2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Herkesin Kandil'i mübarek olsun
Boyle bir mübarek günde kesemizi gördük Allah'a cokkkk Şükürler olsun Allah herkese bu duyguyu yaşatsın 11 sene sonra mucizem benimle
Cok sukurrr
Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de
Gormeyi nasip etsin insallah

....................... HAYIRLI CUMALAR ...................
KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN ARKADAŞLARIM
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN MUBAREK GÜNDE

Herkesin Kandil'i mübarek olsun
Boyle bir mübarek günde kesemizi gördük Allah'a cokkkk Şükürler olsun Allah herkese bu duyguyu yaşatsın 11 sene sonra mucizem benimle
maşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn

yeloyelo semihanur tsk ederim guzel dilekleriniz İcin
senin adına çok sevindim gerçekten 11 yıl dile kolay maşallah rabbim korusun gözetsin çekirdek aileni
evleneli 4,5 yıl oldu eylülde 5 doluyor ve inişli çıkışlı duygular halinde kimi zaman hiç olmayacak hissine kapılıyorum.
sonra yüce rabbim geliyor aklıma imtihan diyorum.. allah korusun isyan etmekten çok korkuyorum

Aminnnn cok guzel dua rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli kandiler

hepinizin duasına AMİN İNŞŞ diyorum kızalar

Cok saol canim, bende senin gibiydim hic bir zaman Çocuğum olmayacak diyordum o kadar denemeden sonra inanki Allah'ın mucizeleri bitmez bir gun senide bulacak hic bir zaman umudunu yitirme bizim bu yaşadıklarımız hepsi birer imtihan. Allah en yakın zamanda sanada nasip eder insAllah

Hanımlar kandiliniz mübarek tüm dualarımız kabul olsun inş :)
Güldenim güzel haberlerini bekliyoruz, yeni topiğimiz herkese uğur getirsin :)

Mrb bende suan tedavideyim inslh opu ve transfer önümüzdeki hafta olacak Allah bu mübarek günün hatrina hepimize hayrlsyla bebis nasip etsin hayırlı kandiller

Bende diyorum bu topikten niye bildirim gelmiyor meğer kızlar yeni topige geçmiş :) kızlar bugün transferin 8. Günü çok heyecanlıyım :)
İnşAllah pozitifi görürsün canımm bizde heyecanla bekliyozz hayırlı haberlerinii

Yaa kizlar yarin transferim var
Kendime sac boyasi almistim köpük boya biturlu firsat olmadi sizce bu aksam
Yapsam olur mu?

Yapsam olur mu?
Opu zamanı hiç bir şey kullanmayın diyorlarya çünkü yumurtalar hassas olduğu için etkilenebilir diyorlar. Boyayı sürdükten sonra hala bir kaç gün kokusu falan kalıyor saç diplerinde. Ben belki emriyolar etkilenir diye yapmamıştım. Benimde öyle denk gelmişti.

Bende diyorum bu topikten niye bildirim gelmiyor meğer kızlar yeni topige geçmiş :) kızlar bugün transferin 8. Günü çok heyecanlıyım :)
Canıımmmm 8.günemi geldin sen ben yokken
Kaç yumi oldu, kaçı döllendi ,kaçıncı gün embriyosu transfer edildi,kaç tane embriyo kondu ve son olarak donmuşun var mı
Eksiksiz cevap istiyorum bak ona göre

Yapsam olur mu?
Valla cnm benim transferdede opudada göz kalemim vardı kimse sil demedi bende boyamıstım sacımı bişe olmaz heraldee

Kızlar hem opu da hem de transferde saçımıza bone taktırıyorlar o nedenle ben saç boyamanın etkisi olacağını düşünmüyorum.Parfüm vs..istemiyorlar evet ortamın kokusundan embriyo etkilenebilir diye ama saç boyası etkilemez diye düşünüyorum.En azından bana zamanında yapılan uyarılarda saç boyamayın demediler hiç.Parfüm oje olmasın dediler sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…