2015 e zayıf girelim..!

country quenn

angel
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
77
27
18
hadi arkadaşlar..birbirimize destek olup ve yılbaşına kadar sabredip fazlalıklarımızdan kurtulalım:KK50:..2015 e moralli bi şekilde girelim:KK55: ben yarından itibaren başlıyorum..önümüzde tam 70 gün var ve bu süreç içerisinde sizlerden de destek istiyorum..hep birlik olalım ve yeni yılı iyi karşılayalım ne dersiniz?:KK71:

Hadi kalkin önce fotografimizi cekelim, öncesi sonrasi kilo verenlere biz de koymak isteriz dimi :) bu bizi motive edecektir..niye basaramayalim ??? Evden istediğimizi giyip neden cikmayalim? Oramizi buramizi kapatma derdi olmadan. Hadi kizlar yilbasina ne kaldi sunun surasinda

yasın da genc sanırım canım
ben de 24 yasındayım 85 kıloyum.
ben de kılo vermeye ugrasıyorum ıste :)
22 yaşındayım ben de..üni 2.sınıfta bi ara vermiştim bayağı..20 kilo falan..o hallerimi nasıl özlüyorum:KK61:
şimdi okulu da uzatınca stresten daha da aldım..

Hadi kalkin önce fotografimizi cekelim, öncesi sonrasi kilo verenlere biz de koymak isteriz dimi :) bu bizi motive edecektir..niye basaramayalim ??? Evden istediğimizi giyip neden cikmayalim? Oramizi buramizi kapatma derdi olmadan. Hadi kizlar yilbasina ne kaldi sunun surasinda
eveett:KK71:yılbaşı da zaten benim doğum günüm..çifte kutlama yapma istiyoruum:KK55:

Back
X