Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kokudan tiksiniyorum canim et istedi yaptim ama zorla biraz yedim. Şiskinlik aksamdan sonra cok oluyo nefes alamiyorum halsizlikte var hep uyku halindeyim ilk onceki hamileligimde hic olmamisti boyle seyler leblebi iyi geliyo bide eksi yesil elmaKızlar nerdesiniz? Hafta sonu diyemi bilmiyorum paylaşımlar azalmış.
2-3 gündür cnm yemek yemek istemiyor. Et kokusu hoşuma gitmiyor. Çok acayip oldum. Azıcık birsey yiyorum şişiyorum. Halsizlik de diz boyu. Bilmiyorum benim gibi olan varmı?
Herkese iyi akşamlar.
Ben tüp bebek oldugum icin büyük ihtimal sezeryan olcam cnm cok isterdim normali
İyi akşamlar güzel anne adayları:)aranızda yeniyim ve kısmetse ben de ekim annesi olacağım:)![]()
Bende genelde istahsizim ben tatli delisi tatli gormeye dayanamiyorum.bugun istahim iyiydi yedim simdi de midem bulaniyor canim hic bse istemiyor.memisler aldi basini gidiyorKızlar nerdesiniz? Hafta sonu diyemi bilmiyorum paylaşımlar azalmış.
2-3 gündür cnm yemek yemek istemiyor. Et kokusu hoşuma gitmiyor. Çok acayip oldum. Azıcık birsey yiyorum şişiyorum. Halsizlik de diz boyu. Bilmiyorum benim gibi olan varmı?
Herkese iyi akşamlar.
Benimde iki gündür hiç iştahım yok bugün sabahtan ikindiye kadar bir paket cubuk kraker ve bir bardak sütle durdum..akşamda esimin ısrarı ile balık yedimKızlar nerdesiniz? Hafta sonu diyemi bilmiyorum paylaşımlar azalmış.
Herkese iyi akşamlar.
Ekim anneleri merhaba hepinizi tebrik ederim. size bi sorupm olucakti cevaplarsaniz cok sevinirim. Ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde kan versem kac sate cikar acaba. Yarin arayip sorsam olurda simdiden cok heycanliyim. Yarin adet gunum gebelik testlerim boyle. Hamisim galiba![]()
Yogurt makarna dene belki iyi gelir.benim kurtaricim.Ben hiç iyi değilim kızlar eskiden de bulantı hep vardı ama şuan günde 10 defa öğürüyorum. Bugün muz yedim 10 dakika sonra çıkardım. Beslenemiyorum adam gibi sabah yarım gevrekle kaşar peyniri yedim. Akşamda biraz patates haşlama ve kaşarlı tost. Şimdi üstüne danone yedim gene midem fena. Sütü 1 hafta oldu içmiyorum içemiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Kesinlikle hamilesin hayirli olsunEkim anneleri merhaba hepinizi tebrik ederim. size bi sorupm olucakti cevaplarsaniz cok sevinirim. Ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde kan versem kac sate cikar acaba. Yarin arayip sorsam olurda simdiden cok heycanliyim. Yarin adet gunum gebelik testlerim boyle. Hamisim galiba![]()
Al benden de o kadar salatalıkla yaşıyorum su içsem çıkıyoBen hiç iyi değilim kızlar eskiden de bulantı hep vardı ama şuan günde 10 defa öğürüyorum. Bugün muz yedim 10 dakika sonra çıkardım. Beslenemiyorum adam gibi sabah yarım gevrekle kaşar peyniri yedim. Akşamda biraz patates haşlama ve kaşarlı tost. Şimdi üstüne danone yedim gene midem fena. Sütü 1 hafta oldu içmiyorum içemiyorum. Hiç iyi hissetmiyorum kendimi.
Canım benim de göğüs hassasiyeti kesildi onlar belirti çogu bi zaman sonra geçiyor :) rahat olKizlar 7.haftama giriyorum goguslerdeki agri azaldi bu endiselenecegim bir durum mu? Bana yardim edermisinz?
ben varım canım 30 saat giriyorum ben sınıf öğretmeni olduğum için sadece haftada 3 saat ingilizcemiz var o zamanda başka sınıfa görevlendiriyorlar çoğu zamanbende sadece 3 kişiye söyledim okuldan onlar da başkasına duyurduysa bilmiyorum artık
okulda halsizlik baş dönmesi eve gelince de uyku hali benim durum bu
![]()
Canim cok tesekkur ederim. Allah razi olsunKesinlikle hamilesin hayirli olsun![]()