Canım bir gece hastanede kaldık ve simdi evimizdeyiz ve cok şükür iyilestik bile kasık fıtıgı ameliyatıda olduk ayni anda cok güzel gecti ben dogdugunda yaptiralim diyordum esim istemiyordu doktorda anestezi almisken sünnetinide yapabiliriz istiyormusunuz dedi olsun dedik genel anesteziyle uyuttular sabah 6 da en son emzirdim 1 e kadar aç kaldi acliktan cok agladi insan cok kücük oldugu icin ameliyathaneye verirken cok üzülüyor birde acliktan aglamasina ama kesinlikle tavsiye ederim bebek olduklari icin dokulari hizla yenilendigi icin cabuk iyilesiyorlar ilk memeyi verdikten sonra hic eziyeti olmadi kesinlikle tavsiye ederim büyük oglum 9 yasinda oldu psikolojik olarak travma yasadı cok agladi cok korktu bebekken daha iyiagopa
Canım öncelikle hayırlı olsun sünneti bebişin
Eşim yaptırmak istiyor ama ben korkudan yaptıramadım
Eşime göre ileride psikolojisi bozulurmus
Bir sorun olursa pipisinde daha zor olurmus vs
Ama ben cok korktugum için yanasamıyorum.
Biraz bahsedermisin
Genel anestezimi yoksa sadece pipiyi uyusturarak mı yapıldı
Dr bana cok ılerlerse ay olarak genel yapılır demişti ama ona kesinlikle yanasmam
Kac gunlukken yaptırdın
Benim ki 36 gunluk
Belli bir zamanı var mı
Merak ettiklerim bunlar tatlım cevaplarsan sevinirim
35 günlük oldu canim D DontleavemeCanım bir gece hastanede kaldık ve simdi evimizdeyiz ve cok şükür iyilestik bile kasık fıtıgı ameliyatıda olduk ayni anda cok güzel gecti ben dogdugunda yaptiralim diyordum esim istemiyordu doktorda anestezi almisken sünnetinide yapabiliriz istiyormusunuz dedi olsun dedik genel anesteziyle uyuttular sabah 6 da en son emzirdim 1 e kadar aç kaldi acliktan cok agladi insan cok kücük oldugu icin ameliyathaneye verirken cok üzülüyor birde acliktan aglamasina ama kesinlikle tavsiye ederim bebek olduklari icin dokulari hizla yenilendigi icin cabuk iyilesiyorlar ilk memeyi verdikten sonra hic eziyeti olmadi kesinlikle tavsiye ederim büyük oglum 9 yasinda oldu psikolojik olarak travma yasadı cok agladi cok korktu bebekken daha iyi
Hurma incir ye canım. Tavuklu arabaşı çorbası bulgur pilavı pişir inşallah artar canım sütlü tatlılarda iyi geliyorMerhaba 44 günlük oldu bugün kızım burda verdiğiniz tariflerin dışında humana malt içecek ne varsa deniyorum yılmadan hergün bugün yeteyim allahım diye dua ile başlıyorum ama OLMUYOR kızlarannemdeydim 1 hafta 2 gündür De evdeyim yalnız başıma hiç baş edemiyorum umudum bitiyor meme emsin diye azıcık yapıyorum mamayı kızım doymuyor bir ağlıyor ki içim parçalanıyor bugün ilk defa doydu verdiğim mamayla çok mutlu oldu kıyamam ya ben daha fazla sütü arttırma çabalamalarımı bırakıcam sanırım
Geçmiş olsun canım maşallah size hemen toparlamışınızCanım bir gece hastanede kaldık ve simdi evimizdeyiz ve cok şükür iyilestik bile kasık fıtıgı ameliyatıda olduk ayni anda cok güzel gecti ben dogdugunda yaptiralim diyordum esim istemiyordu doktorda anestezi almisken sünnetinide yapabiliriz istiyormusunuz dedi olsun dedik genel anesteziyle uyuttular sabah 6 da en son emzirdim 1 e kadar aç kaldi acliktan cok agladi insan cok kücük oldugu icin ameliyathaneye verirken cok üzülüyor birde acliktan aglamasina ama kesinlikle tavsiye ederim bebek olduklari icin dokulari hizla yenilendigi icin cabuk iyilesiyorlar ilk memeyi verdikten sonra hic eziyeti olmadi kesinlikle tavsiye ederim büyük oglum 9 yasinda oldu psikolojik olarak travma yasadı cok agladi cok korktu bebekken daha iyi
ben bi kaba pamukları ıslatıp öyle peteğin üstünde bekletiyorum ekstra su ısıtma derdi de olmuyo çok rahat tavsiye ederim...D Dontleavemeisil0707 Kızlar fısfıslı şişe fikri güzelmiş bende evde baby n me pamuk kullanmaya çalışıyorum ama bazen su ısıtmaya fırsat olmuyor.
Fısfıslı Şişede suyun soğumaması içinde benim aklıma fikir geldi yani ben öyle yapacağım. Şişeyi sürekli kalorifer peteği üzerinde bırakacağım böylece hep ılık kalır
Cnm damla bu bitkisel damla ilac degilmis bu arada bnm kizma cok ii geldi gercekten ikinmiuor artik geceleri yatarken hep ikinirdi uyuyamazdi yavrum simdi deliksiz uyuyor ve acikmazsa hic sesini duymuyorum gunde 3 defa 4 damal bn sabah veriyorum 8 gibi oglen 3 gibi akswm 10 gibi yetiyor dene bakalim cnm ins faydasini gorursunhazal1595 canım dün bir damla paylasmistin gördüm ama bizimkinin ağlamasindan soramadım adı neydi günde kaç kez kullanıyorsun son bir umut bir de onu denemek istiyorum..
Benide benide etiketlermisin cancazim gecen gun dikkatimi cekti bu cocuk dogdugunda yuvarlak kafaydi simdi kafa arkaya dogru gidio dedm kendi kendime meger saga sola yatrmaktanmiymisss ee korkuoss sirt ustu yatirmaya kusacakta tikanacak die Allah korusun ama uyanikken ben her turlu yatiriorum yuz ustude sirt ustude...Sağa ya da sola atıyor kafa kendini değil mi
Yarın doktordan sonra seni de etiktleyim canım. Soracağım ben bu sivri kafamızı
Canm dur bi uzulme hemen bunu nasi anliosun dogumdsn sonra oluomus ikinmaktanmis normal dogum yaptiysan tabiKizlar hamilelikte degil ama galiba su an hemoroid oldumtavsiyesi olan var mi
Cnm onu sıktıktan sonra yüzüstü duracak sekilde bebişi elinin Altın'da tutmayı denedin mi? Akıntı aşağı doğru iniyor, biraz rahatlıyor. Akana kadar da yarım saatte bir damlatabikirsin, yeterki rahatlasın. Yiğenimde aynı şekildeydi , kardeşim günde 4-5 defa sıkmış daha fazla vermek istemiyordu tehlikeli olur diye, Dr da Bronşit olması daha mı iyi sence, sıkmaktan çekinme demişti, bende bolca sıkıyorum rahatlayana kadar. Birde en güzel yatmadan önce duşa soktuğumda Basını yıkarken başaşağı gelecek sekilde yüzüne doğru suyu dökerken, hem suyu döküp hemde akan suyla yüzünüde aynı anda yıkarken biraz burnuna girmesinene izin veriyorum, onuda hırpalamadan pıt diye tüm içindekiler çıkıyor, o zaman feci rahatlıyoruz. Biraz Karışık gibi oldu ama inş anlatabilmişimdir...Günaydın herkese. Kızımın çok fazla burun tıkanıklığı ve hırıltısı var. Sürekli serum fizyolojik veriyorum Otel bebeyle de çekiyoruz ama pek bişey çıkmıyor. Bir türlü rahatlayamadı yavrum güzel ememiyor. Başka ne yapılabilir kızlar ya
Kac kilo bir de cinsiyeti ne cnm?Birde bebek beziyle başım dertte resmen 2 no kullanıyoruz şimdi 5 kg geçtik sıkmazsam çişi yatarken üstüne çıkıyor sıkıncada yavrumun karnı bacakları kıpkırmızı oluyor acaba 3 numaraya mı geçmeliyim
Iyı gecmesıne sevındım arkadasımCanım bir gece hastanede kaldık ve simdi evimizdeyiz ve cok şükür iyilestik bile kasık fıtıgı ameliyatıda olduk ayni anda cok güzel gecti ben dogdugunda yaptiralim diyordum esim istemiyordu doktorda anestezi almisken sünnetinide yapabiliriz istiyormusunuz dedi olsun dedik genel anesteziyle uyuttular sabah 6 da en son emzirdim 1 e kadar aç kaldi acliktan cok agladi insan cok kücük oldugu icin ameliyathaneye verirken cok üzülüyor birde acliktan aglamasina ama kesinlikle tavsiye ederim bebek olduklari icin dokulari hizla yenilendigi icin cabuk iyilesiyorlar ilk memeyi verdikten sonra hic eziyeti olmadi kesinlikle tavsiye ederim büyük oglum 9 yasinda oldu psikolojik olarak travma yasadı cok agladi cok korktu bebekken daha iyi
Tamm canım dikkat ederim saolasınZeytinyağı verirken dikkat et canım. Benimkinin midesi almadı çok feci kustu. Gözün üstünde olsun.
Tek sefer de mi cnm ??Canım ben emziriyorum ama bazen göğüslerim sertleşince sağıyorum. Bebeğim bugün tam 1 aylık. 100 cc süt ile açılış yapıyoruz. Göğüslerimde biraz yumuşamış oluyor sağdıktan sonra. Rahat tutabiliyor. Uyuyana kadar da emiyor. Bazen 10 dakika bazen 20. Uyuyunca burakıyor. Kusma gazını çıkarırken oluyor.
komposto derken vişne mi yoksa fark etmez miN nightjourney canim sana şiddetle kompostoyu oneririm süt arttirmak icin gecen elma konpostosu yaptim normalde iki gogsumden toplam 80 cc cikiyirdu sabah koca bir kase yedim simdi sutumu sagdim 125 cc cikti daha da sogsam cikicakti sanirim ama uclari yara oldugu icin 15 dk dayanabiliyorum
Canım eczaneden mi aktardan mı aldın?Cnm damla bu bitkisel damla ilac degilmis bu arada bnm kizma cok ii geldi gercekten ikinmiuor artik geceleri yatarken hep ikinirdi uyuyamazdi yavrum simdi deliksiz uyuyor ve acikmazsa hic sesini duymuyorum gunde 3 defa 4 damal bn sabah veriyorum 8 gibi oglen 3 gibi akswm 10 gibi yetiyor dene bakalim cnm ins faydasini gorursun
Hadi inşallah benim de bebeğim güzel kilo alır aslında çok kilolu olması iyi birsey degil bunu biliyorum sağlığı yerinde olsun yeter. Ama doktorumuz kilo alımı alt sınıra çok yakın deyince üzüldüm. 2 gündür deniyorum ilk su gibi olan sütü emip devamını emmiyor yağlı kısmı emmiyorCanım öncelikle üzülme dr un dediği gibi dene bakalim bencede mantıklı . Biz 25 günde 1 kılo aldık ama mama da vermiştim dr mamayi kesti :)bakalım bu ay ne olacak tanıdığımin kızı iki ayda 1 kılo aldı şimdi 4 aylık tosun cuk gbi o yüzden sen besle o alacaktır hem emmesi artacak yavaş yavaş midesi büyüyecek bu ayda sağ dene bakalim ne olacak en olmadı mama takviyesi yaparsın ama gerek kalmayacak
Ben elmadan yapmistim canimTek sefer de mi cnm ??
komposto derken vişne mi yoksa fark etmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?