2015 Ekim Anneleri

herkesın aynı olacak diye birşey yok canım bir sorun olsa doktor söylerdi herhalde.. hemen hemen aynıyız dedin senınki 3,8 benimki benimki 2,75 bir dahaki ultrasonda bence daha net bilgi sahibi oluruz hiç canını sıkma herşey allahtan canım beklicez görücez Rabbim hayırlısını versin hepimize
Yani doktoraun bana soyledgi su canim kesen gecen haftaya gore buyumus bayaa dedi. Alttan usg ile bakti. Ben ozellikle sordum sorun felan varmi diye hayir dedi rahat ol. 5 tüp kan verdim+idrar tahlili doktor 15 gun sonra gel dedi Ama ben sonuclari alip ozeldeki doktorada gitmeyi düşünüyorum ama soyle bisey varmis surekli usg ye girmek bebege zararr verebiliyormus dogrumu acaba?? CuCunku ben gebeligimi ogrendigimden bere 8 defa girmisimdir cihaza :(

Banada dinletmedi gorduk sadece kan aldi ilk kez artik hamilelik islemlerine basliycaz.lutfen bebisin boyunu sorun yapma bence sorun yok kalbi atiyor.icin rahat olsun
Ayy canim cok sukur kalp atisini girdum nasilda hizli atiyordu titresim gibi coook duygulandim :( dedigin gibi sorun yapmiyacam bebegin boyunu. Peki saglikli beslenmeyi artirirsam bbebegimin buyumesine katkisi olurmu acaba ??

alttan bakılmasının iyi olmadıgını çevremden çok duydum ama ilk gittiğimde banada alltan bakmıstı mevbur kalındıgı için.. mecbur kalınmadıkça alttan baktırma canım ama yinede doktorun dediğinede kulak ver. ayrıca ultrasonografi incelemelerinde iyonize radyasyon kullanılmıyor diye biliyorum hatta bir sitedede okumustum böyle bişey. ben daha bir kez girdim 2 martta 2. olucak. neden 8 kez aynıyız üstelik şaşırdım gebeliğini çokmu önce öğrendinki anlayamadım ben

alttan bakılmasının iyi olmadıgını çevremden çok duydum ama ilk gittiğimde banada alltan bakmıstı mevbur kalındıgı için.. mecbur kalınmadıkça alttan baktırma canım ama yinede doktorun dediğinede kulak ver. ayrıca ultrasonografi incelemelerinde iyonize radyasyon kullanılmıyor diye biliyorum hatta bir sitedede okumustum böyle bişey. ben daha bir kez girdim 2 martta 2. olucak. neden 8 kez aynıyız üstelik şaşırdım gebeliğini çokmu önce öğrendinki anlayamadım ben
Ben 2 kez oldu alttan baktirali doktorum korkma sorun olmaz asla dedi. Ben tatlm gebeligimi 1 hafta oncesinden ogrendm surekli hep farkli doktorlara gittm usg ye aldilar hepsi yani bayaa oldu girdim usg ye icim rahat etmedigi icin. Cok evhamli biriyim tatmin edici cevap alana kadar bircok doktora gittm ama kendi doktorumdan gayet memnunum

Ayy canim cok sukur kalp atisini girdum nasilda hizli atiyordu titresim gibi coook duygulandim :KK43: dedigin gibi sorun yapmiyacam bebegin boyunu. Peki saglikli beslenmeyi artirirsam bbebegimin buyumesine katkisi olurmu acaba ??
Sanirim simdiden yetigimizden birebir etkilenmiyor ama saglikli beslenmekte yarar var folik asit omega 3 sut yumurta tuketmeye calis.

Yani reglime 1 hafta kala ogrendim gebeligimi canim

Sanirim simdiden yetigimizden birebir etkilenmiyor ama saglikli beslenmekte yarar var folik asit omega 3 sut yumurta tuketmeye calis.
Hmn anladm canim. Sut icmeyi hic sevmesemde bebisim icin sut yumurta bal balik tuketmeye calisacam. Folbiol vermidti doktorum onuda kullanıyorum canim ;)

Yani doktoraun bana soyledgi su canim kesen gecen haftaya gore buyumus bayaa dedi. Alttan usg ile bakti. Ben ozellikle sordum sorun felan varmi diye hayir dedi rahat ol. 5 tüp kan verdim+idrar tahlili doktor 15 gun sonra gel dedi Ama ben sonuclari alip ozeldeki doktorada gitmeyi düşünüyorum ama soyle bisey varmis surekli usg ye girmek bebege zararr verebiliyormus dogrumu acaba?? CuCunku ben gebeligimi ogrendigimden bere 8 defa girmisimdir cihaza :KK43:
Canım 8 defa mı?Çok geldi bana.Ben bebeğimi 3 haftalıkken öğrendim.7. haftamda gittim doktora hem keseyi gördük hem kalp atışlarını duyduk 1 ay sonra gidicem tekrar.Çok sık ultrasona girmen sakıncalı diye biliyorum. Benim bu 2. gebeliğim tecrübeliyim diyebilirim çok araştırırım.Bence kanaman vs. yoksa 1 ay sonra git tekrar,Onun dışında senin sürekli ulrsaona girmen bebeğe ne kazandıracak ki

anladım cnaım çok çok önce öğrenmişsin sen.. benim regl gecikti 5 gün sonra öğrendim ben hamile olduğumu. ayrıca neden bu kadar takıntı yapıyorsun ilk gittiğin doktor sıkıntılı bişeymi söyledi canım bir çok doktora gitmişsin
Ilk kendi doktoruma gosterdm sonucum 24 cikmisti 1 hafta kala doktorum bekliyecez cok erken yaptirmssn dedi kizdi bana. 1 hafta sonra tekrarliyacaz demisti. Benimde icim rahat etmedi ozele gittm cok iyi bi doktor oldugunu duydugum doktora gittim beni cok korkutttu saglikli bi gebelik degil dedi ya dis gebelik ya kimyasal dedi hic unutmam. Doktorun yaninda aglamaya basladm hic unutmuyorrum esimde bende o kadar uzuldukki :( daha sonra tekrarliyalimdedi doktor yarin tekrar gel dedi ama ben gitmedm. 3 gun sonra beta hcgyi tekrarladm kendim acilde kan verdm 120.5 cikti 4 gun sonra 719.5 cikti doktorum cok begendi. 1 hafta sonrasina gun verdi keseyi gorduk cok sukur. Onun icin pek doktorlara guvenim kalmadigi icin farkli doktorlar denedim hep

Ahh canim elimde degilki cok evhamliyim.. esimle bu konuda cok tartisiriz sabirli ol bekle diyo ben dayanamiormki :( bebegimin boyutu simdide kafama takildi bak. 3.8 mm kafami kurcalar da durur simdi :(
[QUOsimdi :(minicigimmm, post: 39666887, member: 334444"]Canım 8 defa mı?Çok geldi bana.Ben bebeğimi 3 haftalıkken öğrendim.7. haftamda gittim doktora hem keseyi gördük hem kalp atışlarını duyduk 1 ay sonra gidicem tekrar.Çok sık ultrasona girmen sakıncalı diye biliyorum. Benim bu 2. gebeliğim tecrübeliyim diyebilirim çok araştırırım.Bence kanaman vs. yoksa 1 ay sonra git tekrar,Onun dışında senin sürekli ulrsaona girmen bebeğe ne kazandıracak ki[/QUOTE]

20150227_121125.webp Buda benim minigim cok korkuttu beni artik hersey bitti yasamiyor sanmistim.sukurler olsun rabbime.

Ahh canim elimde degilki cok evhamliyim.. esimle bu konuda cok tartisiriz sabirli ol bekle diyo ben dayanamiormki :KK43: bebegimin boyutu simdide kafama takildi bak. 3.8 mm kafami kurcalar da durur simdi :KK43:
[QUOsimdi :KK43:minicigimmm, post: 39666887, member: 334444"]Canım 8 defa mı?Çok geldi bana.Ben bebeğimi 3 haftalıkken öğrendim.7. haftamda gittim doktora hem keseyi gördük hem kalp atışlarını duyduk 1 ay sonra gidicem tekrar.Çok sık ultrasona girmen sakıncalı diye biliyorum. Benim bu 2. gebeliğim tecrübeliyim diyebilirim çok araştırırım.Bence kanaman vs. yoksa 1 ay sonra git tekrar,Onun dışında senin sürekli ulrsaona girmen bebeğe ne kazandıracak ki
[/QUOTE]
Canım gittiğin doktorlardan birini seç ve ona güven, bebeğin boyunu hiç kafana takma.Hamileliğin boyunca önemseyeceğin en önemli şey 3lü tarama sonucu ve bebeğin gününden çok erken doğmaması.Ben kızımı 40+0 da sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan sonra odama çıktığımda emzirdim hemen yani sütüm gelmişti.Önemli olan bebeğin gününü doldurup gelişimini tamamlaması.O rakamlara hiç takılma için rahat olsun.

Canım gittiğin doktorlardan birini seç ve ona güven, bebeğin boyunu hiç kafana takma.Hamileliğin boyunca önemseyeceğin en önemli şey 3lü tarama sonucu ve bebeğin gününden çok erken doğmaması.Ben kızımı 40+0 da sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan sonra odama çıktığımda emzirdim hemen yani sütüm gelmişti.Önemli olan bebeğin gününü doldurup gelişimini tamamlaması.O rakamlara hiç takılma için rahat olsun.[/QUOTE]
Haklisin yaa tatlm valla. Peki bu 3 lu tarama testi ne zaman yapiliyo cnm bide benim neden hic bulantm felan olmuyo yaa

Cnm bu kese değil bebeğin boyu 3,8 mm ve ultrason sonucuna göre 6 hafta 1 günlük yazıyor kağıtta, hatta 2 gün fazla veya 2 gün eksik olabilir yazıyor. Ayrıca benim hesabıma göre 233 gün değil 237 gün var doğuma. Galiba seninki geç döllenme 4 gün kadar.

Ilk kendi doktoruma gosterdm sonucum 24 cikmisti 1 hafta kala doktorum bekliyecez cok erken yaptirmssn dedi kizdi bana. 1 hafta sonra tekrarliyacaz demisti. Benimde icim rahat etmedi ozele gittm cok iyi bi doktor oldugunu duydugum doktora gittim beni cok korkutttu saglikli bi gebelik degil dedi ya dis gebelik ya kimyasal dedi hic unutmam. Doktorun yaninda aglamaya basladm hic unutmuyorrum esimde bende o kadar uzuldukki :KK43: daha sonra tekrarliyalimdedi doktor yarin tekrar gel dedi ama ben gitmedm. 3 gun sonra beta hcgyi tekrarladm kendim acilde kan verdm 120.5 cikti 4 gun sonra 719.5 cikti doktorum cok begendi. 1 hafta sonrasina gun verdi keseyi gorduk cok sukur. Onun icin pek doktorlara guvenim kalmadigi icin farkli doktorlar denedim hep
canım tedirgin olmakta çok çok haklıymışsın doktoralarada güven olmuyor ama sen en iyisini yapmıssın valla peşini bırakmamıssın arastırmıssın etmişsin ne güzel şuan bebeğin senınle şimdi daha çok hak verdim sana Rabim bebeğini korusun canım sağlıcakla kucağına al inşallah

Back
X