• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Canım memeden kopmasın diye önce emziriyorum sonra mama veriyorum ama gün içinde devamlı değil günde 3-4 kere takviye amaçlı veriyorum mesela gece mutlaka veriyorum uyusun diye sabah emziriyorum mama veriyorum devam ediyor yine uyumaya.
Bence doyuyor olmali 2 memeyi emince de ondan sasirdim

nokta
image.webp

kuvakvakvak kuvakvakvak emzirme minderi kullan canım. Eğilmek zorunda kalmiyorsun. Ağrın sizin olmaz. Kolların serbest olduğundan rahat da edersin. Mutlaka böyle bisey al ebebekte falan var. Ben hem böyle olandan hem de kol için olan küçük yastıktan aldim bu simit çok çok ise yaradi

Eklentiler

• indir.webp
    indir.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 53
Canım bu arada yazmayı unutmuşum diyet yapma tabiki emzirme dönemi tam diyetisyenlerde onermiyormus zaten elbet birgün veririz bakalım ama kendimi iyi hissetmek istiyorum ya dışarıya çıkmaya utanıyorum ınan çıkmak içimden bile gelmiyor
Daha durun naptiniz daha yeni dogum yaptiniz o kilolar yerlesmemis kilolar 6 aya kadar yavas yavas gidecek.siz ve bebek saglikli olun en onemlisi bu gerisini stres yapmayin diyet ve spor suan sutunuzu etkiler.Sadece tatli vb. Seyler yemeyin zaten 1 gunluk emzirme 1 ya da 2 saatlik yaptiginiz spora esdeger sekilde kalori yakarmis.

Kıslar günaydınnn

Boğaz ağrısıyla uyandım ve çok terliyorum pfff yaaa napıcam benn :KK43: var mı bu tarz şikayetleri olan???

Ne yaptınız kızlar ?? Başlamadan nasıl geçiricem ben bunu :KK1::KK1:

Merhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
Canim tebrikler nice senelere insallah Allah mutlulugunuzu daim etsin bebise de maasallah guzeller guzeli nazar degmesin. Allah anali babali buyutsun insallah☺

Canım çözüm bulan varsa ne dua ederim. Bizimki memeye gelmiyor, benı eğiliyorum ona doğru. Tutunca da geri doğrulamıyorum. 2 büklüm emziriyorum resmen. Dikkat ettim yemek yerken yemek masasında artık öne doğru eğiliyorum, ütü yaparkende eğiliyorum iyice. Annem de dik dur diye kızıp duruyor :KK43:

Aynen canım yürüyüşüm bile değişti sırt ağrısından, biraz büyüyünce rahat emzirme pozisyonları bulursun geçer diyorlar, bakalım inşallah.
Ben emzirme yastıgı kullanıyorum sirtimada yastık gayet rahat oluyo
Bende koyuyorum yastıksız emziremiyorum, ama yine de eğiliyorum öne demekki ağrıdığına göre :(

Merhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...

Masallah canim al yanakli yemelik, Allah nazardan saklasin..
size de nice nice mutlu seneler tontis evladinizla :)

Maşallah sübhanallah anasının kuzusuna :KK66: yerim ben onu
Sana eşinle ve çocuklarınla birlikte nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum Rabbim ağzınızın tadını bozmasın

Daha durun naptiniz daha yeni dogum yaptiniz o kilolar yerlesmemis kilolar 6 aya kadar yavas yavas gidecek.siz ve bebek saglikli olun en onemlisi bu gerisini stres yapmayin diyet ve spor suan sutunuzu etkiler.Sadece tatli vb. Seyler yemeyin zaten 1 gunluk emzirme 1 ya da 2 saatlik yaptiginiz spora esdeger sekilde kalori yakarmis.
Zamanla verilir tabi inşallah bakalım göreceğiz

Evet canim pompayla :) sütün çoksa elle sagma alabilirsin elektrikliler e çok para vermede gerek yok ;)

Silikon göğüs ucuyla bile kaç kere göğüslerim yara oldu. Ben gece mama verip dediğin gibi krem sürüp kapattım. Böyle dinlendirerek geçti sabah emzirmeye devam ettim canım daha kötü olmasındansa uyguladığın taktik doğru mama vermek istemezsen sağ gece de sütünü ver sabaha kadar lansinohla geçiyor.

Emzirirken lansinoh u temizlemiyordum iki eczacıda çok zararlı dedi çok kötü oldum :( 1 haftadır temizliyorum başka ürün kullanarak

Nice senelere cnmmm mutlu gunlere, Dunde bizim evlilik yildonumumuzdu cnm kasimda ask baskadir dedik ve kasimin 2 sinde kavustuk askimlaaaaa 2.senemizde bebegimizde bize katildi cok sukur

Kızlar.. çok sıkıldım bu lohusalık sendromundan..
Beni zorla sendroma sokuyor kaynanam. ya akıl fikir verin bana resmen oğluyla aramı açmaya çalışıyor ya. gül gibi annem bakıyordu ne güzel kadın annem burda diye tripleniyordu sürekli laf sokuyordu orası kalabalık diye anneme sırf eşimle aram kötü olmasın diye gelme dedim kaynanam kalsın birazda. kadın akşam 5 te geliyor sabah 9 da gidiyor iyi de gece zatrn eşim yanımda bana gündüz adam lazım. az önce de duştan çıktım daha bornoz var üstümde ben gidiyorum diyor. iki dakika dur üstümü değiltireyim dedim kız uyanırsa çıplak kalıcam yoksa. çamaşırım var asılcak falan dedi. ya bi atarlandım tamam git hadi diyorum bu sefer gitmiyor ben ne dedim ben ne yaptım başladı ağlamaya. birdr diyor ki kaldım ya. ben git dedikten sonra kalman birşey ifade etmiyor dedim ay çocuk gibi ağlamaya başladı. ağlayıncada tansiyonu çıkıyor bir yandan korkuyorum bir yandan da ağzıma geleni saydım. oğlundan boşanayoö da kurtuş dedim. şimdi bunı oğluna nasıl der allah bilir siz benim yüzümden merveyle boşanacakmışsınız. eşimde bama köpürcek ne alaka diye. yeter artık ya bıktım kaynanaödan da triplerinden de cahilliğinden de.

Kizlar bebeğimin boynunda küçük kırmızı sivilce gibi bişiler çıktı basina böyle bişi gelen var mı

Eklentiler

• 20151104_113532.webp
    20151104_113532.webp
    14 KB · Görüntüleme: 122
Back
X