Benim daha öncekilerde hep normal şekilde hatta daha az estrofem kullanarak kalınlaşmıştı. Fakat bu defa zaten 21. gün başladığım lucrini 14 gün vurdum hala regl olmamıştım, sonra doktorum dozu yarıya düşürdü, 2 gün içinde regl olmuştum. Yani bu ay zaten reglim de gecikmişti birşeyler yolunda değildi sanırım işte. Bizim şu üreme sistemimiz zaten ben öyle söylüyorum kara kutu gibi birşey, çözülemeyen o kadar çok şey gerçekleşiyor ki orada bizim dışımızda :) Hayırlısı artık evet daha iyiyim bugün, ama dün çok üzüldüm. Haklısın artık bi dahakine sağlık diyeceğiz olmazsa da napalım.benimde sadece estrofemle kalınlaşma olmuyor bu yüzden 2 kere transferim iptal oldu lucrinle başlayınca kalınlaşıyor
inşallah pazartesi istenilen seviyede kalınlaşır kalınlaşmazsa da üzülme hayırlısı de geç bir sonraki aya kalınlaşır
Inşallah canım artmıştır bende şimdi hastane den çıktım bebeği mi aldım evime gidiyoruz. ..Bugün canım kan verdim Öğlen çıkacak inş artmıştır
Bugün canım kan verdim Öğlen çıkacak inş artmıştır
Transferden bi kac gun sonra kramplarim basladi.sonbes alti gundur adet agrisina benser agrilar var.bide benim yumurtalar orta kalite idi aranizda orta kalite olup tutan varmiGeb. ik belirtileri ile adet belirtileri aynı oluyor.Şu aşamada gebesin ya da değilsin diye yorum yapmak zor çünkü hem adet ağrısı olabilir bu hem de gebelik.Ağrıların daha erken dönemde olsaydı gebeliğe yormak daha kolaydı..İnşallah güzel haberlerini alırız tatlım..
Inşallah canım artmıştır bende şimdi hastane den çıktım bebeği mi aldım evime gidiyoruz. ..
Kistin büyüklüğünü ne kadar ölçtüler? Ve sana onun için ilaç verdiler mi?Canim bende de doktor kist gördüğü icin gecen ay ertelendi transferim bakalim bu ay inşallah sorun çıkmaz
Çok teşekkür ederim canım edeceğim. Ultrason kontrolün nasıl geçti?Tamam canım edeceğim bu öğlen namazdan sonra. İnşallah nisanda tedavine başlar ve hayırlısıyla bu defa tedaviden kucağüına sağlıklı beğeinle çıkarsın. Sen de benim için et lütfen. Yarın ilk ultrasonum var.
Çok sevindim arkadaşım Allah tamamına erdirsin sağlikla4 kucağına almayi nasip etsin olumlu haberler çok güzel bize de moral oluyor..Kızlar bugün ikinci hcg yapıldı ilki iki gün önce 87.49 2 gün sonra bugün 176.20 olmuş çok şükür :)Allah'ım ihepinize yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum
24 yumi maaşAllahHayır canım benim havuz olmadı 24 yumi toplandı bir kerede..
20 tanesi döllendi benim 4.denemem olduğundan genetik taramaya gidecekti embriyolar bu sebeple 5.güne gelmeleri ve belli kriterlere uymaları gerekiyordu embriyoların..6 tanesi cgh aşamasına geldi...
Bu arada ben histeroskopi oldum ve dinlendim bu ay da donmuş kuzularım için hazırlanıyorum..
inşallah iyi güzel pozitif haberler alırsın tatlım... test günün ne zaman?merhaba ben sonuç bekliyorum 9 martta transfer oldu ben merkezle ilgili hiçbir sorun yaşamadım osman beyden de memnunum işini biliyor transferde çok basit idrara sıkışık olmak gerekmiyor buda rahat oluyor vajinal usg ile yapıyor transferi farklı bir yöntem yani
hayırlı olsun tedavin soru sormaktan çekinme istediğini sor
hayırlı uğurlu olsun, bebişlerin can bulsun test gününde pozitifi görüp sonuna kadar devam edesin sağlıklaaaInşallah canım artmıştır bende şimdi hastane den çıktım bebeği mi aldım evime gidiyoruz. ..
Amin canım inşallah evimize geldik :)hayırlı uğurlu olsun, bebişlerin can bulsun test gününde pozitifi görüp sonuna kadar devam edesin sağlıklaaa
Sağolasın canım :)Canım hayırlısı olsun çok sevindim.
Doktorunun yüzde doksan hamile kalırsın dedigi embriyosu tutmadı arkadaşımın, daha sonra yüzde 20 şans verdigi iki dondurulmusuyla ikizleri oldu, tamamen kismet işi, inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.Arkadaslar hic orta kalite embriyo tutan yokmu aranizda
HAYIRLISI İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRSIN KALINLAŞMIŞ OLURBenim daha öncekilerde hep normal şekilde hatta daha az estrofem kullanarak kalınlaşmıştı. Fakat bu defa zaten 21. gün başladığım lucrini 14 gün vurdum hala regl olmamıştım, sonra doktorum dozu yarıya düşürdü, 2 gün içinde regl olmuştum. Yani bu ay zaten reglim de gecikmişti birşeyler yolunda değildi sanırım işte. Bizim şu üreme sistemimiz zaten ben öyle söylüyorum kara kutu gibi birşey, çözülemeyen o kadar çok şey gerçekleşiyor ki orada bizim dışımızda :) Hayırlısı artık evet daha iyiyim bugün, ama dün çok üzüldüm. Haklısın artık bi dahakine sağlık diyeceğiz olmazsa da napalım.
İNŞALLAH CANIM TEST GÜNÜ İÇİN BİŞEY DEMEDİ DR. :) BİLİYORUZYA ARTIK GİDE GELE USTASI OLDUM 12. GÜNDÜR ODA 21 MART AMA BEN 20 MARTTA YAPTIRIRIM BELKİinşallah iyi güzel pozitif haberler alırsın tatlım... test günün ne zaman?
HAYIRLISIYLA TUTUNUR BEBEĞİN İNŞALLAHKızlar transferi mi oldum bebeğimle evimize geldik :)
benimde test günüm 17 mart... 17 martta yaptırcam ben :) erken yaptırmam muhtemelenHAYIRLISI İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRSIN KALINLAŞMIŞ OLUR
İNŞALLAH CANIM TEST GÜNÜ İÇİN BİŞEY DEMEDİ DR. :) BİLİYORUZYA ARTIK GİDE GELE USTASI OLDUM 12. GÜNDÜR ODA 21 MART AMA BEN 20 MARTTA YAPTIRIRIM BELKİ
HAYIRLISIYLA TUTUNUR BEBEĞİN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?