyor bilmiyorum. Şimdilik her fırsatta arıyor. Bakalım ne yapacağız. Bu zaman nasıl geçecek şu an hiç ama hiç bilmiyorum...
Canım iyiki söyledin yoksa ben dilimi tutamaz sorardım. Doğru söylüyorsun şimdiye kadar ben bile tam anlamıyla idrak edememiştim. Yarın dediğin gibi olur inşallah canım sabredicem
Aynen burda zaman geçiyor yoksa zamanın geçeceği yokBugün çok mutsuzdum buraya yazınca biraz rahatladım ne iyi oldu...
Aynen burda zaman geçiyor yoksa zamanın geçeceği yokkoca sene nasıl geçecek bakalım
2 sene 4 ayımızı bitirdik canım benim. Siz?Siz ne zamandır birliktesiniz canm
4 yıl bizim de canıM. Allah daimi etsn mutluluğunuzu. Yaşlar kaç?2 sene 4 ayımızı bitirdik canım benim. Siz?
Amin canım. 21 :)) sizin??4 yıl bizim de canıM. Allah daimi etsn mutluluğunuzu. Yaşlar kaç?
İlk gundeyim ben zaman geçmiyor.Merhaba kızlar. Sizin yazdıklarınızı okuyunca duygulandım valla. İlk günler çok zor geçer. İlk 10 gün her gece ağladığımı bilirim.Şimdi 50 günü geçti bizimde. İnsan alışıyor gerçekten, acemilikten sonra konuşmanız sıklaşır daha rahat geçer. Benden size tavsiye şafak saymayın şimdiden. Bide askeri Ankara Etimesgut'a giden varsa yardımcı olabilirim :)
Amin canım. 21 :)) sizin??
Anladım canım söz nişan bişiler var mıben 24 o 25 canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?