Ederiz inş Oğlum biraz zor bırakır memeyi çok iyi beslenmemiz Lazım ama çünkü bebek büyüdüğünde zorlaşacak Allah yardım etsin canımEvet canim emziriyorum.ustelik benim kizim ek gidayi reddediyor.80% anne sutu.insAllah emzirmeye devam ede bilirim.
Canim degerin gayet guzel kese gorunur ama kalp atisi icin daha cok erken ben 6000 i gordukten 4 gun sonra gittim doktora keseyi gordu kalp atisi icin 2 hafta sonra gel dedi. Sabredicez canim
Çok güzel artmış canım, maşallahama kalp atışı için erken sanki.. Değerle çok alakası yok bence canım. Haftasıyla alakalı bence. Benim değer 40000 falan olmuştu sanırım gittiğimde ama daha 5,5 haftalıktı ve duyamadık. Beni de 8. haftada çağırdı. 7-8. haftalarda net olarak duyulur canım.. İnşallah hayırlı haberlerle dönersin
Canım gozunaydin :) insallah bende duyabilirim cuma gunu kalp sesini :) karnindanmi bakti ? Bide bulanti ilaclarin ise yararsa bizimle paylas lutfen :)Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için
Mide bulantım için Dramamine verdi birde rennie şurup
Allah bu duyguyu isteyen herkese yaşaysın inşallah :)
Sat a göre 6+4 ultrasona göre 7 haftalık çıktık.
Bebişin ilk ultrason görünyüsünü paylaşıyorum Rabbim nazarlardan korusun
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum
gözün aydın tatlim maşallah kuzucuguna :)Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun
Doktor amcamız rahim içindd kanama görünüyor hiç kanama yaşadın mı dedi, hayır dedim. Progestan verdi düşük olmaması için
Son olarak Gebze'de Medicalpark Hastanesi Opr. Dr. Amanullah Çağatay'a gidiyorum
Canim gunımuz aynıymış bende cmt gunu doktora gideceğim ıns bende duyarımarkadaslar merhaba
doktordan geliyoruz cuma gunu derinden duydugum pit pitlari bugun gümbür gümbür duyduk nasil kalbide atiyo ultrasonda allahim bu nasil bir mucize annesinin biricigi 5,4 mm olmus buyumus
insallah duymayanlar da en kisa zamanda duyar bu dunyanin en guzel sesini
Selam kızlar ben doktordan geldim ve miniğin kalp atışlarını duyduk Allah'ıma şükürlet olsun
sagol canima ma siteye giremiyorum dns problemi diyo sen baktinmi tahmine :)Kalp atışını duyanlar www.babybmp.com adresinden bebişinizin kalp atışına göre cinsiyetine bakabilirsiniz. Eğlencesine tabi önce allah bilir.
insallah duyarsin canim mutlaka dunyanin en guzel sesiCanim gunımuz aynıymış bende cmt gunu doktora gideceğim ıns bende duyarım
Canım benim çin, rus ve bu sitede kız veriyor. Google'a baby bmp yaz ilk çıkan siteye tıkla. Önce ultrason tarihini istiyor. Kalp atışını duyduğunuz ultrason tarihini giriyorsunuz buraya. Sonra o gün ultrason kağıdında çıkan haftanızı ve en alta kalp atışını giriyorsunuz.sagol canima ma siteye giremiyorum dns problemi diyo sen baktinmi tahmine :)
girdim canim erkek dediCanım benim çin, rus ve bu sitede kız veriyor. Google'a baby bmp yaz ilk çıkan siteye tıkla. Önce ultrason tarihini istiyor. Kalp atışını duyduğunuz ultrason tarihini giriyorsunuz buraya. Sonra o gün ultrason kağıdında çıkan haftanızı ve en alta kalp atışını giriyorsunuz.
Kaç çıkmıştı canım kalp atışınız? Genellikle 7.-8. haftada yapılan muayenede kalp atışı 140 ve üzeriyse kız deniliyor.girdim canim erkek dedibakalim dogru cikicakmi
doktorum bisey soylemedi ultrason kagidinda bi 80 gordum ama degilmis esim cok guldu :))Kaç çıkmıştı canım kalp atışınız? Genellikle 7.-8. haftada yapılan muayenede kalp atışı 140 ve üzeriyse kız deniliyor.
6+2 yiz ultrason kagidinda 80 yaziyo doktorum bisey soylemedi bende 80 yazdim :) ama tabi seninki daha buyuk oldugundan daha iyi sonuc verebilir biz daha ufagiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?