- Emoji Skoru
- 274
- Puanlar
- 43
@statistician insallah en kisa zamanda sifa bulur oglun. Allahim sana bagislasin onu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@s@statistician41 insallah en kisa zamanda sifa bulur oglun. Allahim sana bagislasin onu.
Afedersin bildiğin yeşil yeşil akıyo cnm ya baya sümüklüyöüş oğlum :)Geçmiş olsunhırıltı bizdede oluyor malesef usutmeyelim olabilir bi dr a danis istersen acaba serum dan mi akıyor onuda bilemedim
çığlık çığlığa uyanması normal ama bolca oku geçecek zamanla bence
Can'ım Rabbim sana Ömer'imize eşine güç kuvvet versin inş Bi an önce güzel haberlerini bekliyoruzHerkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
Maşallah kızların ki çok iyi benimde öyle benimde 30 40 cc oluyo inş artacak elinden geleni yapıyorum ben bugün ısırgana başladım ısırgan sütün miktarını değil ama kalitesi ni arttırıyor Muş normalde kaynatıp suyunu içiyodum şimdi tozunu yoğurda falan katıp yiyorumKızlar benim sütüm az o zaman benim 30-40 cc çıkıyor toplamda ikisindende.
Benimde 3 tane göğsüm var.ama süt gelmiyor. Seninki yukarda galiba. bence doktora git göster sutlerin bosa gitmesin.kızlar gögsümde doğum lekesi gibi değilde böyle sanki 3. Göğsüm var ninik sol göğsümün altında ve ben hep onu doğum izi olarak görürdüm hatta ablam bnle dalga geçerdi 3 memelisinnsen die bugün baktım ondan da süt geliyo şok oldum doktora göstersem mi acaba böyle birşeyle karşılaşan var mı
Canim eger sütün geliyorsa bence 1yasina kadar emzir. Çunku anne sütü cok onemli. Tam biraz toparlanirsin. Ondan sonrada korunmayi birak bence, mademki durum boyle. Benim annemde ben 4aylikken kardesime hamile kalmis. Yani eger zor olur iki tane bebekle diye dusunuyorsan merak etme Allah kuvvet veriyor. Ikisinede gül gibi bakarsin. Insallah ikinci bebegini de kucagina almak nasip olur :)Kizlar szle dertlesmek ve akil almak istedigim bir konu var. Bn daha 2 yillik evliym.27 yasindaym.bebegim tup bebek.kimse bilmiyor. Nedeni ise bir tupum kapali yumurtalar tembel ve daha kotusu yumurtalik rezervim cok azalms.yumurtalik yasim 42 yasindaki biriyle ayniymis.yani erken menopoz olcam.zaten annem 36 ablam 32 yasndaykn oldu.bu durum bni cok uzuyor cunku doktorum tekrar hamile kalamayabilirsin dedi.
boyle bir durumunuz olsa korunur muydunuz ikinci bebek icin bekler miydiniz ya da ne kadar beklerdiniz.?
Dedigim gibi işte anne memesi gibi yuvarlak.damskli sevmiyolarbugün aşısını yaprırdık bizim emzik damaklıymış ebe yuvarlak uçlu weenin emziğini önerdi. onu deneyecem hem kusmasını da engeller dedi
Canm benmkindede hirilti var tikali gibi uyanioruz uykudan rahatta ememio kuzum bende fizyolojik serumu kullaniorum bikac gundur aspiratorlede temizlioruz ama sanirim genizinden gelio usuttukmu bilmiorum ama bi gece hic uyuyamadi kusum sirf rahat nefes alamadigi icin ins hemen gecer baska bi belirti olsa doktora gidicem ama cok sukurki ates oksuruk vs yok ve bu ara sira oluo burnumu tikanio genzimi sisio bilmiorum ama surekli uyuyup yatar pozusyonda olduklari icin burun mukozasi genizde birikiomus sanirim ondan bu hirilti durumu...Günaydın kızlar
Baya sıkıntılı bir gece geçirdik yine yavrum uykusunda çığlık çığlığa ağlıyarak uyandı uyutuyrm 5 dk geçmeden yine aynı kıvranıyor
Birde 2 gündür serum fizyolojik kullanıyorum dün hırıl hırıldı burnu aspiratörle boşalttım yine aynı sizde aynı mı oldu ?üşüttümü acaba evden de dışarı çıkmıyorum kaç gündür ama burnu şırıl şırıl yavrumun gaz yetmezmiş gibi birde bu çıktı
Yok cnm üstte değil sol göğsümün hemen altında sanki bebek memişi gibi küçük ama süt gelio cidden. Yalnz değilmişim çok sevindim.Benimde 3 tane göğsüm var.ama süt gelmiyor. Seninki yukarda galiba. bence doktora git göster sutlerin bosa gitmesin.
Canim bende bi hafta sonra gdecem asi icin insallah aglamalari duzelir kilo alimini da ogrenirim insallah sut yaramistir mama kullanmadim henuz Allah bebislerimze saglik versin insallahgaz ilacini da sorayim bende tatlim uykusunu engeller o dainşallah biz bugün bir aylık olduk aşısını yaptırdık ebe 2 aya düzelir ağlaması dedi. kusması da süt yaramış o yüzden fazlalığı kusuyo dedi. kilo alımı iyi maşallah. bi de iki tane gaz ilacı önerdi hiçbi zararı yok dedi.
Canim emdikten sonra sagiyorsan belki ondandir cunku bebegin cok emiyorsa sut saginca az geliyordur benim her zaman ayni olmuyo bazen uzun emiyo bazen kisa suruyo o zaman sagdgim miktar degisiyo az diye dusunme tatlim iyidir sutunKızlar benim sütüm az o zaman benim 30-40 cc çıkıyor toplamda ikisindende.
Cnm bnm tek.gogusten bazen 150 cc geciyor ben gunde 5-6 kez sagiyirum bazen iki gogusten 75 anca cikiyor duruma gorendegisiyorSüt sağanlar bir seferde kaç cc çıkarıyorsunuz? Kaçar dakika sağıyorsunuz göğüslerinizi?
Canim sut sagma makinenden de kaynaklanabilir her zaman ayni olmuyo ve sut kanaklarida tikaliysa varsa da akmaz tam sert ise sut mutlaka iyidir benim sert ikien 120 150 oluyor yumusaksa bu yarilara iniyor Allah hepimizin sutunu artirsin yavrularimz doysun yarasin hepsineBenim de emzirmenin üstüne 20 cc bişey çıkıyor canım. Kızların maşallahı var çok iyi çıkıyor. Göğüslerim çok dolu gibi görünüyor ama yok çıkan miktar belli. Süt kanalları mı tam açılmadı acaba
Canim oncelikle sukur Rabbim evladini vermis kucagina boyle bir durum varsa yani benim ole olsaydi bebegim bir bucuk iki yasina gelince tekrar düşünürdüm ozel bi durum olmasa zaten istedgn zamanda ikinciyi dusunurdun canim benim en hayirli zamanda Rabbim nasip etsin insallah...hatta cok beklemeden de dusunebilirsin eger ki yeniden hamile olmak istiyorsan bende 27 yasindayim cok da ara vermek istemem tabii Allah nasip ederse tatlim hakkinda insallah hayirlisi olsun..Kizlar szle dertlesmek ve akil almak istedigim bir konu var. Bn daha 2 yillik evliym.27 yasindaym.bebegim tup bebek.kimse bilmiyor. Nedeni ise bir tupum kapali yumurtalar tembel ve daha kotusu yumurtalik rezervim cok azalms.yumurtalik yasim 42 yasindaki biriyle ayniymis.yani erken menopoz olcam.zaten annem 36 ablam 32 yasndaykn oldu.bu durum bni cok uzuyor cunku doktorum tekrar hamile kalamayabilirsin dedi.
boyle bir durumunuz olsa korunur muydunuz ikinci bebek icin bekler miydiniz ya da ne kadar beklerdiniz.?
bugun aklıma geldinizHerkese merhaba arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir. Icinizi karartmamak icin burdan uzak durmaya calisiyorum. Oglum dun tam 1 aylik oldu. 1 aydir hala yogun bakimda. Hala makinalara bagli. Bogazindan trekeostomi acildi. Bebegi agliyor diye uzulen anneler sakin uzulmeyin ben daha oglumun sesini hicc duyamadim ve trekeostomi acik oldugu muddetcede hic duyamayacagim...
Tamamen yeşil kaka olursa evet üşütmeKızlar, bebişimin kakasi hafif yeşil sanki. Ben pek anlamıyorum da, annem diyor. Usutmusuz sanırım. Aslında o değil de işte ben usutmusum de sütten ona da geçermiş. Gaz olurmuş usutunce falan.. Ama ben yangın yeriyim aslında.. Göğüslerimden ateş çıkıyor.. Geceleri nasıl su içinde kalıyorum anlatamam.. Giyinemiyorum öyle kalın kalın haliyle napiyim ama.. Gündüz de usuyor olsam da mesela üstüme bir şey giysem hemen terliyorum. Ben mi usutuyorum gerçekten acaba..? Ama kalın giyinmem imkansız yaa
Nasıl geçer bebişimin bu yesilimsi kakası?![]()