2015 Ekim Anneleri

Hanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum :KK64:
Benden sağlık ocağında 2 almışlardı. Eksik kalanlar için dün de 2 aldılar.

yürüyüş hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bu sabah biraz yürüyeyim dedim belim ağrıdı ve çok yoruldum
Doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi, ki çok faydası var canım. Çok mu yürüdün acaba sen? Yarım saat falan yeter. Bir de hijyenik olduğuna güvendiğin bir havuz varsa yüzebilirsin dedi. Benim spor salonu üyeliğim var da, gitmiyordum 3 haftadır. Havuz da var. Salonda başka şey yapmasam da yüzmeyi düşünüyorum.

E="Esma22367, post: 39780340, member: 630890"]Arkadaşlar ben geldim nasıl gidiyor hamilelik ☺[/QUOTE]
hoşgeldin canim eh idare

Doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi, ki çok faydası var canım. Çok mu yürüdün acaba sen? Yarım saat falan yeter. Bir de hijyenik olduğuna güvendiğin bir havuz varsa yüzebilirsin dedi. Benim spor salonu üyeliğim var da, gitmiyordum 3 haftadır. Havuz da var. Salonda başka şey yapmasam da yüzmeyi düşünüyorum.[/QUOTE]

aslında çok yürümedim sahilde gittim geldim yaklaşık 2km falan ama arada dinlemem gerekiyor sanırım. yüzmek için deniz sezonunu bekliyorum denizde yüzmek ayrı bir keyif veriyor hamileyken ohh serin serin :)

Hanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum :KK64:
canım benden 4 tüp aldılar normalde fenalaşmazdım hamileliğin getirdiği bi durum herhalde sen yalnız gitme yinede yanında biri olsun bana eşim geleyim demişti ben gelme yakn nasış olsa hemen verir gelirim dedim ama kötü oldum

canım benden 4 tüp aldılar normalde fenalaşmazdım hamileliğin getirdiği bi durum herhalde sen yalnız gitme yinede yanında biri olsun bana eşim geleyim demişti ben gelme yakn nasış olsa hemen verir gelirim dedim ama kötü oldum
Cevap için sağol canım , iyi ki buradan sormuşum diyorum , hamilelikten önce bile fena olan ben hamilelikle ne hale geleceğim artık bilemiyorum. Allah böyle sıkıntısı olan her hamileye yardımcı olsun inşallah..

aslında çok yürümedim sahilde gittim geldim yaklaşık 2km falan ama arada dinlemem gerekiyor sanırım. yüzmek için deniz sezonunu bekliyorum denizde yüzmek ayrı bir keyif veriyor hamileyken ohh serin serin :)
Pek deniz imkanım yok maalesef canım.. Sen yüz serin seriinn :)) ne güzel..

Cok aliolar vAlla

yürüyüş hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bu sabah biraz yürüyeyim dedim belim ağrıdı ve çok yoruldum

Bana yurume dedi dr nisan ortasina kDar yat dedi.

Bu arada kizlae kabizlik sorunum var demistim buyuk tuvaletim kanli geldi cok tirstim suan. Bu kabizliktan dolayi kanam oluodu zTen onun kanamasi mi icten mi gelio acaba of ya zaten zorlaniyorum bide bu kabizlik gecmio kati seyler yemeyin kabizlik fena bisiymis kizlar. Kefir denicem en son dunden beri kayisi suyu kuru kayisi su neler neler denedim ayni gene ayni

Cok aliolar vAlla

Bu arada kizlae kabizlik sorunum var demistim buyuk tuvaletim kanli geldi cok tirstim suan. Bu kabizliktan dolayi kanam oluodu zTen onun kanamasi mi icten mi gelio acaba of ya zaten zorlaniyorum bide bu kabizlik gecmio kati seyler yemeyin kabizlik fena bisiymis kizlar. Kefir denicem en son dunden beri kayisi suyu kuru kayisi su neler neler denedim ayni gene ayni
o kanama makat çatlağı oluyo sanırım.. çok zor birşey yaşayan arkadaşlarım oldu zeytinyağı iyi geliyor fazla zorlama yeşil mercimek yemeği kabızlığa birebir namı değer karaşimşek :KK53: iyi birde mısır

Cok aliolar vAlla

canım kabizlıktan dolayı kanlı gelmiştir zorlasıysan kendini sen fazla ıkınma yine bende iki güne bir çıkıyorum tuvalete ncedende düzgün değildi de hamileyken çok ffna şişkinlik yapıyo rahatsız ediyor

hanımlar size birşey sorucam benim karnım çok sertleşti daha 7. haftamdayim birazda göbeğim vardı zaten ama o göbek oldu 4 5 aylık gibi. var mı böyle bir durumda olan
Bende çok fenayim herkes gülüyor mercimek kadar bebek var kocaman karnın var:KK76:

o kanama makat çatlağı oluyo sanırım.. çok zor birşey yaşayan arkadaşlarım oldu zeytinyağı iyi geliyor fazla zorlama yeşil mercimek yemeği kabızlığa birebir namı değer karaşimşek :KK53: iyi birde mısır
Deneyeyim bakalm

canım kabizlıktan dolayı kanlı gelmiştir zorlasıysan kendini sen fazla ıkınma yine bende iki güne bir çıkıyorum tuvalete ncedende düzgün değildi de hamileyken çok ffna şişkinlik yapıyo rahatsız ediyor
Hergun yapmaya calisiyorum inanilma rahatsiz edio beni karnim tas gibi oluyo bi gun yapmazsam
Bende çok fenayim herkes gülüyor mercimek kadar bebek var kocaman karnın var:KK76:

Cnm bende az gobekliydim smdi de 5 aylik gibi oldum ❤️❤️ Esim kilo almissin dio ama ben almiyorum daha veriyorum ama gobegin mAsallahi var

Aslında ben de 7. Haftadan önce gitmek istemiyordum kalp atışı için ani bişey gelişti gaz+kist sancısı pazartesi gidince ona da baktı duyduk çok şükür. 6+0 da duyduk çok şükür. O hengamede bişey demedi galiba su tarihte gelin diye ya da ben mi duymadım diyorum. Çok sık gitmek istemiyorum açıkçası. Zararlı olabilir ultrason diye. Sonuçta allaha emanet Inşallah sağlıkla sihhatle kucaklariz. Ben o sanciyla kalp atışınıni doğru düzgün dinelyemedim bir de. Tekrar gitsek mi acaba dedik ama zararlarından bahsedilen vazgectim biraz. 8-9. Haftalar daha uygun galiba gitmek için. Çok teşekkür ederim cevabın için . :KK68:
Canım bnde doktora ilk 6+2de gitmiştim 16 subattı ilk aylarda sık gidilmior doktorum 1 ay snra gel dedi 16 martta gidecektm ama bazı soru işaretleri var aklımda tedirginim bu yzden bi hafta öne aldım randevuyu 9unda gidcem birazda eşim için tabi :) o çok istiordu gtmemizi. ne kdr uzun olursa ara bebiş için o kdr ii aslında en az 3 hafta gecmesini bkle bnce

Ay bende yeni geldim kızlar 6+5 gunlukmusuz...kalbimizde atıyor çok şükür...bi suru kan verdim idrarda verdim haftaya alacağım hepsini inşallah..hakkımızda hayırlısı inşallah....:nazar:
MaşşAllah canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah

canım benden 3 tüp kan almışlardı eşimle gitmiştim ama kan vermeye alıskın biri oldugumdan heralde bni etkilemedi :D

Bu arada kizlar kabizlik sorunum var demistim buyuk tuvaletim kanli geldi cok tirstim suan. Bu kabizliktan dolayi kanam oluodu zTen onun kanamasi mi icten mi gelio acaba of ya zaten zorlaniyorum bide bu kabizlik gecmio kati seyler yemeyin kabizlik fena bisiymis kizlar. Kefir denicem en son dunden beri kayisi suyu kuru kayisi su neler neler denedim ayni gene ayni
Kabızlık sorunum için Dupalac verdi doktor bana. Ancak yapabiliyorum.

Back
X