Cok sukurrrHerkesin Kandil'i mübarek olsun
Boyle bir mübarek günde kesemizi gördük Allah'a cokkkk Şükürler olsun Allah herkese bu duyguyu yaşatsın 11 sene sonra mucizem benimle
Herkesin Kandil'i mübarek olsun
Boyle bir mübarek günde kesemizi gördük Allah'a cokkkk Şükürler olsun Allah herkese bu duyguyu yaşatsın 11 sene sonra mucizem benimle
senin adına çok sevindim gerçekten 11 yıl dile kolay maşallah rabbim korusun gözetsin çekirdek aileni
Aminnnn cok guzel dua rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli kandilerYa Rabbi Ya Erhamer Rahimin Ey bizi yoktan var eden ey bize her türlü nimeti bahşeden ey bütün gönüllerdekini bilen sade ve sadece Senden diliyoruz evlat Hasretiyle yanan bütün kullarına hayırlı sağlıklı salih evlatlar ver hamile olanlara yavrularını sağlıklı bir şekilde kucaklarina almayı nasip eyle hiçbir kuluna evlat hasreti ve evlat acısı Yaşatma Ya Rabbim mübarek cuma günü ve dünyaya Rahmet olarak gönderdiğin En Sevgili Peygamberimiz Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) 'in dünyayı sereflendirdigi mübarek kandil günü hürmetine Efendimiz'in yüzü suyu hürmetine dualarımızı en güzel şekilde tez vakitte kabul eyle Amin Amin Ya Rabb el Alemin
Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun canlar
senin adına çok sevindim gerçekten 11 yıl dile kolay maşallah rabbim korusun gözetsin çekirdek aileni
evleneli 4,5 yıl oldu eylülde 5 doluyor ve inişli çıkışlı duygular halinde kimi zaman hiç olmayacak hissine kapılıyorum.
sonra yüce rabbim geliyor aklıma imtihan diyorum.. allah korusun isyan etmekten çok korkuyorum
İnşAllah pozitifi görürsün canımm bizde heyecanla bekliyozz hayırlı haberleriniiBende diyorum bu topikten niye bildirim gelmiyor meğer kızlar yeni topige geçmiş :) kızlar bugün transferin 8. Günü çok heyecanlıyım :)
Boya canım hiiçççç bişey olmaz...Yaa kizlar yarin transferim var
Kendime sac boyasi almistim köpük boya biturlu firsat olmadi sizce bu aksam
Yapsam olur mu?
Opu zamanı hiç bir şey kullanmayın diyorlarya çünkü yumurtalar hassas olduğu için etkilenebilir diyorlar. Boyayı sürdükten sonra hala bir kaç gün kokusu falan kalıyor saç diplerinde. Ben belki emriyolar etkilenir diye yapmamıştım. Benimde öyle denk gelmişti.Yaa kizlar yarin transferim var
Yapsam olur mu?
Canıımmmm 8.günemi geldin sen ben yokkenBende diyorum bu topikten niye bildirim gelmiyor meğer kızlar yeni topige geçmiş :) kızlar bugün transferin 8. Günü çok heyecanlıyım :)
Valla cnm benim transferdede opudada göz kalemim vardı kimse sil demedi bende boyamıstım sacımı bişe olmaz heraldeeYaa kizlar yarin transferim var
Yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?