Allah tamamina erdirsin sonu guzel pozitif olsun cnmKızlar transferi mi oldum bebeğimle evimize geldik :)
AY İNŞALLAH SEN POZİTİFİ GÖRÜRSÜN SONRA BEN GÖRÜRÜMbenimde test günüm 17 mart... 17 martta yaptırcam ben :) erken yaptırmam muhtemelen
hayırlı kılar mevlam inşallahhhhAY İNŞALLAH SEN POZİTİFİ GÖRÜRSÜN SONRA BEN GÖRÜRÜM
AMİNhayırlı kılar mevlam inşallahhhh
aynıyızzzzBenim de ilk tüp denemem ; 5 martda transfer oldu 3.gun embriyosu 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için transfer gerçekleşti bugün 8. Gün 17 Mart test günüm heyecan ya bugün test yaptım burda duyduğum erken gebelik testin den tabisiii sonuç negatif ama niye bilmiyorum hala umudum var. Bel ağrım dvm ediyor ve sıklıkla sağ kasıkta ağrım var hayırlı olur inş yaa
GÜNÜNÜ BEKLE SAKİNCE ŞİMDİDEN ÜZME KENDİNİBenim de ilk tüp denemem ; 5 martda transfer oldu 3.gun embriyosu 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için transfer gerçekleşti bugün 8. Gün 17 Mart test günüm heyecan ya bugün test yaptım burda duyduğum erken gebelik testin den tabisiii sonuç negatif ama niye bilmiyorum hala umudum var. Bel ağrım dvm ediyor ve sıklıkla sağ kasıkta ağrım var hayırlı olur inş yaa
KAÇ EMBRİYO TRANSFER ETTİLERhayırlı kılar mevlam inşallahhhh
HADİ HAYIRLISI TOPLANANLARDA GÜZELCE DÖLLENİRLER İNŞALLAH SONRADA ANNESİNE SIMSIKI TUTUNURLARPazartesi benim nadide ve nazlı yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla :)
şu an 3 ama çok büyük ihtimalle 2 alınır.çünkü biri geriden gelmeye devam ediyor.
yarın akşam çatlatma iğnesi.
sonra beklemece...
kısmetimizde ne var bakalım...
Sonucumuzda aynı pozitif olsun inşallah bacım yaaa benim ilk deneme yaa ondan heyecan yaptım salı sabaha kadar dişimizi sıkacağız artık allah sana da sabır versin Selamet ile hayra çıkartsin inşallaaaaaaahhhaynıyızzzz3. gün transferi 10 hücreli ve 17 mart test günüm..... erken gebelik testi 8. gün yapan arkadaşlar zaten muhtemelen 5. gün transferleri ve 10. gün sonuç alıyorlar... illaki yapcam diyosan 10. gün yap sende... umudun kırılmasın.... daha iki gün önce yine erken yapan bir arkadaş vardı ama kan testini 87 gibiydi ve idrarda çıkmamıştı. bugün ki kan değeri de 176 idi.... hatta o da idrarda çıkmadı acaba bi sorun mu var diyodu....
Allah tamamına erdirsin. sımsıkı tutunsun sana bebişin :))Kızlar transferi mi oldum bebeğimle evimize geldik :)
çok teşekkür ederim aminnn inşallahhh :))HADİ HAYIRLISI TOPLANANLARDA GÜZELCE DÖLLENİRLER İNŞALLAH SONRADA ANNESİNE SIMSIKI TUTUNURLAR
Allah hepinize yaşatsın canım pazar ve Salı tekralayacağız bakalım artık sıra kese ve kalp atışında hayırlısıylaÇok sevindim arkadaşım Allah tamamına erdirsin sağlikla4 kucağına almayi nasip etsin olumlu haberler çok güzel bize de moral oluyor..
Tşkler canım benMasallah gözün aydın
bana bır cozum yokmu:)kızlar sabah test yaptım tabıkısı tek cızgı:) hasta olmam gerek benım ya sanırım folıkul kıstı olustu yıne sogan suyumu ıcsem napsam
Pazartesi benim nadide ve nazlı yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla :)
şu an 3 ama çok büyük ihtimalle 2 alınır.çünkü biri geriden gelmeye devam ediyor.
yarın akşam çatlatma iğnesi.
sonra beklemece...
kısmetimizde ne var bakalım...
Amin canım inşallah :)Allah tamamına erdirsin. sımsıkı tutunsun sana bebişin :))
Amin canım inşallah :)Allah tamamina erdirsin sonu guzel pozitif olsun cnm
merhaba ben sonuç bekliyorum 9 martta transfer oldu ben merkezle ilgili hiçbir sorun yaşamadım osman beyden de memnunum işini biliyor transferde çok basit idrara sıkışık olmak gerekmiyor buda rahat oluyor vajinal usg ile yapıyor transferi farklı bir yöntem yani
hayırlı olsun tedavin soru sormaktan çekinme istediğini sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?