2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim daha öncekilerde hep normal şekilde hatta daha az estrofem kullanarak kalınlaşmıştı. Fakat bu defa zaten 21. gün başladığım lucrini 14 gün vurdum hala regl olmamıştım, sonra doktorum dozu yarıya düşürdü, 2 gün içinde regl olmuştum. Yani bu ay zaten reglim de gecikmişti birşeyler yolunda değildi sanırım işte. Bizim şu üreme sistemimiz zaten ben öyle söylüyorum kara kutu gibi birşey, çözülemeyen o kadar çok şey gerçekleşiyor ki orada bizim dışımızda :) Hayırlısı artık evet daha iyiyim bugün, ama dün çok üzüldüm. Haklısın artık bi dahakine sağlık diyeceğiz olmazsa da napalım.

Transferden bi kac gun sonra kramplarim basladi.sonbes alti gundur adet agrisina benser agrilar var.bide benim yumurtalar orta kalite idi aranizda orta kalite olup tutan varmi

Çok teşekkür ederim canım edeceğim. Ultrason kontrolün nasıl geçti?

Kızlar bugün ikinci hcg yapıldı ilki iki gün önce 87.49 2 gün sonra bugün 176.20 olmuş çok şükür :)Allah'ım ihepinize yaşatsın bu duyguyu çok mutluyum
Çok sevindim arkadaşım Allah tamamına erdirsin sağlikla4 kucağına almayi nasip etsin olumlu haberler çok güzel bize de moral oluyor..

24 yumi maaşAllah en kisa zamanda kuzucularına kavuşursun inş tatlım genetik tarama bende de yapılacak nasıl şartlar gerekiyor bende yumi sorun olduğu için bool kaliteli yumurta lazım olur inşAllah

inşallah iyi güzel pozitif haberler alırsın tatlım... test günün ne zaman?

kızlar sabah test yaptım tabıkısı tek cızgı:) hasta olmam gerek benım ya sanırım folıkul kıstı olustu yıne sogan suyumu ıcsem napsam

Kızlar ıy gunlerrrr bırsey sorucaktım patates kızartması hamıleyken tehlıkelı dıyolar ama bu ara sureklı canım patates kızartması cekıyor ve yıyorum neyspıcam bılemıyorum

Arkadaslar hic orta kalite embriyo tutan yokmu aranizda
Doktorunun yüzde doksan hamile kalırsın dedigi embriyosu tutmadı arkadaşımın, daha sonra yüzde 20 şans verdigi iki dondurulmusuyla ikizleri oldu, tamamen kismet işi, inşaallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.
Bu arada yazamasam da sık sık takip edip pozitif haberler okudukça çoook seviniyorum. Benim kızım üç aylık oldu teyzeleri, sizlerde dualarımdasınız. Allah hepinize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

HAYIRLISI İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRSIN KALINLAŞMIŞ OLUR

inşallah iyi güzel pozitif haberler alırsın tatlım... test günün ne zaman?
İNŞALLAH CANIM TEST GÜNÜ İÇİN BİŞEY DEMEDİ DR. :) BİLİYORUZYA ARTIK GİDE GELE USTASI OLDUM 12. GÜNDÜR ODA 21 MART AMA BEN 20 MARTTA YAPTIRIRIM BELKİ
Kızlar transferi mi oldum bebeğimle evimize geldik :)
HAYIRLISIYLA TUTUNUR BEBEĞİN İNŞALLAH

benimde test günüm 17 mart... 17 martta yaptırcam ben :) erken yaptırmam muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…