2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Allah isteyen herkesi bu yeni yilda bebegine kavustursun insallahhhhhh
Ben de tedaviye 2014 de basladimm opu oldu yarin haberini alicam transfer gunum de belli olur bakalim hayirlisi Allahtan...

Ya Rabbi Ya Erhamer Rahimin Ey bizi yoktan var eden ey bize her türlü nimeti bahşeden ey bütün gönüllerdekini bilen sade ve sadece Senden diliyoruz evlat Hasretiyle yanan bütün kullarına hayırlı sağlıklı salih evlatlar ver hamile olanlara yavrularını sağlıklı bir şekilde kucaklarina almayı nasip eyle hiçbir kuluna evlat hasreti ve evlat acısı Yaşatma Ya Rabbim mübarek cuma günü ve dünyaya Rahmet olarak gönderdiğin En Sevgili Peygamberimiz Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) 'in dünyayı sereflendirdigi mübarek kandil günü hürmetine Efendimiz'in yüzü suyu hürmetine dualarımızı en güzel şekilde tez vakitte kabul eyle Amin Amin Ya Rabb el Alemin
Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun canlar

Gunaydin kizlar
Kandiliniz mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah...
Bugun hastaneden aradilar 6 yumdan 5 dollenmis.tabi sormasam detay vermeye niyetli degiller zorla ogrendim 2 si cok iyi 3 tanesi normal dedi yarin gelin dedi.
Peki 5. Gune olma sansi yokmu dedim ne alaka gibisinden bi tepki aldim ilkkez duyuyomuş gibiydi kadin :)
Hani bunun icin kriterlerin ne olmasi gerekiyo acaba ki hic dusunmuyorlar 5. Gune beklemeyi

Nerede tedavi goruyosunki canim ozel merkezler genelde 5gun embriyosu tercih ediyolar sadece kalite dusukse 3gun besibci gune gitmezse tercih oluyor

Dilerim her şey yolunda giderr..
Yarın gitt al ve gel onları canımm.. OLumsuz düşünmee hep dua et ve konuş onlarla:)

HAYIRLI KANDİLLER

HAYIRLI CUMALAR

Rabbim herkesin gönlünün muradını tez zamanda versin dualarımız kabul olsun inşallah

bende bu ay dondurulmuş tedavimi oluyorum tahmini 15 gün sonra kısmetse bir problem çıkmazsa kalan 3 tane 5. gün embriyolarım transfer edilecek hayırlısı olur inşallah

Nerede tedavi goruyosunki canim ozel merkezler genelde 5gun embriyosu tercih ediyolar sadece kalite dusukse 3gun besibci gune gitmezse tercih oluyor
Yok canim benimki arastirma hastanesi oyizden bilgiyi de zorla aliyoruz :)
Dilerim her şey yolunda giderr..
Yarın gitt al ve gel onları canımm.. OLumsuz düşünmee hep dua et ve konuş onlarla:)
İnsallah canim cok sagolll :)

iyi düşün ki iyi güzel olsun herşey rabbim ol dedikten sonra.. dua et çokça hakkında hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…