2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

allahın ıznıyle ınsallah reglım baslar baslamaz tedavıye baslıycam hıc gecıkmeyen reglımın tedavıye baslıycagım ay gecıkesı tuttu allah hepımızın yuzunu gukdursun ınsallah tedavıler ıyı gecsın ısteyen herkez hepımız anne olalım

2015 in ilk tedavilerinden olacak demek senin ki Rabbim yolunu açık etsin tatlım..

Bende varim 15 gun once kanamayla bebegim dustu kismet olursa 3 donmusum var 5.denemem olucak embriyolara genetik tarama yapalim diyor doktor 16 ocakta randevum var belli olucak ne yapcagimiz insallah 2015 anneleri oluruz rabbim yardimcimiz olsun

Ben de 2014 ün son günlerinde başladım tedaviye ama transferim 2015 de olacak kısmetse...
24 yumiden 20 si olgun çıktı 14 embriyom 9 tanesi blast oldu 6 tanesinden 5.ve 6.günlerde biyopsi alınıp donduruldular.
Biyopsiler CGH işlemine yani kapsamlı kromozom taramasına gitti.
Genetikten sağlam çıkan olursa önce histeroskopi olup sonra transferim yapılacak.

Şimdi şehir dışındayım kızçeler bir kaç güne dönerim kaldığımız yerden devam ederiz.

Bende varim 15 gun once kanamayla bebegim dustu kismet olursa 3 donmusum var 5.denemem olucak embriyolara genetik tarama yapalim diyor doktor 16 ocakta randevum var belli olucak ne yapcagimiz insallah 2015 anneleri oluruz rabbim yardimcimiz olsun

Genetik tarama yaptır mutlaka ben de genetiğe yolladım sonuç bekliyorum 4.deneme olduğu için..

Hayırlı olsun canım yeni topiğimiz hepimizinde hamiş olduğu bebekli bi sene diliyorum
Egunal canım umarım hepside sağlıklı gelir biran önce bekliyoruz senide aramıza

Rabbim tez vakitte pozitif sonuclar almani nasip etsin benimde embriyolara genetik tarama istiyorlar kanda gebelik cikiyor keseyi gormeden dusuyor histeroskopi haziranda oldum 3 tane kucuk polip varmis cok onemli degilmis almis doktrum esimle kandada genetik testler yapildi bende kan pihtilasmasi gorunmus ama tedavimde ignede asprinde kullandim yine olmadi embriyolarda hastalik mi var diye arastiralim diyor dr karar veremedim 3 embriyomda az 3 hastalikli cikarsa yeniden yumurta toplanilicak karari veremedim

Genetik tarama yaptır mutlaka ben de genetiğe yolladım sonuç bekliyorum 4.deneme olduğu için..
Tamam yaptiricam esimde yaptiralim diyor rabbim insallah elindeki embriyolardan 1 tane olsun saglikli cikarda insallah oda tutunur bana bidaha gerek kalmaz insallah rabbim seninkilerde saglikli olur insallah siki siki tutunsun sana rabbim yuzumuzu guldursun insallah

bende varım bu ay progestan yüksek çıktı. tam fsh düştü diye sevinirken bu da bu ayın süprizi oldu bakalım c.tesi çağırdı dr. ne diyecek meraktayım.

canım yeni topik hayırlı olsun bol bebişli olsun inşallahhhhh :)
canım senin de güzel heberlerini bekliyoruz :) sonuç ne zaman çıkarmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…