• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlar bebeginin burnu yada genizi tikali gibi ses cikaran varmi gunduz rahatiz gece sanki tikanioruz usuttukmu bilmiorum pek bi belirtiside yok kakamizin rengi normal atesimizde yok nedir bu acaip sesler nefes alip verislerini etkilio huzursuz kuzum her gun ve aksamlari burnumuzu fiYolojik serum ve aspiratorle temizlioruz ama uzuluorum nie boyle die sizin bebisler nasi uykuda kizlar benmi abartiorum ya

Kizlar bebeginin burnu yada genizi tikali gibi ses cikaran varmi gunduz rahatiz gece sanki tikanioruz usuttukmu bilmiorum pek bi belirtiside yok kakamizin rengi normal atesimizde yok nedir bu acaip sesler nefes alip verislerini etkilio huzursuz kuzum her gun ve aksamlari burnumuzu fiYolojik serum ve aspiratorle temizlioruz ama uzuluorum nie boyle die sizin bebisler nasi uykuda kizlar benmi abartiorum ya

benimkide aynı ev hep 24 derecede bende ilk başta korktum üsüttüm diye ama hem doktoruna gösterdim hemde sağlık ocağına normal dediler henüz burun delikleri çok minik olduğu için bu dönemde normalmiş.
yanlız doktor günde 3 kereden fazla burun aspratörünü kullanma dedi serum damlayı istediğin kadar kullan zararı yokmuş.
inşallah kırkı cıkınca tüm sıkıntılarını atarlar

benimkide aynı ev hep 24 derecede bende ilk başta korktum üsüttüm diye ama hem doktoruna gösterdim hemde sağlık ocağına normal dediler henüz burun delikleri çok minik olduğu için bu dönemde normalmiş.
yanlız doktor günde 3 kereden fazla burun aspratörünü kullanma dedi serum damlayı istediğin kadar kullan zararı yokmuş.
inşallah kırkı cıkınca tüm sıkıntılarını atarlar
Ayy valla saol cnm rahatladm resmn cok takiorum kafaya normalms demek ii bari

Kizlarrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 6 saat suni sanci dan sonra epidural sezeryan oldum normal doğum kısmet değilmiş bebek inmedi kanala 6 saat kivrandim..meleğim o kadar inatçı inmedi aşağı maalesef..kavustum kızıma nihayet darısı tüm isteyenlere ınsaallah...hepinizi öpüyorum
Gözünaydın canım analı babalı büyüsün prensesin :)

Benim kv de yemek yapmıyorum diye kocama söylendi dio ki başka bi kadın alda oda bize yemek yapsın diyo dün akşam.. Böle durumlarda geldes morelini yüksek tut sonra vay efwndim sütü yok çocuk aç kaldı yok süt annesi bulalım falan filan.. Ya çocukla ilgilenmiyolar ben hangi birini yapayım uyduğu zaman anca kendi işlerimi halledebiliyorum yavaş yavaş kendimi zorlayınca kötü oluyorum.. Zaten ilgilenselerde bakamıyoki çocuğa daha 10 günlük çocuğu oturur pozisyon da tutyor boynu geride kalıyor ne bilim unutmuşmu bilmiyo mu bişe söleyince de kızıyor.. Benim de sütüm stresten gelmiyor büyük ihtimal =(

Ya hepsi mi böyle bunların ne vicdansizlarr utanmiyo derken rabbim görsün duysun bunlara Susan gelin lazım değil bide idare edemiyorlar çocukları dediğin gibi

Hellöö:) Dün bizim aylik kontrolümüz vardı. Sağlik ocağinin korkuttuğu 7.1lik TSH degeri hastanede 6.15 çıktı. Doktor bi sorun yaratmaz dedi. Umarim öyle olur. Şimdilik rahatladik biraz.

1 ayda 2900'den 3750'ye çikmiş kilosu teyzeleri. Boyu da 1.5cm uzamiş. Çok şükür mama kullanmiyoruz şimdilik. Emmeyi bırakicak ya da sütüm yetmeyecek diye diye çok korkuyorum:)

El kadar bebeyi annesinden neden uzaklastiriyorlar ki fikirsizlik bu ya

Yanımda sevemiyorlar gönüllerince çünkü yeni emmis çocuğu sallamayin diyorum çünkü kısa yastığa beli bükük koyuyor ona koyma diyorum bezini hazırlamadan altını aciyo açma diyorum benden uzakta her şeyi yapacaklar ya ondan evlerine götürmek istiyorlar

zobiska zobiska kuzum @htys de gidiyor doguma belli ki.. sona kalcaz ikimiz diye diye kaldik görüyo musun, seninki ptesi demis benim ki de pzr günüm doluyor diye beklemem cumadan yatirirm dediydi. Bakalim yarin ne diyecek kendimde hic bi degisiklik hissetmiyorum maalesef :KK43:
İki gündür sporcu gibi yürüyorum valla bebege bi zararı olmayacağını bilsem ip felan atlycam :D bilmiyorum yapacak bişey yok sanırım beklemekten başka.... bilmiyorum nerde hata yaptk çok mu istedik normal doğum yapmayı ya da çok mu dillendirdik... neyse kuzum dediğin gibi bu gidişle son anneler biziz hele son günlere kalırsak sen cuma ben pazartesiiiiiii :D

Selam kızlar yardıma ihtiyacım var ilgilenir misiniz????? 2 ekimde 36 haftalık ikizlerim dünyaya geldi şimdi 32 günlükler iki buçuk haftadır gaz problemleri var sürekli ıkınıp kızarıyolar biogaia damla kullanıyorum aptamil conformil kullanıyorum ama fayda etmedi çözüm bulabilen oldu mu ????

kızlar benim bebeğim çok gazlı geceleri uyumuyor sürekli ağlıyor. internetten araştırdım kimyon iyi geliyomuş. eşim eczaneden metsil diye bi gaz damlası almış. dün kimyonu denedim ağlaması baya devam etti yaklaşık iki saat sonra damlayı damlattım sonra rahatladı ilk defa gece uyudu. gazını da çıkardı bebişim. kimyon kullanan anneler etkisini ne zaman gösteriyor acaba bi de ne sıklıkla veriyorsunuz
canım metsili kaç damla ve nasıl veriyorsun mamasına ya da suya karıştırarak verin yazıyor bende çok az suyla birlikte verdim inşallah işe yarar kimyonu hep kendim içiyordum bugün bebeğede verdim verdikten sonra gaz çıkardı ama onun etkisi mi bilmiyorum sürekli bir şeyler denerken ona da üzülüyorum :KK61:

Kizlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 6 saat suni sanci dan sonra epidural sezeryan oldum normal doğum kısmet değilmiş bebek inmedi kanala 6 saat kivrandim..meleğim o kadar inatçı inmedi aşağı maalesef..kavustum kızıma nihayet darısı tüm isteyenlere ınsaallah...hepinizi öpüyorum
Gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütsün.

Bugün 20. günümüz doğalı. Ama göbeğim hala kocaman. Ne zaman gidecek bu göbüş? Geçen seneki kışlıklarıma hiç giremiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum, poğaça gibi bir göbekle. Kilo da veremiyorum hiç :(

Selam kızlar yardıma ihtiyacım var ilgilenir misiniz????? 2 ekimde 36 haftalık ikizlerim dünyaya geldi şimdi 32 günlükler iki buçuk haftadır gaz problemleri var sürekli ıkınıp kızarıyolar biogaia damla kullanıyorum aptamil conformil kullanıyorum ama fayda etmedi çözüm bulabilen oldu mu ????

merhaba canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün. ben de kızım için bio gaia kullanmaya başladım ama daha 3 gündür kullanıyorum değerlendirme yapacak kadar zaman olmadı ama tanıdıklarım ve buradaki annelerden bazıları sab simplex isimli ilacı öneriyorlar daha etkili olduğunu söylüyorlar. istersen deneyebilirsin.

Kızlar hepimizin bebeklerinin gaz sorunu var. Ama tavsiyem gaz ilaçlarını ve diğer ev yapım çözümlerini çok sık uygulamayın ilk haftalarda. Bebişlerimizin bağırsakları yeni yeni gelişiyor, tembelliğe alışmasınlar.

Kanguru almkta kararsiz arkdaslar vardi. Test edildi onaylandi. Bbgimn karnini doyurup altini temizleyip ciktik disari. Birazcik etrfi izleyip gomdu kafayi uyudu. Annesiyle anneannesi rahat rhat kHve icti tabi. Mukemmel bi duygu her an sariliyo olmak. Kafasini gogsume yaslayip disari izlemesi.. Ben henuz kullanmayi tam bilemedigjm icin biraz sirt agrisi oldu ama onu da halledicez.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 155
Kanguru almkta kararsiz arkdaslar vardi. Test edildi onaylandi. Bbgimn karnini doyurup altini temizleyip ciktik disari. Birazcik etrfi izleyip gomdu kafayi uyudu. Annesiyle anneannesi rahat rhat kHve icti tabi. Mukemmel bi duygu her an sariliyo olmak. Kafasini gogsume yaslayip disari izlemesi.. Ben henuz kullanmayi tam bilemedigjm icin biraz sirt agrisi oldu ama onu da halledicez.
Canım senin doktorun önerdimi kanguruyu? Burdakiler 6 aydan sonra diyorlar ya. Bende sling almayı düşündüm bu yüzden karar veremedim bir de erkek bebekler için de pek önermiyolar diye duydum.. İnsan çok kararsız kalıyor.. Ama sizinkinin kumaşı çok güzel görünüyor klasik dışında.. Güle güle kullanın

Kızlar çok şükür bizim gaz problemimiz şimdilik yok ve inşallah böyle devam eder. Annem gaz sorunumuz olmamasını devamlı gaz çıkarmamıza bağlıyor. Yani mesela 5dak emdi, memeyi bıraktı. Annem hemen omzuna yatırıp geğirtiyor. Emmesi 40 dakika sürüyorsa 3-4 defa gazlıyoruz. Mideden gazını almak daha kolay diyor. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum.

Kızlar çok şükür bizim gaz problemimiz şimdilik yok ve inşallah böyle devam eder. Annem gaz sorunumuz olmamasını devamlı gaz çıkarmamıza bağlıyor. Yani mesela 5dak emdi, memeyi bıraktı. Annem hemen omzuna yatırıp geğirtiyor. Emmesi 40 dakika sürüyorsa 3-4 defa gazlıyoruz. Mideden gazını almak daha kolay diyor. Tabi ne kadar doğru bilemiyorum.
Canım sizinki ne güzel gegirebiliyormus ben 10 _15 dk emzirdikten sonra hemen atıyorum omza 15 dk falan uğraşıyorum ama cikmiyo bi türlü var mı bu işin bi tekniği ben mi beceremiyorum bilemedim yani

merhaba canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün. ben de kızım için bio gaia kullanmaya başladım ama daha 3 gündür kullanıyorum değerlendirme yapacak kadar zaman olmadı ama tanıdıklarım ve buradaki annelerden bazıları sab simplex isimli ilacı öneriyorlar daha etkili olduğunu söylüyorlar. istersen deneyebilirsin.
Teşekkür ederim canım rabbim senin yavrunu da analı babalı büyütsün inşallah...ben iki haftadır kullanıyorum aslında gaz çıkarıyor ama yetmiyor galiba yine ıkınıyo ve kızarıyolar ne yapcam bilmiyorum yarın kontrole goturcem vikol şurup ve sab simpleks i de sorarım teşekkür ederim ilgin için

Back
X