inş hersey yolunda giderHepinizin tedavisi hayırlı olsun 2015 hepimizin kucağı bebisle dolsun 9. Denememde hamileyim yarın keseyi görmeye gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin
Egunal'immmm... Hayrli olsun.. Insallhh... Basta sen olmak uzere.. Burasi bebklerle dolarr tasar.. Insallhh.. Allhim bana hayrli haberlerini duyurmayi nasip etsin.. Yuce mewlam.. Hayrli ewlatlar nasip eyleain allhim.. Gonlunuzde... Yireginizdeki en guzel melegi gondersin.. Aminn ecmain.. Insallh......Ben de 2014 ün son günlerinde başladım tedaviye ama transferim 2015 de olacak kısmetse...
24 yumiden 20 si olgun çıktı 14 embriyom 9 tanesi blast oldu 6 tanesinden 5.ve 6.günlerde biyopsi alınıp donduruldular.
Biyopsiler CGH işlemine yani kapsamlı kromozom taramasına gitti.
Genetikten sağlam çıkan olursa önce histeroskopi olup sonra transferim yapılacak.
Rabbim yeter ki ol desin canım ne mucizeler olur umutsuzluğa kapılma sakın kabızlık içinde sabahları aç karnına 2-3 kuru kayısı yiyip üzerine ılık su iç bana faydası olmuştuselam kızlar ozaman 2015 ocagın ılk cevabı benden 12 ocakkk sonucum belli olcak çünkiii dün transfer oldum 2.gun embrıyosu 2.kalıte 6 hucrelı pek pozıtıf olcanı dusunmuyorum ama hayırlısı ya tutarsa yanııı yınede bıyerlerde umut ısıgımıda sondurmuyorum bıde kabız oldum ustuneee ıkınmamaya gayret edıyorum ısteee bende haberler boyleee sizce benim kuzilikalar tutunurmmu okadar zayıfkennn
aynn cnm Rabbim inşAllah nasip etmiştir bu sefer eşim bu akşam alsında yarın sabah yicem kayısı yaaRabbim yeter ki ol desin canım ne mucizeler olur umutsuzluğa kapılma sakın kabızlık içinde sabahları aç karnına 2-3 kuru kayısı yiyip üzerine ılık su iç bana faydası olmuştu
Bu sefer derken canım kaçıncı denemen bide bol su iç normalde benimde kabızlık sorunum var böyle yapınca geçmişti transferden sonraaynn cnm Rabbim inşAllah nasip etmiştir bu sefer eşim bu akşam alsında yarın sabah yicem kayısı yaa
canim rabbim yardimcimiz olsun neden kendini bukadar uzuyor yipratiyorsunsorun esinde olsa sen terkmi edecektin yapma bunu kendine ve esine yaradanin vardir bizim.icin bir yazisiNe zormus beklemek umut etmek umudun sonmesi. Kisaca hikayemi anlatayim ya da uzun olur bilemiyorum. Eylul ayinda fsh degerimin yuksek oldugunu gorduk tesaduf eseri hic deneme yapmadan ekim ayinda kist kasim ayinda ara kanama amh olcumu sonuc berbat. Ankaradan istanbula yolculuk tup bebek trdavisi dr tanidik var diye. Tek yumurta var dedi bunu dondurucaz embriyo haline gelirae 2 gun once yumurtayi aldilar sonuc negatif. Ankarada devam dedik ama ölüyorum. Icim oylesine yaniyor ki. Esime ayrilalim bile dedim. Bana yardim edin. Guzel bir sey soyleyin nefes alamiyorum.
Kötü sonuçlar alınca insan bikaç hafta üzülüyo ama sonra anne olmak istediğimiz için güçlü olmak zorunda olduğumuzu anlıyoruz yeter ki zamanı gelmiş olsun rabbim ol demiş olsun mucizen gelir giriverir göbüşüne sen daha kötüleri düşünüp güçlü durup umutla devam etmelisin bu yolda bi gün Allahın izniyle olucaktır 27 yumurtam toplandı 21 olgun çıktı 17si döllendi 6 tanesi cgh (tam kromozon testi) gönderildi 1tane sağlıklı geldi transfer edildi ama gelişimi durdu onun öncesinde de 2 düşüğüm var doğal yolla hamile kaldığım çok zor süreçlerdi ama hep kendimden kötüsünü düşünüp şükrediyorum bebeğini kucağına alıp kokusunu duyup kaybedenler var o çok daha zordur eminimNe zormus beklemek umut etmek umudun sonmesi. Kisaca hikayemi anlatayim ya da uzun olur bilemiyorum. Eylul ayinda fsh degerimin yuksek oldugunu gorduk tesaduf eseri hic deneme yapmadan ekim ayinda kist kasim ayinda ara kanama amh olcumu sonuc berbat. Ankaradan istanbula yolculuk tup bebek trdavisi dr tanidik var diye. Tek yumurta var dedi bunu dondurucaz embriyo haline gelirae 2 gun once yumurtayi aldilar sonuc negatif. Ankarada devam dedik ama ölüyorum. Icim oylesine yaniyor ki. Esime ayrilalim bile dedim. Bana yardim edin. Guzel bir sey soyleyin nefes alamiyorum.
canim rabbim yardimcimiz olsun neden kendini bukadar uzuyor yipratiyorsunsorun esinde olsa sen terkmi edecektin yapma bunu kendine ve esine yaradanin vardir bizim.icin bir yazisi[/QUOTE
tabii ki yapmam ama zor iste. Dua edelim birbirimize rabbim kullarinin birbirine ettigi duayi kabul edermis.
Kötü sonuçlar alınca insan bikaç hafta üzülüyo ama sonra anne olmak istediğimiz için güçlü olmak zorunda olduğumuzu anlıyoruz yeter ki zamanı gelmiş olsun rabbim ol demiş olsun mucizen gelir giriverir göbüşüne sen daha kötüleri düşünüp güçlü durup umutla devam etmelisin bu yolda bi gün Allahın izniyle olucaktır 27 yumurtam toplandı 21 olgun çıktı 17si döllendi 6 tanesi cgh (tam kromozon testi) gönderildi 1tane sağlıklı geldi transfer edildi ama gelişimi durdu onun öncesinde de 2 düşüğüm var doğal yolla hamile kaldığım çok zor süreçlerdi ama hep kendimden kötüsünü düşünüp şükrediyorum bebeğini kucağına alıp kokusunu duyup kaybedenler var o çok daha zordur eminim
Evet hanımlar umutlarımızı 2014 den 2015 e taşıdık.
2015 yılında tüp bebek tedavisine başlayacak tüm KK üyelerimizi topiğimize bekliyorum
Güldenim yeni topigimiz hayırlı ve bol bebisli olsunbu topik hepimize uğur getirsin
Tamam yaptiricam esimde yaptiralim diyor rabbim insallah elindeki embriyolardan 1 tane olsun saglikli cikarda insallah oda tutunur bana bidaha gerek kalmaz insallah rabbim seninkilerde saglikli olur insallah siki siki tutunsun sana rabbim yuzumuzu guldursunGenetik tarama yaptır mutlaka ben de genetiğe yolladım sonuç bekliyorum 4.deneme olduğu için..
amiiiiiiiiiin insallllahYeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah bayanlar Güldenciğim sana ve tüm kızlara uğur getirir inşallah canım yeni yılımız bol bebişli olsun inşallah..
Canım benim 2.denemem ilkide tuttu ama 1.5 aylıkken düştüü aradan 4 ay gecti şimdi yine denedik işte ama nasip bakalım beklemedeyimm diğerleri 5.gün dondurulmus kaliteliydi bunlar biraz orta kalite ondan düşünüyom inşAllah tutunurlarrBu sefer derken canım kaçıncı denemen bide bol su iç normalde benimde kabızlık sorunum var böyle yapınca geçmişti transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?