allahın ıznıyle ınsallah reglım baslar baslamaz tedavıye baslıycam hıc cekınmeyen tedavıye baslıycagım ay gecıkesı tuttu allah hepımızın yuzunu gukdursun ınsallah tedavıler ıyı gecsın ısteyen herkez hepımız anne olalım
inşallahallah razı olsun canım allah hepımızın yolunu açık etsın pozıtıf sonucları alalım amınnn2015 in ilk tedavilerinden olacak demek senin ki Rabbim yolunu açık etsin tatlım..
Amin canım...inşallahallah razı olsun canım allah hepımızın yolunu açık etsın pozıtıf sonucları alalım amınnn
Bende varim 15 gun once kanamayla bebegim dustu kismet olursa 3 donmusum var 5.denemem olucak embriyolara genetik tarama yapalim diyor doktor 16 ocakta randevum var belli olucak ne yapcagimiz insallah 2015 anneleri oluruz rabbim yardimcimiz olsun
Rabbim tez vakitte pozitif sonuclar almani nasip etsin benimde embriyolara genetik tarama istiyorlar kanda gebelik cikiyor keseyi gormeden dusuyor histeroskopi haziranda oldum 3 tane kucuk polip varmis cok onemli degilmis almis doktrum esimle kandada genetik testler yapildi bende kan pihtilasmasi gorunmus ama tedavimde ignede asprinde kullandim yine olmadi embriyolarda hastalik mi var diye arastiralim diyor dr karar veremedim 3 embriyomda az 3 hastalikli cikarsa yeniden yumurta toplanilicak karari veremedimBen de 2014 ün son günlerinde başladım tedaviye ama transferim 2015 de olacak kısmetse...
24 yumiden 20 si olgun çıktı 14 embriyom 9 tanesi blast oldu 6 tanesinden 5.ve 6.günlerde biyopsi alınıp donduruldular.
Biyopsiler CGH işlemine yani kapsamlı kromozom taramasına gitti.
Genetikten sağlam çıkan olursa önce histeroskopi olup sonra transferim yapılacak.
Tamam yaptiricam esimde yaptiralim diyor rabbim insallah elindeki embriyolardan 1 tane olsun saglikli cikarda insallah oda tutunur bana bidaha gerek kalmaz insallah rabbim seninkilerde saglikli olur insallah siki siki tutunsun sana rabbim yuzumuzu guldursun insallahGenetik tarama yaptır mutlaka ben de genetiğe yolladım sonuç bekliyorum 4.deneme olduğu için..
canım yeni topik hayırlı olsun bol bebişli olsun inşallahhhhh :)Ben de 2014 ün son günlerinde başladım tedaviye ama transferim 2015 de olacak kısmetse...
24 yumiden 20 si olgun çıktı 14 embriyom 9 tanesi blast oldu 6 tanesinden 5.ve 6.günlerde biyopsi alınıp donduruldular.
Biyopsiler CGH işlemine yani kapsamlı kromozom taramasına gitti.
Genetikten sağlam çıkan olursa önce histeroskopi olup sonra transferim yapılacak.
Ne zaman açalım diye konuşurken nasip 1 ocak 2015 miş hadi buyrun sohbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?