Yokk korkma akşam öyle yapmasının sebebi mama aliyo bütün gün yada emiyo gaz bırikıyorrr akşam üzeri onu atmak için 2-3 saat zor geciyo.bendede oyleeeeAğladığı zamanlar öyle oluyor ama dediğim gibi sadece belli zamanlarda öyle bütün gün değil genelde akşamları oluyor bana kalsa ben götürürümde eşim benim çok sakin ağlıcak tabi gazı var çocugun diye sakinleştiriyor beni
Azimli sıçan taşı deler devammmmmHep sıkıntımı yazıyorum sevincimide paylaşayım sizinle oğlum 2 gündür memeye yaklaşınca deli gibi ağlamıyor uykusu açılmadan alıyorum hemen yataktan kalkmak emiyor sonrasında aynı ölçü mamayı içiyor ama olsun bu bile gelişme inş böyle emdikçe sütüm artarsa mamayıda azaltırız saat başı emzirmeye çalışıyorum hatta bugün emerken boğazına kaçtı nasıl sevindim demekki geliyorki süt kaçtı diye:)
Birde 2 gündür sağmıyorum çünkü saat başı emziriyorum sağıp tamamen boşalırda dolmazsa yine tutmak istemez diye sizce doğru mu yapıyorum yada süt çoğalsın diye sağmalı mıyım?
Kolik ler hep ağlar. 6 aya kadar sürer. Kolik bebek işi zorreeAcaba benimki kolik mi ama 22 günlüğüz bugün bugüne kdr 2 kez fln bu kdr uzun ağladı kolikler hep mi ağlar böle arada mı acaba
2 gun once 16 idi canim. İlac kullanmaya basladuk. Yarin sabah tekrar olculecek. Doktor sutumden dolayi sarilik oldugunu dusunuyor.Canım bizde de sarılık var 43 gunluğuz doktorumuz bazı bebeklerde uzayabildiğini söyledi sizin sarılık değeriniz kaç
Yaaaaaaa çok sevindimmm sanki ben yaşamışım gibi:))) eğer emdikten sonra hala sertse göğüslerin sağ ama değilse bence sağma zaten en iyi pompa bile bebek gibi çekemiyormuş sütü. Sütü arttıranda boşaltmak değil emzirmrk saatbaşı emziriyosan gerek yok sağmaya.. Tabii bence bu.. Ben çok nadir sağıyorum çok sertleşirse yeni emzirmeme rağmen. Sağdıklarımı da buzluğa atıyorum işebaşlayınca kullanırım diye :)Hep sıkıntımı yazıyorum sevincimide paylaşayım sizinle oğlum 2 gündür memeye yaklaşınca deli gibi ağlamıyor uykusu açılmadan alıyorum hemen yataktan kalkmak emiyor sonrasında aynı ölçü mamayı içiyor ama olsun bu bile gelişme inş böyle emdikçe sütüm artarsa mamayıda azaltırız saat başı emzirmeye çalışıyorum hatta bugün emerken boğazına kaçtı nasıl sevindim demekki geliyorki süt kaçtı diye:)
Birde 2 gündür sağmıyorum çünkü saat başı emziriyorum sağıp tamamen boşalırda dolmazsa yine tutmak istemez diye sizce doğru mu yapıyorum yada süt çoğalsın diye sağmalı mıyım?
Allahım o gözler o dudaklar nasıl tatlısın sen maşallahKel kizimdan teyzelere bir.gulucuk
Canim gozun aydin devami gelir insallah bende senin gibiyim genelde bi saatte bir emziriyorum sagmaya korkuyorum acaba saginca bebegim uyanirda sut olmazsa die korkuyorum sagmiyorum surekli emziriyorum o yuzden bebegim bosaltiyor gogsumuHep sıkıntımı yazıyorum sevincimide paylaşayım sizinle oğlum 2 gündür memeye yaklaşınca deli gibi ağlamıyor uykusu açılmadan alıyorum hemen yataktan kalkmak emiyor sonrasında aynı ölçü mamayı içiyor ama olsun bu bile gelişme inş böyle emdikçe sütüm artarsa mamayıda azaltırız saat başı emzirmeye çalışıyorum hatta bugün emerken boğazına kaçtı nasıl sevindim demekki geliyorki süt kaçtı diye:)
Vicol denediniz mi canimGaz sorununa bize de hiç birşey fayda etmedi. Sab simplex biogaia aguline metsil rezene anason hiç birşey yaramıyor hep ağlıyor hep gazı var sürekli sırtımda gazını çıkartıyorum. Çözüm bulamadım
Cnm bnm cok tsk ederizAllahım o gözler o dudaklar nasıl tatlısın sen maşallah
Ahahah tmm canım. Etiketlerim seni de :)Sivri kafalar anneler birliği olarak bizi de bilgilendirirmisin doktordan sonra :)
Acı elma yağı iyi geldi canım bize. Ama çok dikkatli sür, ayak topuklarına sadece birer damla fazlası yakabilirmiş. Ayak topuklarına birer damlayla masaj yaptık birkaç saate etki etmişti. Karın bölgesine de sürülüyor. Denemende fayda var aktarlarda satılıyor diğer adı adaçayı yağı.Selam kızlar.Epeydir giremiyorum.bu hafta işe başladım annem de yanımda sağolsun bakıyor bebeğe.gece saat 2 de gaz sancımız başlıyor sabah 10 a kadar devam ediyor.yavrum inim inim inliyor bense sadece sırtına masaj yapabiliyorum.geceleri sadece 2 saat uyuyoruz ve çok yorgun,uykusuzum.zinco gaz damlası,nurse harveys şurup,om-x damla,biogai damla hepsini denedim hiçbiri fayda etmedi.çörekotunu kaynatıp suyunu içiriyorum.o çok az fayda etti.masajla 14 defa gaz çıkarttığımı biliyorum ama yine de rahatlamıyor bebeğim.sizler çözüm bulabildiniz mi?
Sağa ya da sola atıyor kafa kendini değil miCnm ayni bizimde kafa oyle..uyanikken bile sivrilikten duz de yatamiyo
En iyi bebek emerek çoğalır canım sağmayla değil. Doğru yapıyosun. Tomrisin emzirme notlarını okudun mu? Orda emzirme kampı yöntemi var. Biliyorum her yolu denedin ama faydalı olur belki.Hep sıkıntımı yazıyorum sevincimide paylaşayım sizinle oğlum 2 gündür memeye yaklaşınca deli gibi ağlamıyor uykusu açılmadan alıyorum hemen yataktan kalkmak emiyor sonrasında aynı ölçü mamayı içiyor ama olsun bu bile gelişme inş böyle emdikçe sütüm artarsa mamayıda azaltırız saat başı emzirmeye çalışıyorum hatta bugün emerken boğazına kaçtı nasıl sevindim demekki geliyorki süt kaçtı diye:)
Kendini yalnız hissetme asla. Kimse olmasa da evlatlarımız var artık anneliğin tadını çıkar.Kızlar
Birşey daha var kafama takılan biliyorsunuz tek baktıgım ıcın ogluma bilmedigımden sorma geregı duyuyorum
Gıyım konusu kafama takılan
Derler ya sızın gıydıgınızin bir kat fazlasını gıydırın ama ben kendımı olcut kabul etmıyorum lohusalıktan sanırım ter ıcınde yanıyorum
Bebege iç cıtcıtlı body kısa kollu
Altına kulotlu corap
Ve son olarakta uzun bacaklı kollu body gıydırıyorum
Kısa corapları tulumun ıcınden attıgı ıcın tercıh etmıyorum ama bir yanımda diyor ki daha kasımda külotlu corap gıydırırsen bu cocuk subat mart gıbı ne gıyecek
Eşimde kombıyı daha cok acarız dıyor
İstanbulda havalar fena degıl geceler soguk
Kombı kırkta sureklı yanıyor
Siz nasıl gıydıroyorsunuz yazarsanız sevınırım
Bu grup harıka ayrıca
Dun yazan arkadaslarım sayesınde bebegın poposunu musluk altında yıkamaktansa kucuk kaba su koyarak temızledım super oldu sag olun arkadaslarım
Zor gunlerımde yakınlarım yanımıza bıle ugramazken soru soracagım kımsem yokken
Buradaki insanların yardımını unutamam
Cok tesekkur ederim
Denemedim artık korkuyorum sürekli farklı ilaç vermekten midesi bozulacak diye. Sen kullanıyor musun? İşe yaradı mı?Vicol denediniz mi canim
Cnm benimkide erkekKendini yalnız hissetme asla. Kimse olmasa da evlatlarımız var artık anneliğin tadını çıkar.
Ben de istanbuldayım, biz de kombiyi devamlı yakıyoruz ama en düşük sıcaklıkta. Ev kuzey cephe yoksa havalar gayet iyi yakılmasa bile olur gündüz.
Ben de alttan çıtçıtlı body kısa veya uzun kollu. Üstüne tulum ya da alt üstlü kıyafet. Erkek bizimki külotlu çorap giydirmiyorum. Altına bir kat daha giydiriyorum, özellikle tulumsa çıtçıtlardan hava alabilir. Bir de çorap. Akşam uyanık kalacak gibiyse üstüne yelek giydiriyorum ama yatarken çıkarıyorum.
Aşısını yaptırdınız mıMerhaba güzel anneler ve bebişleri bugün 1 ay kontrolüne gittik çok şükür oğlum gayet sağlıklıama 2 gündür perişan haldeydik dün sabah 5ten aksam 5e kadar uyumadı ve surekli ağladı hem de nasıl ağlama morariyo sesi kesiliyo çok korkuyorum öyle olunca biz hep gazi var diyorduk ama doktorumuz teşhisi koydu: kolik bunun gazla falan alakası yokmuş oğlum da maşallah hem alttan hem üstten gazını cikariyo 3 4 ay olana kadar cekicekmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?