2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim de ilk tüp denemem ; 5 martda transfer oldu 3.gun embriyosu 10 hücreli bölünme erken gerçekleştiği için transfer gerçekleşti bugün 8. Gün 17 Mart test günüm heyecan ya bugün test yaptım burda duyduğum erken gebelik testin den tabisiii sonuç negatif ama niye bilmiyorum hala umudum var. Bel ağrım dvm ediyor ve sıklıkla sağ kasıkta ağrım var hayırlı olur inş yaa

aynıyızzzz 3. gün transferi 10 hücreli ve 17 mart test günüm..... erken gebelik testi 8. gün yapan arkadaşlar zaten muhtemelen 5. gün transferleri ve 10. gün sonuç alıyorlar... illaki yapcam diyosan 10. gün yap sende... umudun kırılmasın.... daha iki gün önce yine erken yapan bir arkadaş vardı ama kan testini 87 gibiydi ve idrarda çıkmamıştı. bugün ki kan değeri de 176 idi.... hatta o da idrarda çıkmadı acaba bi sorun mu var diyodu....

GÜNÜNÜ BEKLE SAKİNCE ŞİMDİDEN ÜZME KENDİNİ

Pazartesi benim nadide ve nazlı yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla :)
şu an 3 ama çok büyük ihtimalle 2 alınır.çünkü biri geriden gelmeye devam ediyor.
yarın akşam çatlatma iğnesi.
sonra beklemece...
kısmetimizde ne var bakalım...

HADİ HAYIRLISI TOPLANANLARDA GÜZELCE DÖLLENİRLER İNŞALLAH SONRADA ANNESİNE SIMSIKI TUTUNURLAR

Sonucumuzda aynı pozitif olsun inşallah bacım yaaa benim ilk deneme yaa ondan heyecan yaptım salı sabaha kadar dişimizi sıkacağız artık allah sana da sabır versin Selamet ile hayra çıkartsin inşallaaaaaaahhh

Benimde pazartesi toplancak :) kaliteli yumoşlarımız olur inşallah

en heycanlı dönemdesin yani merakla bekliyorum sonucunuuu Sorularım var ivet Burda bahsedilen progestan iğnesi ve clexane iğnesi veriyor mu? Yumurta takibi için kaç günde bir gidiyoruz? ben şehir dışından gelicemde... Bir de adetin ikinci günü gidicem hormon tahlillerini o zaman yaptıracak sanırım hemen başlar mı tedaviye sence? Çok heycanlıyım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…