2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım sık dişini normal doğur nolur,bak Rabbimde veriyo o imkanı.kızkardeşim 7cm açıkla suyuda gelmişken gitti kestirdi kendini,sancıya gözü yemedi.sen sakın yapma bunu,inan çok rahat edersin.sık sık ılık duşlar al,nefes egzersizleri yap,daha da kolaylaşır.çok dua ediyorum senin için

Canım onu hiç sormakaç gündür sanki karnım liğme liğme oluyor içerde ,nasıl acıyor,nasıl geriliyor anlatamam.tırnaklarını geçiriyolar sanki.habire yağ,krem sürüyorum ama içten acıyo benim.yağlamakta çok değiştirmiyor.sadece çatlak için önlem babında.karnıma dokunsan acıyor şuan,çok fenayım

Pes artık bu kocayada ya,sık dişini öylemi!!gel sen sık

Pes artık bu kocayada ya,sık dişini öylemi!!gel sen sık
Bu gidisle ben doguma esim olmadan gidcem valla. Ne zaman gerek olsa yanimda yok. Su saat oldu hala ben annemlerdeyim. Bi kere aradi nasil oldn diye. Agrim gecmiyo bu kez dedim sadce o kadar.. Ne gelen var ne giden. Inat ettim aramiyorum bnde.icten ice cok kiziyorum cok zoruma gidiyo. Amap sessizl kalmayi tercih ediyorum simdilik.umarim gecerli bi nedeni vardir !

Canim zaten dr 4 hazirani beklemez gibi konustu. Hafta sonu suyun sancin gelirse kanama lekelenme olursa ara hemn filan dedi. Sancidan korkmuyorm kuzm.bebege bise olur mu dusuncesi mahfediyo beni sanciya agriya aliskinim zaten. Bi kac haftadir surekli cekiyorum.bide oncesinde benim meshurr adet sancilarim var. Cogu zamn hastanelik olur serum taktirir igne yaptirirdim. Adet oldm dedigimde insanlar artik aciyarak bakardi. Bilmiyorum karar veremiyorum artik. Insallah Rabbim hepimiz icib hayirli olani cikarir yolumuza.

Canm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artik adet sancisi gibi bide sanki rahime igne batiyo gibi surekli. Sanci cok cikmayinca dr bebegin basinin baskisindan agrilarin dedi.
Malesef oluyo canım sanki vajina açılıp kapanıyor gibi ağrı yapıyor. Kasık dan bele ağrı vuruyor arada ilaç içiyorum işte

ay canım yaa çok anlıyorum seni

kızlar moralim cok bozuk. sabah temizlikci gelmisti aksama kadar sadece cam kapi silmis aksam 6 da geldim ki ortalik ayakta oglunu da getirmis cocukta koltugumu nasil yapmissa bi guzel yirtmis kocamdan da firca yedim bi guzel bide ustune bir suru para vericem of ne sacma bi durum bu ya aptalligima doymiim ben :-(

aslında vermemek gerek böylelerinin parasını. bana da bir kadın gelmişti evdeki 300 dolarlık bibloyu kırmış. bir de yalan söylüyor ben yapmadım diye en azından itiraf etse o kadar sinirlenmeyeceğim. dediğin gibi hiç temizlik de yapmamıştı eline aldı viledayı yüzüne karşı da defalarca söylememe rağmen bezle sil diye silmedi. çıldırıyordum az kaldı ama parasını da verdim. hakkım helal mi kesinlikle değil...

Inanmiyorum yaaa evini temizle deyip adam tutuyorsun o daha fenasini yapıyor... neyse bununla geçmiş olsun canım yapacak bişey yok olmuş bi kere

Canm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artik adet sancisi gibi bide sanki rahime igne batiyo gibi surekli. Sanci cok cikmayinca dr bebegin basinin baskisindan agrilarin dedi.
canmmm yaa okurkn heycanldm sanki bnm sanclarm baslams gbi ne guzl alacaksin sonnda bebegin.Allaj yardmcn olsun kolayca geliwersin saglicakla:):)

Anlaşılır gibi değil cidden.neyse güzelim kafana takma sen onu,değişmez bunlar.sen bebeğine ve doğumuna odaklan.gevşemeye çalış,normal doğum yapabilirim diye kendine moral ver.ruhen hazır ol.doğum anını hayal et.annem,"gök gürlüyo,şişek çakıyo,yağmur yağıyo,anne oluyosun" derdi.seninde öyle olur inşallah çok isterim.

Bebek için hiç endişelenme ki senin annende yanıbaşında olacak.tüm personel el üstünde tutar seni.bebeğe doğum anında istesende zarar veremezsin,o akıp gelecek sancıyla birlikte.personelden kaynaklı bi hata,ihmalde olmaz zaten.rahat ol sen

Ayyyyy,nasıl oldu o öyle yaaa ne biçim temizlikçi o.sen kadını eve alıp,yalnız mı bıraktın,kimse yokmuydu başında?çok zor bi durum hakkaten,benimki de olsa çenesi durmazdı ay o kadının ağzını burnunu yırtardım heralde.hem iş görmemiş,hem peşine çocuk takmış,hemde koltuğunu ziyan etmişolcak iş değil.bence para mara verme,defol git gözüm görmesin seni de ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…