2015 Ekim Anneleri

Hep sıkıntımı yazıyorum sevincimide paylaşayım sizinle oğlum 2 gündür memeye yaklaşınca deli gibi ağlamıyor uykusu açılmadan alıyorum hemen yataktan kalkmak emiyor sonrasında aynı ölçü mamayı içiyor ama olsun bu bile gelişme inş böyle emdikçe sütüm artarsa mamayıda azaltırız saat başı emzirmeye çalışıyorum hatta bugün emerken boğazına kaçtı nasıl sevindim demekki geliyorki süt kaçtı diye:)
Birde 2 gündür sağmıyorum çünkü saat başı emziriyorum sağıp tamamen boşalırda dolmazsa yine tutmak istemez diye sizce doğru mu yapıyorum yada süt çoğalsın diye sağmalı mıyım?

Yokk korkma akşam öyle yapmasının sebebi mama aliyo bütün gün yada emiyo gaz bırikıyorrr akşam üzeri onu atmak için 2-3 saat zor geciyo.bendede oyleeee

Azimli sıçan taşı deler devammmmm

Kızlar doğum sonrası çatlaklar için şöyle bir yazı buldum, faydası var mı bilemiyorum ama denemeyi düşünüyorum benim göbeğimde çok çatlak olmuştu çünkü

Yaaaaaaa çok sevindimmm sanki ben yaşamışım gibi:))) eğer emdikten sonra hala sertse göğüslerin sağ ama değilse bence sağma zaten en iyi pompa bile bebek gibi çekemiyormuş sütü. Sütü arttıranda boşaltmak değil emzirmrk saatbaşı emziriyosan gerek yok sağmaya.. Tabii bence bu.. Ben çok nadir sağıyorum çok sertleşirse yeni emzirmeme rağmen. Sağdıklarımı da buzluğa atıyorum işebaşlayınca kullanırım diye :)

Canim gozun aydin devami gelir insallah bende senin gibiyim genelde bi saatte bir emziriyorum sagmaya korkuyorum acaba saginca bebegim uyanirda sut olmazsa die korkuyorum sagmiyorum surekli emziriyorum o yuzden bebegim bosaltiyor gogsumu

Vicol denediniz mi canim

Acı elma yağı iyi geldi canım bize. Ama çok dikkatli sür, ayak topuklarına sadece birer damla fazlası yakabilirmiş. Ayak topuklarına birer damlayla masaj yaptık birkaç saate etki etmişti. Karın bölgesine de sürülüyor. Denemende fayda var aktarlarda satılıyor diğer adı adaçayı yağı.

En iyi bebek emerek çoğalır canım sağmayla değil. Doğru yapıyosun. Tomrisin emzirme notlarını okudun mu? Orda emzirme kampı yöntemi var. Biliyorum her yolu denedin ama faydalı olur belki.

Kızlar
Birşey daha var kafama takılan biliyorsunuz tek baktıgım ıcın ogluma bilmedigımden sorma geregı duyuyorum
Gıyım konusu kafama takılan
Derler ya sızın gıydıgınızin bir kat fazlasını gıydırın ama ben kendımı olcut kabul etmıyorum lohusalıktan sanırım ter ıcınde yanıyorum
Bebege iç cıtcıtlı body kısa kollu
Altına kulotlu corap
Ve son olarakta uzun bacaklı kollu body gıydırıyorum
Kısa corapları tulumun ıcınden attıgı ıcın tercıh etmıyorum ama bir yanımda diyor ki daha kasımda külotlu corap gıydırırsen bu cocuk subat mart gıbı ne gıyecek
Eşimde kombıyı daha cok acarız dıyor
İstanbulda havalar fena degıl geceler soguk
Kombı kırkta sureklı yanıyor
Siz nasıl gıydıroyorsunuz yazarsanız sevınırım
Bu grup harıka ayrıca
Dun yazan arkadaslarım sayesınde bebegın poposunu musluk altında yıkamaktansa kucuk kaba su koyarak temızledım super oldu sag olun arkadaslarım
Zor gunlerımde yakınlarım yanımıza bıle ugramazken soru soracagım kımsem yokken
Buradaki insanların yardımını unutamam
Cok tesekkur ederim

Kendini yalnız hissetme asla. Kimse olmasa da evlatlarımız var artık anneliğin tadını çıkar.
Ben de istanbuldayım, biz de kombiyi devamlı yakıyoruz ama en düşük sıcaklıkta. Ev kuzey cephe yoksa havalar gayet iyi yakılmasa bile olur gündüz.
Ben de alttan çıtçıtlı body kısa veya uzun kollu. Üstüne tulum ya da alt üstlü kıyafet. Erkek bizimki külotlu çorap giydirmiyorum. Altına bir kat daha giydiriyorum, özellikle tulumsa çıtçıtlardan hava alabilir. Bir de çorap. Akşam uyanık kalacak gibiyse üstüne yelek giydiriyorum ama yatarken çıkarıyorum.

C
Cnm benimkide erkek
Eminönünden almıştım corapları
Büyük sıkmayanlardan

Aşısını yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…