Senin sevıyene inipde kendımı yoramam..brnm ne bılıp bılmedgmı bi allah bilir...bukadar basit cümlelere verecek cevabım yok..evet loğusalık nedir bılmem ama insanlık nedir iyi bilirim..senjn burda oturup mahalle kavgası yapacak halımde yok....Sen yokken biz vardık arkadaşım, farkındaysan yazdığım şey sana değil, benim buradaki eski arkadaşlarımaydı, evet doğru bildin bu yoldan geçtim ben de. O yüzden loğusalık depresyonu ne? Veya bu gibi şeylerden haberin olmadığı için devamını bile yazmıyorum. Zaten tüp bebek süreci yeterince sıkıntılı o yüzden burda ağır konuşturma beni, üzülen sen olursun.
Evet canım 9 haftalık, tam bi süpriz bebe. Çikolata kistleri gerçekten tüp bebekte önemliymiş onu anladım ben
Ben de ilki olsun diye neler çektim. Sizin de canınızı sıkmak istemem şimdi o yüzden bi şey yazmıyorum.
Hahaha yok kız gidicem tabi, aldım bile elbisemi
Canımmm şimdi gördüm hamileymişsin :) cinsiyeti ne? Hayırlı olsun, öpüyorum çok teşekkür ederim :*
Sagol canm erkek olcak inşallah benim de:)Canımmm şimdi gördüm hamileymişsin :) cinsiyeti ne? Hayırlı olsun, öpüyorum çok teşekkür ederim :*
Senin sevıyene inipde kendımı yoramam..brnm ne bılıp bılmedgmı bi allah bilir...bukadar basit cümlelere verecek cevabım yok..evet loğusalık nedir bılmem ama insanlık nedir iyi bilirim..senjn burda oturup mahalle kavgası yapacak halımde yok....
Sagol canm erkek olcak inşallah benim de:)
Senin kurdugun cümleler tam mahalle kavgası ağzı..Evet çok belli gerçekten :) basit cümle kurmam senin IQ seviyen içindi canım... Hayatında başarılar
suanda hamile oldgun için sana değil bebeğine olan saygımdan uzatmıyacağım...ama eger sen benim IQ seviyeme yükseldiğinde tekrar konusruz istersen ozaman daha denk olmus oluruz...sanada başarılar...Evet çok belli gerçekten :) basit cümle kurmam senin IQ seviyen içindi canım... Hayatında başarılar
Senin kurdugun cümleler tam mahalle kavgası ağzı..
suanda hamile oldgun için sana değil bebeğine olan saygımdan uzatmıyacağım...ama eger sen benim IQ seviyeme yükseldiğinde tekrar konusruz istersen ozaman daha denk olmus oluruz...sanada başarılar...
Merhaba cnm seni eskilerden tanıdım 2 yıl oldu sanırım benim o dönem tüp bebek negatif sonuclandı simdi tekrar başladım tedaviye bugun kontrol var gidicem birazdan. uzun süre gelmedim buralara çok moralim bozuluyordu tedavi listemiz vardı yanılmıyorsam sende vardın. ben şifremi bile unutmustum mail yoluyla bulabildim. seninde tedavin hayırlı olsun cnm insallah bu sefer pozitifi görürürüz Alah yardımcımız olsunBu biraz farklı bı kist cnm yapısıklk yapıo.bende iyi bi dr buldm amelıyat oldm ona zaten sımdı beklemedeyım ocak sonunu beklıyoruz bakalm
Cnm mrb..evet o zamanlar denedik olmadı inşallah bu sefer nasip olur.evet listemiz vardı..bende bı yıl ara verdim ameliyat oldm çikolata kistim vardı..haberleselim cnm..benmde şimdi belli oldı cumartesi opu var..senın kacıncı günün?Merhaba cnm seni eskilerden tanıdım 2 yıl oldu sanırım benim o dönem tüp bebek negatif sonuclandı simdi tekrar başladım tedaviye bugun kontrol var gidicem birazdan. uzun süre gelmedim buralara çok moralim bozuluyordu tedavi listemiz vardı yanılmıyorsam sende vardın. ben şifremi bile unutmustum mail yoluyla bulabildim. seninde tedavin hayırlı olsun cnm insallah bu sefer pozitifi görürürüz Alah yardımcımız olsun
Şimdi geldim doktordan p.tesi opu var biz yine aynı beklicez galiba :) haftasonuna doğru transfer planlıyor doktorum bakalım. Benim iğnelerin 6. Günü cnm 2 gün daha dvd edicem ctesi tekrar doktora gidicem gelişmeleri yaz cnm haberleselimCnm mrb..evet o zamanlar denedik olmadı inşallah bu sefer nasip olur.evet listemiz vardı..bende bı yıl ara verdim ameliyat oldm çikolata kistim vardı..haberleselim cnm..benmde şimdi belli oldı cumartesi opu var..senın kacıncı günün?
Yaz bilgi edinmiş ölürüz birşey sahip olabilmek için çok şey yaşıyoruz ve cekyoruzçektim
istemem
Yaz bilgi edinmiş ölürüz birşey sahip olabilmek için çok şey yaşıyoruz ve cekyoruzistemem
Yaz bilgi edinmiş ölürüz birşey sahip olabilmek için çok şey yaşıyoruz ve cekyoruz
Flyingmon
Cnm sen tekrar hamilemisinnnEvet çok belli gerçekten :) basit cümle kurmam senin IQ seviyen içindi canım... Hayatında başarılar
Sende mi ikinciye hamilesin tebrik ederim canımCnm sen tekrar hamilemisinnn
Evet ikinciye hamileyim bendeeeSende mi ikinciye hamilesin tebrik ederim canım
Emzirirken mi yeniden hamile kaldiniz kizlar cok merak ettimSende mi ikinciye hamilesin tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?