- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
amin inşallah bitanem sanada iyi yillar bebisli bebisliiyi yıllar tatlım bebişli bebişli bi yıl olsun hepmize
Nerede tedavi goruyosunki canim ozel merkezler genelde 5gun embriyosu tercih ediyolar sadece kalite dusukse 3gun besibci gune gitmezse tercih oluyorGunaydin kizlar
Kandiliniz mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah...
Bugun hastaneden aradilar 6 yumdan 5 dollenmis.tabi sormasam detay vermeye niyetli degiller zorla ogrendim 2 si cok iyi 3 tanesi normal dedi yarin gelin dedi.
Peki 5. Gune olma sansi yokmu dedim ne alaka gibisinden bi tepki aldim ilkkez duyuyomuş gibiydi kadin :)
Hani bunun icin kriterlerin ne olmasi gerekiyo acaba ki hic dusunmuyorlar 5. Gune beklemeyi
Gunaydin kizlar
Bugun hastaneden aradilar 6 yumdan 5 dollenmis.tabi sormasam detay vermeye niyetli degiller zorla ogrendim 2 si cok iyi 3 tanesi normal dedi yarin gelin dedi.
Peki 5. Gune olma sansi yokmu dedim ne alaka gibisinden bi tepki aldim ilkkez duyuyomuş gibiydi kadin :)
Hani bunun icin kriterlerin ne olmasi gerekiyo acaba ki hic dusunmuyorlar 5. Gune beklemeyi
Yok canim benimki arastirma hastanesi oyizden bilgiyi de zorla aliyoruz :)Nerede tedavi goruyosunki canim ozel merkezler genelde 5gun embriyosu tercih ediyolar sadece kalite dusukse 3gun besibci gune gitmezse tercih oluyor
İnsallah canim cok sagolll :)Dilerim her şey yolunda giderr..
Yarın gitt al ve gel onları canımm.. OLumsuz düşünmee hep dua et ve konuş onlarla:)
iyi düşün ki iyi güzel olsun herşey rabbim ol dedikten sonra.. dua et çokça hakkında hayırlısı inşallahGunaydin kizlar
Güzel haberlerle şenlensin sayfalar...Evet hanımlar umutlarımızı 2014 den 2015 e taşıdık.
2015 yılında tüp bebek tedavisine başlayacak tüm KK üyelerimizi topiğimize bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?