Selam kızlar. Doğum yapmış tüm anneler tebrikler. Sağlıkla büyütün minikleri. Evet bizim evden gündem geçiyorum. Kv 1 haftadır kızımın altını temizleyip, kıyafetini değiştiriyor. Mama takviyesi yaptığımda o ilgileniyor. Gazını çıkartmak için almak istiyor, uyanık kalsın seveyim istiyor ben de uyusun da dinleneyim istiyorum. Bazen kızım çok ağlıyor meme istiyor kv bekle belki susar diyor. Sırf daha fazla kucağında dursun diye

1 haftadır Kakası kıyafetine hiç ses çıkarmadım ama bir yerden başlamam gerek. Kızım kaka yapmış. Yine kucakladı götürdü. Ben de gittim temizliğe yardım ettim. Kıyafetini giydirmeye koyuldum. Bana sen git kakasını temizlerim giydiririm ben dedi. Dinlemedim. Ben değiştirmek istiyorum dedim. Neden ? Dedi :))))) cevabını aldı ve Ankara havası ile odasının yolunu tuttu. Yetti bea. Bu gece kuzum yine ağladı meme istedi yine kv bebeğimi vermek istemedi. :) cevabını aldı ve kızımı verdi tabii ki. Ilk torun ve çok seviyor anlıyorum fakat yazmadığım daha çok şey var. Vallahi yardıma gelmesi basen iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum. Bu arada içime atmıyorum genelde dışıma atıyorum görsel şölen festival hava fişek tadında bir gösteri oluyor :))) 3 hafta daha bizde. Iyice bağlanacak eve gitmek istemeyecek diye korkuyorum :)))) saat 2 de uyanan yavrum saat 4:30 a kadar bana ve babasına kök söktürdü ve nihayet uyudu. Sıra bende..hayırlı bir gün iyi hafta sonları kızçeler.