Aynen canım emmrden önce göğüslerim tam boşalmaz rahatlamazdı şimdi iki çekiyor yumuşuyorlar hemen :) vakumdan kuvvetliler maşallahBen de medelanınkini kiraladım bir aylık. Güzel çekiyor ama ne zamanki bebek emmeye başladı, süt kanalları tam olarak ondan sonra açıldı.
Valla belimden geliyor galiba sancı 40+4 oldum sezeryan mi olsam ya of çok korkuyorumCanım harikasinn yaa bildiğin sancı mı :))) haberdar et :) kaç oldun bugün? Ben 40+1 im yine açılmam yoktu dün...
Korkma kuzum harika işte tam doğum sancısı dedikleri türden :)) derin nefesler all bu kadar bekledin hiç telaş yapma, bebeğini kucağına alacaksn Allahın izniyle öyle düşünValla belimden geliyor galiba sancı 40+4 oldum sezeryan mi olsam ya of çok korkuyorum
kızlar ben bebeğime rezene veriyordum annem dediki biz sizi anasonla büyüttük zorla iyi dedim alalım ama vermekte istemiyorum niyeyse..annem rezeneyle anasonu karıştırarak vermeye başladı kızıma verdiğimizde iki çay kaşığı drumuzunda haberi var verin dedi anason için. sonra bebeğim uykusunda inlemeye başladı. bir değil iki değil anne dedim bak bu bebek inliyor bunun bişeyi var annem diyor kızım bi zoru olsa ağlar..neyse, dr a sorduk videoya çekin getirin bakayım dedi çektik annemle gönderdim.. dr demesinmiki bu şarhoş olmuş:) mecazen tabii..uykusunda naraa atıyor:) şaka bi yana yani benim bebişe anason ağır geldi yada rezeneyle karıştırmak..tek başına rezene böyle bişe yapmadı ama anason inletti bebişimi:) kestik vermeyi normaledöndü..anneme ne kızmıştım ama..:)bunu bi yerde okudum yine kk daydi sanirim :)))Bugün anason çayına başladık 3-4 kaşık verdim şimdilik bir faydasını göremedim birkaç güne görürüm inşlh gazlar uçup gider uykular düzene girer inşlh .
Bide şu kucakta uyumadan kurtulursak ohhh deymeyin keyfime :)
Tabi hepsi bnm hayalim
Canım hic ısrarcı değilim hayırlısı diyorm.. şu an bebek için herşey yolunda çok şükür bu yüzden bekliyoruz. ..ama tabi sancm gelsin normal doguraym çooook isterim...htys paytak_paytak_kosan_koala zobiska kızlar bu ekim bebekleri ne kadar da nazlı çıktı Allahım kavuştursun sizleri de artık çok kolay doğumlarınız olsun inşallah. Benim nazlı kız da gelmeyine 40+1 de suyum azalmaya başladığından ve sıfır sancıdan sezeryan yaptı doktorum. Zaten doğum kanalına inmedi ve çift kordon varmış normal doğuma gitsem de sezaryenle sonuçlanırdı diye düşünüyorum.
Demek istediğim doktorunuzu dinleyin normal olsun diye diretmeyin. Allaha Şükür doğum sonrası kolay oldu benim için ve sütüm de geldi. Sezeryan o kadar da kötü bişey değilmiş.
Hayallerim vardı tabi normal doğum için suyum gelcekti apar topar hastaneye gidecektik bağır çağır bunlar kaldı içimde
kızlar ben bebeğime rezene veriyordum annem dediki biz sizi anasonla büyüttük zorla iyi dedim alalım ama vermekte istemiyorum niyeyse..annem rezeneyle anasonu karıştırarak vermeye başladı kızıma verdiğimizde iki çay kaşığı drumuzunda haberi var verin dedi anason için. sonra bebeğim uykusunda inlemeye başladı. bir değil iki değil anne dedim bak bu bebek inliyor bunun bişeyi var annem diyor kızım bi zoru olsa ağlar..neyse, dr a sorduk videoya çekin getirin bakayım dedi çektik annemle gönderdim.. dr demesinmiki bu şarhoş olmuş:) mecazen tabii..uykusunda naraa atıyor:) şaka bi yana yani benim bebişe anason ağır geldi yada rezeneyle karıştırmak..tek başına rezene böyle bişe yapmadı ama anason inletti bebişimi:) kestik vermeyi normaledöndü..anneme ne kızmıştım ama..:)bunu bi yerde okudum yine kk daydi sanirim :)))
Cnm o bizde de oldu gobek dusunce hatta pul pul kurunuz kan dokldu siyahlik kaldi bir iki hafta sinra kayboldu kanama seklinde gelmiyirsa kurum7s kansa korkmaHerkese günaydınlar. Bir şey soracağım arkadaşlar. Biliyorsunuz bebeğimin bağırsak sıkıntısı vardı. Dün yoğun bakım sonrası ilk kontrole gittik. İki dr tarafından özellikle karnı uzun uzun kontrol edildi. Göbeğimiz 6 günlükken düşmüştü. Dün 10 günlüktük. Muayeneden mi oldu bilmiyorum eve gelince göbek deliğinde çok az kurumuş kan gördüm. Bir daha kanamadı ama endişeliyim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Doktora gitmek gerekir mi?
Günaydın Can'ım göbekte çok az kanama normal bizde de Bi iki gün sürmüştü ara ara kanama ama eğer sürekli az da olsa taze kan var da götür k vitamini eksikliğinden olabiliyor doğumda vuruluyor ama bazen yeterli olmayı ama Bi kere olduysa endişelenme benceHerkese günaydınlar. Bir şey soracağım arkadaşlar. Biliyorsunuz bebeğimin bağırsak sıkıntısı vardı. Dün yoğun bakım sonrası ilk kontrole gittik. İki dr tarafından özellikle karnı uzun uzun kontrol edildi. Göbeğimiz 6 günlükken düşmüştü. Dün 10 günlüktük. Muayeneden mi oldu bilmiyorum eve gelince göbek deliğinde çok az kurumuş kan gördüm. Bir daha kanamadı ama endişeliyim. Başına böyle bir şey gelen var mı? Doktora gitmek gerekir mi?
Canımmm, tez vakitte sağlıkla inşallah gelsin senin de bebeğin. İçeride ne kadar rahat ki baksana keyfine. Sen de son günlerin keyfini çıkar :) Nazlı kızın gelince içerideki günlerin acısını çıkaracak dışarda :)Korkma kuzum harika işte tam doğum sancısı dedikleri türden :)) derin nefesler all bu kadar bekledin hiç telaş yapma, bebeğini kucağına alacaksn Allahın izniyle öyle düşünbu sancıları çekmeģi ne kadar isterdim bi bilsen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?