2015 Ekim Anneleri

Kızlar nerdesiniz? Hafta sonu diyemi bilmiyorum paylaşımlar azalmış.
2-3 gündür cnm yemek yemek istemiyor. Et kokusu hoşuma gitmiyor. Çok acayip oldum. Azıcık birsey yiyorum şişiyorum. Halsizlik de diz boyu. Bilmiyorum benim gibi olan varmı?
Herkese iyi akşamlar.

2-3 gündür cnm yemek yemek istemiyor. Et kokusu hoşuma gitmiyor. Çok acayip oldum. Azıcık birsey yiyorum şişiyorum. Halsizlik de diz boyu. Bilmiyorum benim gibi olan varmı?
Herkese iyi akşamlar.
Her kokudan tiksiniyorum canim et istedi yaptim ama zorla biraz yedim. Şiskinlik aksamdan sonra cok oluyo nefes alamiyorum halsizlikte var hep uyku halindeyim ilk onceki hamileligimde hic olmamisti boyle seyler leblebi iyi geliyo bide eksi yesil elma

Herkese iyi akşamlar.
Bende genelde istahsizim ben tatli delisi tatli gormeye dayanamiyorum.bugun istahim iyiydi yedim simdi de midem bulaniyor canim hic bse istemiyor.memisler aldi basini gidiyor:KK31:

Herkese iyi akşamlar.
Benimde iki gündür hiç iştahım yok bugün sabahtan ikindiye kadar bir paket cubuk kraker ve bir bardak sütle durdum..akşamda esimin ısrarı ile balık yedim :( her gün bir değişik hâl içine giriyorum bunu farkettim

Ayyy ben bugün bir balık yedim deli gibi hic midem bulanmiyo herşeyi yiyoruz biz :kk77:

Ekim anneleri merhaba hepinizi tebrik ederim. size bi sorupm olucakti cevaplarsaniz cok sevinirim. Ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde kan versem kac sate cikar acaba. Yarin arayip sorsam olurda simdiden cok heycanliyim. Yarin adet gunum gebelik testlerim boyle. Hamisim galiba :nazar:

Eklentiler

• 20150301_183258.webp
    20150301_183258.webp
    12 KB · Görüntüleme: 86
[QUOTvecen86, post: 39703953, member: 190667"]Benimde iki gündür hiç iştahım yok bugün sabahtan ikindiye kadar bir paket cubuk kraker ve bir bardak sütle durdum..akşamda esimin ısrarı ile balık yedim :KK43: her gün bir değişik hâl içine giriyorum bunu farkettim[/QUOTE]
Daha bugun 1 bardak sut icmedim. Cok perisanim yarinda is var.Hayirlisi insallah gecicidir bu belirtiler.

Ekim anneleri merhaba hepinizi tebrik ederim. size bi sorupm olucakti cevaplarsaniz cok sevinirim. Ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde kan versem kac sate cikar acaba. Yarin arayip sorsam olurda simdiden cok heycanliyim. Yarin adet gunum gebelik testlerim boyle. Hamisim galiba :nazar:

Cnm 2 saatte fln cikiyor. Hayirli olsun simdiden :21:

Ben hiç iyi değilim kızlar eskiden de bulantı hep vardı ama şuan günde 10 defa öğürüyorum. Bugün muz yedim 10 dakika sonra çıkardım. Beslenemiyorum adam gibi sabah yarım gevrekle kaşar peyniri yedim. Akşamda biraz patates haşlama ve kaşarlı tost. Şimdi üstüne danone yedim gene midem fena. Sütü 1 hafta oldu içmiyorum içemiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

Ben hiç iyi değilim kızlar eskiden de bulantı hep vardı ama şuan günde 10 defa öğürüyorum. Bugün muz yedim 10 dakika sonra çıkardım. Beslenemiyorum adam gibi sabah yarım gevrekle kaşar peyniri yedim. Akşamda biraz patates haşlama ve kaşarlı tost. Şimdi üstüne danone yedim gene midem fena. Sütü 1 hafta oldu içmiyorum içemiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Yogurt makarna dene belki iyi gelir.benim kurtaricim.

Kesinlikle hamilesin hayirli olsun;)

Al benden de o kadar salatalıkla yaşıyorum su içsem çıkıyo :(

ben varım canım 30 saat giriyorum ben sınıf öğretmeni olduğum için sadece haftada 3 saat ingilizcemiz var o zamanda başka sınıfa görevlendiriyorlar çoğu zaman:KK12:bende sadece 3 kişiye söyledim okuldan onlar da başkasına duyurduysa bilmiyorum artık:KK76:okulda halsizlik baş dönmesi eve gelince de uyku hali benim durum bu:KK46:

canım kontrollere gidince sevk mi alıyosunn rapor mu hangisi daha mantıklı?

Back
X