- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
Saol canim benimmmHadi insaallah canım dualarim seninle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim benimmmHadi insaallah canım dualarim seninle
O zamaaaaan herkesin Dediği gibi son hamilelik günlerimin tadını çıkarıyorummm o yatak senin bu koltuk benimEvet küçük yaramaz kızımın artık momfortu var.
Şuan bunu yazarken bir andan youtubedan bebek uyutan müzikleri dinliyoruz. Annesi uyuyacak ela cin cin bakıyor. Annesi saç baş yolmak üzere.
Canım hic telaş yapma..suyun gelse bile en az 8 saat süren var evde en az.. sanıkların 5 dakikada 1, 1 dakika olmadığı sürece sorun yokEvdeyim kuzum daha ben, agri su fln olmayinca bekliyorum iste walla. Gece surekli uyandim, su fln gelecek mi kafama takildigindan.. her wcde afedersiniz geliyor boyle akinti ama ilki kadar belirgin kanli pembe degil.. su gelince hemen gitmem gerekiyor sanirim..
sabah da kalktim 7ye dogru mutfak dunden daginikti, ne olur ne olmaz dedim oralari toparladim iice.. uyku da kacti, koca kisisi de anasini bacisini aldi dr.a gittiler.. o yokken bi vukuat olmasa ins..![]()
Canim bizde ayniyiz yarin 40 imiz cikacak siz kac gunluk oldunuz. Bende deneyeyim bakalimBenimki 100 cc bitiriyor sonra kusuyo aklım onda kalıyo şimdi 60 cc veriyorum cıkarmıyo doydugu için 60 bitince yalancı meme veriyorum hoop uyuyo.ya da meme veriyorum 5 dk da yoruluyor bide hickiriktan önce mutlaka kusuyo ruz![]()
Minoseti sezeryandan sonra vermisti dr bana bebeklere dojunmuyor demekkiAteşim 37.5 minoset aldım usuttum sanırımbebeğimi emzirsem zararı olur mu yoksa 1 gecelik mama mi versem minoset dokunmaz da bende ateş yapan mikrop ona geçer mi
![]()
Haha ay cnm valla ne diim aynisi bana oldu kucaginda cocuk bunaldi aglio ac bu emzir dedi ayol az once besledim dedim olsun al dio aldim emzirmedim cocuk susutu kucagimda mors oldu ole bakio ya cocuk annesinden baskasini istemio kokusunu duymasi yetio bu kv nasi bi kafayla dusunuosa anlamadim gitti ay bende kv olcam bolemi olcam yaaaa offf
Minoseti sezeryandan sonra vermisti dr bana bebeklere dojunmuyor demekki
Biz birazdan sağlık ocağına aşıya gidicez. 1 aylık olduk teyzeleriinşallah ağlamaz kuzum . En son topuk kanı alındığında bende aglamistim.
Selam doğum yapmış ve yapacak anneler. 26 gündür kayınvalidem bende. Doğumdan 13 gün önce gelmesi kötü oldu. Haftaya Çarşamba çok şükür gitme kararı aldı. Sessiz biri sanırdım kv yi. Kadın soru bankası çıktı. Konuşmadan 1 dk bile duramıyor. Doğumdan önce hadi yoruluyorsam uyuyordum. Şimdi hem bevek hem uykusuzluk hem de onu dinlemek feci yordu. Hiç yapmak istemezdim fakat söylediklerini duymazdan gelmeye başladım. 2 saat önce kızım uyandı fakat kalkacak Halim yoktu. Eşim ve kv ilgilenir dedim. Sonra içime sinmedi battı balık yan gider misali kalktım. Kızımı kucağıma aldım. Mama vermişler ve kayın valide önlüğü takmadan biberonu dayamış kızımın göğsü sırılsıklam olmuş. Eldiveni tişörtü. Allah'tan gitmişim ve görmüşüm. Yoksa sabaha kadar öyle kalacaktı yavrum. Eşim yol yorgunu ve çok uykusuz hadi onu anladık diyelim. Kv biberonu önlüksüz vermediğimi biliyor fakat kafası almıyor sanırım. Çarşamba günü gitse de kurtulsam vallahi.
Canım benim ilk çocuğumda vurdurmuştuk. Arkadaşım vurdurmamıştı onun çocuğu rotavirüs oldu ve çok ağır geçirdi. Ondan kardeşine de geçti. Çok pişman olmuştu. Sen bilirsin tabi ama şahsen ben vurdurma taraftarıyım. hatta o zamanlar pnömokok ve su çiçeği de ücretliydi, hepsini yaptırdık. Şu an pnömokok ücretsiz.Biz çocuk dr una doğum yaptığım hastaneye gidiyoruz 1 1 2 ay o görsün dedim iki oldu aşı için para alıyor devletinkinde civa var bizimkide yok diyor hangisini isterseniz onu yapalım diyo Ohhh ne güzel sorumlulugu bize atiyo madem o zararlı desene Bi hiç bi bebeğe kiyamayip civali vurmuyo ruz diye !!!birde rota virüsü olan hastası olmamış ama öneriyor ama 3.aydan sonra vurulursa yan etkili bi iğne onuda söylüyo yöne siz düşünün dedi dr.o karar veren ben ne güzel sorumluluk almamak!sizlerde durum nasil
Ne zamn vurulması gerekiyo cnmCanım benim ilk çocuğumda vurdurmuştuk. Arkadaşım vurdurmamıştı onun çocuğu rotavirüs oldu ve çok ağır geçirdi. Ondan kardeşine de geçti. Çok pişman olmuştu. Sen bilirsin tabi ama şahsen ben vurdurma taraftarıyım. hatta o zamanlar pnömokok ve su çiçeği de ücretliydi, hepsini yaptırdık. Şu an pnömokok ücretsiz.
Canım benim kızım sekiz yaşında. Unutmuşum ne zamandı. Aşı karnesinde hepsinin tarihi yazıyordu. O tarihte gidip vurduruyorduk.Ne zamn vurulması gerekiyo cnm