2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar nasılsınız umarın hepınız iyisinizdir kk girmeyeli cok uzun zaman oldu fırsat olmuyor girmişken yazayım dedim kızım 2 yaşında tüb bebekle oldu yeni uyeler okursa diye yazıyorum kızım bir yaşındayken süpriz mucuze bişekilde hamile oldugumu ogrendim oglum suan 5 aylık oldu allahım isteyen herkeze nasıp etsin inşallah

merhaba arkadaşlar, ben ecz06.. hatirlayanlar olur belki :)) 4.tup denememde hamile kaldim ve ikizlerim dunyaya geldi çok şükür... umudunuzu asla kaybetmeyin.. Rabbim ol deyince oluyor.. Herşeyin vakti zamanı varmış....

merhaba arkadaşlar, ben ecz06.. hatirlayanlar olur belki :)) 4.tup denememde hamile kaldim ve ikizlerim dunyaya geldi çok şükür... umudunuzu asla kaybetmeyin.. Rabbim ol deyince oluyor.. Herşeyin vakti zamanı varmış....
Hayirli evlat olsunlar..sizde sikinti neydi? Nerde tedavi oldunuz?

Kızlar fizik tedavici bel emarimda kist gördü, polikistik olabillirmi acaba?? Korkuyorum doktora gitmeye önce bir size sorayım dedim. Adetim düzenli ana yasim ilerledi ama çocuk yapmadık henüz acaba ben de mi tup bebege mecbur kalicam? 33 yasindayim^_^

normal yollamı hamile kaldınız

Selamun aleykum hanımlar meryem suresini her gün 1 hurmaya okuma konusu nasıl oluyor her gün okunan hurma yenilecek mi aynı gün?

Doğurdum 13 günlük oldum anca geldim
Uzun uzun sonra anlatırım detayları boncuk gözleri ile bana bakan bi minnak kızçem var pek güzel doğrumuşum

Çok büyük hayal kırıklığısın bizim için... aklıma geldin yazayım dedim...

Merhaba canım umarım transferin olumlu olmuştur benimde bu ay transferim var 3bc kalitede benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…