• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Daha doguramayan annislerr Allah yardimciniz olsun azcik sabir daha Rabbim saglikla kavusturucak sizide insaAllah o son dakka heycanlarini hatirladim bi an zor ama degermi deger simdi yuzune baktikca sukrettigim bi can var yanimda, karnimda severken simdi kucagimda Allah evlat isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu yasamadan anlamak imkansiz o yuzden hergun sukretmek icin kocaman bir sebebimiz var kizlar Allahim onlarin acisini hastaliklarini bize gostermesin hep ii olsunlar insaAllah...

Daha doguramayan annislerr Allah yardimciniz olsun azcik sabir daha Rabbim saglikla kavusturucak sizide insaAllah o son dakka heycanlarini hatirladim bi an zor ama degermi deger simdi yuzune baktikca sukrettigim bi can var yanimda, karnimda severken simdi kucagimda Allah evlat isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu yasamadan anlamak imkansiz o yuzden hergun sukretmek icin kocaman bir sebebimiz var kizlar Allahim onlarin acisini hastaliklarini bize gostermesin hep ii olsunlar insaAllah...
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah cumanin yüzü suyu hurmetine

Kızlar ben Kasım annesi olacağm inşallah doğum yapmş olan annelere bi sorm olacak acaba doğuma eşi ile birlikte giren var mı varsa nasıl oluyor eşiniz öyle mi gördü yoksa başınızın yanında elinizden mi tuttu
Doğum yaptığımda eşim yanımda olsamı olmasamı çok kararsızımm lütfen yardm edin...o_O

Ben normal doğum yaptım ilkinde eşimi istemedim yanımda ama bu kez sancı başlangıcından doğuma kadar hep eşim yanımdaydı. Doğum yaparken baş ucumda elimden tutup başımı okşayıp bana destek oldu göbek kordonunu eşim kesti. Mümkünse yanında olsun. Nasıl zorluk çektiğini görsün

Güzel annelerrr yine bir sorum var :)
Dertler bitmiyor kimsede ama allah böyle dert versin gazdı kakaydı çişdi dahası olması işallah.. Benim sorunum günde üç kere kıyafet değiştiriyoruz çünkü çişi gep sırtına çıkıyo :( daha 3,5 kilo 1 nunara kullanıyoruz ama 2-3 saatte bir bez değiştirmeme eağmen gep sırtına çıkmış oluyo:( belini çok sıkamıyorum ozaman bacakları da sıkılıyo kızarıyo acaba 2 yemi geçsek 3-6 kilı diyo ordada. 1 numaranın 94 lüsü bitiyo zaten.. Napsam bilemedimm

Kızlar ben Kasım annesi olacağm inşallah doğum yapmş olan annelere bi sorm olacak acaba doğuma eşi ile birlikte giren var mı varsa nasıl oluyor eşiniz öyle mi gördü yoksa başınızın yanında elinizden mi tuttu
Doğum yaptığımda eşim yanımda olsamı olmasamı çok kararsızımm lütfen yardm edin...o_O
Ben normal başlayıp sezeryana döndüm. Sancı bsşladığından ameliyathane çıkışına kadar eşin yanımdaydı.. Dediği tek şey sana çok saygı duyuyorum yaşadığınız hiç kolay bişey değil dedi ve ogünden beri dahada ilgili ve dikkatli olmaya başladı.. Ve beraber bebeği ilk görmeniz zaten paha biçilemez:)

Dertler bitmiyor kimsede ama allah böyle dert versin gazdı kakaydı çişdi dahası olması işallah.. Benim sorunum günde üç kere kıyafet değiştiriyoruz çünkü çişi gep sırtına çıkıyo :KK43: daha 3,5 kilo 1 nunara kullanıyoruz ama 2-3 saatte bir bez değiştirmeme eağmen gep sırtına çıkmış oluyo:KK43: belini çok sıkamıyorum ozaman bacakları da sıkılıyo kızarıyo acaba 2 yemi geçsek 3-6 kilı diyo ordada. 1 numaranın 94 lüsü bitiyo zaten.. Napsam bilemedimm

Canım benim oğlumda 3.5kg civarında. Bizdede 1 numara bitti evde 2 numara vardı deneyim bi dedim. Daha rahat oldu. Bacaklarını aşırı sıkmadan güzelce kavradı belide iyi geldi. Zaten göbeği düzeldi sıkıntı olmuyor. 1 numara kullanırken bizimde üzerine geçiyordu simdi gayet iyi. Bence 2 numara al size büyük gelse bile yakın zamanda yine ihtiyacın olur

Canım benim oğlumda 3.5kg civarında. Bizdede 1 numara bitti evde 2 numara vardı deneyim bi dedim. Daha rahat oldu. Bacaklarını aşırı sıkmadan güzelce kavradı belide iyi geldi. Zaten göbeği düzeldi sıkıntı olmuyor. 1 numara kullanırken bizimde üzerine geçiyordu simdi gayet iyi. Bence 2 numara al size büyük gelse bile yakın zamanda yine ihtiyacın olur
Ohhh beeee :)) teşekkür ederim canım walla kendimden şüphe etmeye başlamıştım bağlanıyorum ben diye bunu duyduğum iyi oldu :)))

Ben sezaryen oldum. Eşim ve eşimin yeğeni girdi doğumuma. Eşim yanımda elimi tuttu hep, yeğeni de doğumu izledi hemşire olduğu için. Bebeği koynuma verdikten sonra eşimi çıkardılar, dikiş kısmında. Yeğeni geldi yanıma bu defa. Baya muhabbet edip kaynattık biz. Doktor da dikişler bitince dedi hatta baya iyi muhabbet ettiniz ha diye.
Normal doğumda nasıl oluyor, eş giriyor mu bilemiyorum. Ama sezaryen ise bence girsin eşinde.

Dertler bitmiyor kimsede ama cikmiyor.e dert versin gazdı kakaydı çişdi dahası olması işallah.. Benim sorunum günde üç kere kıyafet değiştiriyoruz çünkü çişi gep sırtına çıkıyo :KK43: daha 3,5 kilo 1 nunara kullanıyoruz ama 2-3 saatte bir bez değiştirmeme eağmen gep sırtına çıkmış oluyo:KK43: belini çok sıkamıyorum ozaman bacakları da sıkılıyo kızarıyo acaba 2 yemi geçsek 3-6 kilı diyo ordada. 1 numaranın 94 lüsü bitiyo zaten.. Napsam bilemedimm
Canim bizim bebis 4 kilodan fazla biz 1 numara kullaniyoruz hic cikmiyor.bence belinden biraz sıkı bagla bezini.biz bagladigimizda bezin bantlari üst üste geliyor.

Ben normal başlayıp sezeryana döndüm. Sancı bsşladığından ameliyathane çıkışına kadar eşin yanımdaydı.. Dediği tek şey sana çok saygı duyuyorum yaşadığınız hiç kolay bişey değil dedi ve ogünden beri dahada ilgili ve dikkatli olmaya başladı..
Bende yanımda olması çok istiyorum sadece tereddütlrm var teşekkür ederim sormla ilgilendiğiniz için :)

Kızlar sezeryandan biseyi merak ediyorum dikisler bitince nasıl kaldiriyolar masadan

Dertler bitmiyor kimsede ama allah böyle dert versin gazdı kakaydı çişdi dahası olması işallah.. Benim sorunum günde üç kere kıyafet değiştiriyoruz çünkü çişi gep sırtına çıkıyo :KK43: daha 3,5 kilo 1 nunara kullanıyoruz ama 2-3 saatte bir bez değiştirmeme eağmen gep sırtına çıkmış oluyo:KK43: belini çok sıkamıyorum ozaman bacakları da sıkılıyo kızarıyo acaba 2 yemi geçsek 3-6 kilı diyo ordada. 1 numaranın 94 lüsü bitiyo zaten.. Napsam bilemedimm

Bizdede öyleydi ne yapıcaz dedim böyle basacikilmaz dr a sordum bi sarı etiket öbürünün üzerine gelecek şekilde taktı bezin cirtcirtini biz korkmustuk o öyle yapınca bizde öyle bağladık daha da taşmiyo şükür bacakları sıkıyor dersen dedikleri gibi no 2 yi deneyebilirsin

Ben normal doğum yaptım ilkinde eşimi istemedim yanımda ama bu kez sancı başlangıcından doğuma kadar hep eşim yanımdaydı. Doğum yaparken baş ucumda elimden tutup başımı okşayıp bana destek oldu göbek kordonunu eşim kesti. Mümkünse yanında olsun. Nasıl zorluk çektiğini görsün
Bende öyle istiyorum
BebeĞimiz o ilk anlarına birlikte tanık olmak istiyoruz ama iite benim tereddütlerim var çevremdekilr seni öyle görürse soğur felan diyorlar sanırım sen doğm yapalı yirmi gün felan olmş eşinin doğumdan sonra sana karşı tavrı felan değiştimi yani sana karşı uzaklaştımı yoksa daha çok bağlandı mı özür dilerim gerçekten çevremde soracak kimse olmadığı için soruyorum bide benm ilk doğumm eğer çok özele girdiysem cevlamak zorunda değilsin:oops::oops:

Bende alacaktım güya ama almadım o an beni alın diye girdim doğumhane ye dr a yalvardigimi duymuş :) sancım da yanimda ydi hemşireye gidip durdu bide ev içinde çocuk susturmaya calisirkenki halimiz i gördükçe birbirimize daha mutlu bakiyoruz

canım ben sezeryan oldum hem eşim hem kardeşim girdi kardeşim foto çekti esim basucumda elimi tuttu iyi ki de girmiş diyorum ayrı bi destek oluo insana ki bebisi beraber karşılamak da ayrı bi güzel
Teşekkür ederim canm sağl inan aklımdaki soru işatetlerine bi nebze olsn su serptin:KK25::KK68:

Ben sezaryen oldum. Eşim ve eşimin yeğeni girdi doğumuma. Eşim yanımda elimi tuttu hep, yeğeni de doğumu izledi hemşire olduğu için. Bebeği koynuma verdikten sonra eşimi çıkardılar, dikiş kısmında. Yeğeni geldi yanıma bu defa. Baya muhabbet edip kaynattık biz. Doktor da dikişler bitince dedi hatta baya iyi muhabbet ettiniz ha diye.
Normal doğumda nasıl oluyor, eş giriyor mu bilemiyorum. Ama sezaryen ise bence girsin eşinde.
Normal istiyorm bakalm hayırlısı inşallah Sağol teşekkür ederim:KK68:

Cnm benm simdi gunde 2-3 kez yapio ama belli olmuo iste hem anne sutu hem mama veriorum sutum az oldugu icin cnm ama duzene girer zamanla birde cis yapmasi daha cok onemliymis sik yapiorsa korkmayin dedi doktorrr
Cnm benm simdi gunde 2-3 kez yapio ama belli olmuo iste hem anne sutu hem mama veriorum sutum az oldugu icin cnm ama duzene girer zamanla birde cis yapmasi daha cok onemliymis sik yapiorsa korkmayin dedi doktorrr
cişini yapıyo çok şükür;) bgn bi kere de yaptı yine doku dolu içim rahatladı çok şkr:)

Dun akşamdan beri uyunmazmı yaw :( sürekli mızmız kucağımda takatim kalmadı :(
Ne düzgün emiyor ne mamA yiyor sürekşi gaz sancısı napcamı şaşırdm :(
Göğsümü verşyrm almıyr kıyAmet kopuyor :(
Off offf

Back
X