Kızlar kontrol maceramız bitti.
Bugün de tam 1 haftalık olduuuk. Bebeğimin son sarılık değeri 8.6ydı. Doktor hiç kan falan almadan direk sarılığı atlatmış dedi. Neye göre dedi anlamadım ama. Hastaneden -205 gramla çıkmıştık, 1 haftada 85 gram almış kuzum.
Benim de kontrolüm vardı. Doktor maşallah çok iyisiniz dedi. Rahmin 12 cm olması gerekirken 11.2 cm e kadar küçülmüş, baya iyi toparlanmış dedi. İşitme testimiz de güzeldi.
Tek sorunumuz bebişimizin huysuzlanması. Kendime çok kızdım. 1 haftadır annemle beraber yapıyorduk her şeyi, emzirme savaşlarında ben mahvolunca annem hallediyordu bazı şeyleri. İlk defa kuzumla yalnız kaldım. Üzerini düzgün giydiremedim, altını değiştiremedim, emziremedim. O ağladı ben ağladım yani. Eşim de baya şaşırdı, napcağını bilemedi. Benim kontrol saatimi öne çekip, sonra hemen eve döndük. Baya zorluydu. Kendimi çok eksik yetersiz hissettim. Hele de bakım odasındaki halim içler acısıydı. Ben orda bir eldiveni tutturamazken kaç tane anne gelip kuzusunu emzirdi gitti. Gelip göğüslerini açıp bebeklerine tutturmaları bile saniyeler aldı. Ben bazen 1 saat savaş veriyorum. İnşallah biz de öyle olacağız ama. Sabır lazım hem bebeğime hem bana.
Annemle eve gelince konuştum, bundan sonra her şeyi ben yapıcam annem izleyecek. O sadece meme tutturmam da destek olacak. Kuzumun benim yüzümden ağlamasına o kadar içerledim ki...