• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Gunaydin herkese bugun 28 ekim ve benim hamilelik takvimimin son gunu Ama sancim falan yok dun Kontroldeydim cumaya kadar gelmezse cuma sabah suni sanci ile dogum baslatilacak dedi doktorum Insallah bu gece sancim kendiliginden gelir. Dogum yapmayan üc bes kisi Variz herkese kolay dogumlar ve saglikla bebeklerini kucaklamalarini diliyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Evet küçük yaramaz kızımın artık momfortu var.

Şuan bunu yazarken bir andan youtubedan bebek uyutan müzikleri dinliyoruz. Annesi uyuyacak ela cin cin bakıyor. Annesi saç baş yolmak üzere.
O zamaaaaan herkesin Dediği gibi son hamilelik günlerimin tadını çıkarıyorummm o yatak senin bu koltuk benim :D iyi fikir di mi :)

Evdeyim kuzum daha ben, agri su fln olmayinca bekliyorum iste walla. Gece surekli uyandim, su fln gelecek mi kafama takildigindan.. her wcde afedersiniz geliyor boyle akinti ama ilki kadar belirgin kanli pembe degil.. su gelince hemen gitmem gerekiyor sanirim..
sabah da kalktim 7ye dogru mutfak dunden daginikti, ne olur ne olmaz dedim oralari toparladim iice.. uyku da kacti, koca kisisi de anasini bacisini aldi dr.a gittiler.. o yokken bi vukuat olmasa ins..:KK17:
Canım hic telaş yapma..suyun gelse bile en az 8 saat süren var evde en az.. sanıkların 5 dakikada 1, 1 dakika olmadığı sürece sorun yok ;) bekle aplam hatta suyun gelirse de gelmese de duşa gir güzel sıcak rahatlatıcı bir duş.. varsa küveti doldur, mum yak müzik aç..sakin ol derin derin nefesler al rahatla... Memişlere masaj yap sicak su tut.. süt dolsun tam bebişin ağzına lâyık olsun :) ohhh nasıl ama okurken bile rahatladn di mi :))) sooonra sancılar sklaşnca gidersin dr a hiç acelesi yok :)

Benimki 100 cc bitiriyor sonra kusuyo aklım onda kalıyo şimdi 60 cc veriyorum cıkarmıyo doydugu için 60 bitince yalancı meme veriyorum hoop uyuyo.ya da meme veriyorum 5 dk da yoruluyor bide hickiriktan önce mutlaka kusuyo ruz :KK43:
Canim bizde ayniyiz yarin 40 imiz cikacak siz kac gunluk oldunuz. Bende deneyeyim bakalim

Dün o kadar kötü bir gündü ki dr dan sonra biberonu bırakalım kaşıkla verelim mamayı memeye alışsın dedik yavrum nasıl bağırdı nasıl ağladı ilkinde yorgunluktan uyudu sonraki seferde kıpkırmızı oluyor ağlamaktan bu sefer annemle ben dayanamayıp biberonla verelim dedik bu seferde eşim trip attı çok alır o memeyi diye söylene söylene biberonu almaya gitti oğlum anne sütü alamadan mı büyücek diyor Deniz ağladıkça ben ağlıyorum nasıl yapıcaz bilmiyorum nasıl alışacak memeye

Birde hastanedekilere o kadar kızgınımki onlar yüzünden oldu hep bu doğunca 1 kere emdi sonra bu bebek iri mama tavkiye edilmesi lazım dediler 2. Kere emmesine bile fırsat vermeden biberonla mamayı verdiler sonrada bir daha tutmadı memeyi dün dr başka bir bebek hemşiresine yönlendirince kadın bozuk atıyor birde

Ateşim 37.5 minoset aldım usuttum sanırım :KK43:bebeğimi emzirsem zararı olur mu yoksa 1 gecelik mama mi versem minoset dokunmaz da bende ateş yapan mikrop ona geçer mi:KK43:
Minoseti sezeryandan sonra vermisti dr bana bebeklere dojunmuyor demekki

Haha ay cnm valla ne diim aynisi bana oldu kucaginda cocuk bunaldi aglio ac bu emzir dedi ayol az once besledim dedim olsun al dio aldim emzirmedim cocuk susutu kucagimda mors oldu ole bakio ya cocuk annesinden baskasini istemio kokusunu duymasi yetio bu kv nasi bi kafayla dusunuosa anlamadim gitti ay bende kv olcam bolemi olcam yaaaa offf

Sorma böyle böyle yapma kv olunca diye kendime ogutluyorum sonra diyorum ben saf kv olurum gelin canımı okur iyilere iyiler düşmez diye:)

Minoseti sezeryandan sonra vermisti dr bana bebeklere dojunmuyor demekki

Bende hamileyken almıştım. Çok şükür ateşim düştü o hafif günde 3 3 4 alabilirsin dedi aldım ne olursa olsun allaha emanet ilaç işte azda olsa içim rahatsiz

Biz çocuk dr una doğum yaptığım hastaneye gidiyoruz 1 1 2 ay o görsün dedim iki oldu aşı için para alıyor devletinkinde civa var bizimkide yok diyor hangisini isterseniz onu yapalım diyo Ohhh ne güzel sorumlulugu bize atiyo madem o zararlı desene Bi hiç bi bebeğe kiyamayip civali vurmuyo ruz diye !!!birde rota virüsü olan hastası olmamış ama öneriyor ama 3.aydan sonra vurulursa yan etkili bi iğne onuda söylüyo yöne siz düşünün dedi dr.o karar veren ben ne güzel sorumluluk almamak!sizlerde durum nasil

Bizden güzel haberler var kızlar. Dünden beri az az anne sütü vermeye devam etmişler. Dört beş defa kendi kendine kakasını yapmış. Doktoru gelmemişti görüşemedik ama hemşiresi güzel şeyler söyledi. Karnındaki şişlik inmiş. Yakında emzirmemi isteyip biraz daha takip edeceklermiş. Her şey güzel olacak inşallah.

Selam doğum yapmış ve yapacak anneler. 26 gündür kayınvalidem bende. Doğumdan 13 gün önce gelmesi kötü oldu. Haftaya Çarşamba çok şükür gitme kararı aldı. Sessiz biri sanırdım kv yi. Kadın soru bankası çıktı. Konuşmadan 1 dk bile duramıyor. Doğumdan önce hadi yoruluyorsam uyuyordum. Şimdi hem bevek hem uykusuzluk hem de onu dinlemek feci yordu. Hiç yapmak istemezdim fakat söylediklerini duymazdan gelmeye başladım. 2 saat önce kızım uyandı fakat kalkacak Halim yoktu. Eşim ve kv ilgilenir dedim. Sonra içime sinmedi battı balık yan gider misali kalktım. Kızımı kucağıma aldım. Mama vermişler ve kayın valide önlüğü takmadan biberonu dayamış kızımın göğsü sırılsıklam olmuş. Eldiveni tişörtü. Allah'tan gitmişim ve görmüşüm. Yoksa sabaha kadar öyle kalacaktı yavrum. Eşim yol yorgunu ve çok uykusuz hadi onu anladık diyelim. Kv biberonu önlüksüz vermediğimi biliyor fakat kafası almıyor sanırım. Çarşamba günü gitse de kurtulsam vallahi.

Ya hem bizden çok seviyo lar güya hemde zarar veriyolar anlamadım banyo.yaptirdim çocuğu aşırı sarıyor. Üşüyor diyo dedim çok sıcak iyi değil normal zamanda altını aciyo neymiş hava alsinmis her şeyi onlar biliyo hiç kurallarimiza uymuyor isesin ne olucak kussun ne olacak oldu! Iseyincede kusuncada çocuk Üşüyor uyurken görmezsek yazık değil mi ne tezatlar

Biz çocuk dr una doğum yaptığım hastaneye gidiyoruz 1 1 2 ay o görsün dedim iki oldu aşı için para alıyor devletinkinde civa var bizimkide yok diyor hangisini isterseniz onu yapalım diyo Ohhh ne güzel sorumlulugu bize atiyo madem o zararlı desene Bi hiç bi bebeğe kiyamayip civali vurmuyo ruz diye !!!birde rota virüsü olan hastası olmamış ama öneriyor ama 3.aydan sonra vurulursa yan etkili bi iğne onuda söylüyo yöne siz düşünün dedi dr.o karar veren ben ne güzel sorumluluk almamak!sizlerde durum nasil
Canım benim ilk çocuğumda vurdurmuştuk. Arkadaşım vurdurmamıştı onun çocuğu rotavirüs oldu ve çok ağır geçirdi. Ondan kardeşine de geçti. Çok pişman olmuştu. Sen bilirsin tabi ama şahsen ben vurdurma taraftarıyım. hatta o zamanlar pnömokok ve su çiçeği de ücretliydi, hepsini yaptırdık. Şu an pnömokok ücretsiz.

Canım benim ilk çocuğumda vurdurmuştuk. Arkadaşım vurdurmamıştı onun çocuğu rotavirüs oldu ve çok ağır geçirdi. Ondan kardeşine de geçti. Çok pişman olmuştu. Sen bilirsin tabi ama şahsen ben vurdurma taraftarıyım. hatta o zamanlar pnömokok ve su çiçeği de ücretliydi, hepsini yaptırdık. Şu an pnömokok ücretsiz.
Ne zamn vurulması gerekiyo cnm

Sizin bebisleriniz maşallah kırkı çıktı benim daha açılmamış 40 gunum var neden gelmiyorsun kizim nedennn :mad:

Back
X