Bende ise yaradi canim ve duyduguma gore doktorlar gaz sancisindan giden bebeklere ondan iciriyorlarmis orada esimin halasi soyledi netten siparis verdik geldi zaten bitkiselDenemedim artık korkuyorum sürekli farklı ilaç vermekten midesi bozulacak diye. Sen kullanıyor musun? İşe yaradı mı?
Kendimi gördüm canım sende bende banyoya kapatıp kendimi sinir olup ağlayıp ağlayıp çıktım geçen hafta sonu bizdelerdi bu haftada eşimle konuşmuşlar benim haberim yok yarın gorumcemler gelecek onlarla gidecekmisiz allahiiiimm aglayacaktim yine yaa sıkıldım valla. Bugün sordu napacaksiniz diye gelmeyiz orası sogukmus zaten dedim . Hadi bu hafta kaçtım diğer hafta yine bekleyecekler gittim mi bebeğini kucağıma alamıyorum yaa gecede aramizda yatsın demezler mi eşime k.v ile k.p götürme bizim yanımızda yatsın diyorlar ben çok yorgun oluyorum ama yinede yavrumsuz 1 saat geciremem . Zaten on gün orada kaldık çocuğumun huyu düzeni değişti yeni yeni oturttuk düzenini yine değişecek allahım eşim şu işini bi kursun artık nolur en azından gidince 2 3 gün kalır döneriz ya . Ohh içimi döktüm vallaKayınvaldemle iyi anlaşırız ma şuanda ona okadar uyuz oldum kiyarın mevlütümüz var bu sabah istanbuldan geldi tamam cok özledi torununu anlıyrm da oğlumu her kucağıma alıdğımda ver kızım bana sen dinlen ver kızım bana sen işini hallet oğlum huysuz benm kokuma alıştı uyumuyo başka türlü şimdiye kadar coktan uyuması lazım tam alıyrm kucağıma hadi anneciö uyucaz diyorum pat ver kızım bana ben altını değişim ;(
Bişey de diyemiyorum kalbi kırılcak sinirden girdim banyoya içerde durdukca ağzımdan bişy çıkcak diye korkuyorum
Allahtan paaar günü gidicek nekadar alışmışız oğlumla birbirimize kimseye vermek istemiyorum çok yoruyor beni ama yineee veremiyorum
Bide demesinmi biz paşamla bu gece beraber yatarız ona direk yok dedim gece yine beni uyandırcanz meme için siz uyuyon sabah veririm dedim
Canım benimkiler ikiz tek göğsümü birine tek göğsümü birine veriyorum doymazlarsa atmış cc mama doyarlasrsa iki saat sonra sadece 100 cc mama veriyorum günde üç dört kez 100 er cc oluyo canımDamlayan sonra yüzüstü fikri çok güzel canım teşekkür ederim deneyeyim onu. Banyoda ne yaptığınızı tam anlayamadım ama
Doğum günün kutlu olsun canım oğluşunla nice mutlu senelere ailecek
Biz 2900 doğduk sonra 2600 lere düştü şimdi 25 günlüğüz 3100 Olabildik. Siz ne kadarlık oldunuz canım
Sabaha karşı sinir krizi geçirdim içten içe saati kurup uyandırıyorum çoğu zaman kendi uyanmıyor benim minik sonra 5 dk emiyo memede uyuyor yatırıyorum hemen ağlıyor 1.5 saat uğraştım sabah 5 te bu kuzın uyku sorununu nasıl çözeceğim ya emerken hep uyuyor. Resmen zıbınla kalacak şekilde soyuyorum uyansın diye her yerini mıncıklıyorum yok memeye yaslıyor kafayı bir güzel uyuyor
Emiyorlar mı canım ayrıca günde toplam 100 cc mi gün içinde
Kızlar hepatit b aşısı olan var mı 20 kasımda olcaz da ateş yapıyor mu bebişde ağrı falan
Kayınvaldemle iyi anlaşırız ma şuanda ona okadar uyuz oldum kiyarın mevlütümüz var bu sabah istanbuldan geldi tamam cok özledi torununu anlıyrm da oğlumu her kucağıma alıdğımda ver kızım bana sen dinlen ver kızım bana sen işini hallet oğlum huysuz benm kokuma alıştı uyumuyo başka türlü şimdiye kadar coktan uyuması lazım tam alıyrm kucağıma hadi anneciö uyucaz diyorum pat ver kızım bana ben altını değişim ;(
Bişey de diyemiyorum kalbi kırılcak sinirden girdim banyoya içerde durdukca ağzımdan bişy çıkcak diye korkuyorum
Allahtan paaar günü gidicek nekadar alışmışız oğlumla birbirimize kimseye vermek istemiyorum çok yoruyor beni ama yineee veremiyorum
Bide demesinmi biz paşamla bu gece beraber yatarız ona direk yok dedim gece yine beni uyandırcanz meme için siz uyuyon sabah veririm dedim
Kendimi gördüm canım sende bende banyoya kapatıp kendimi sinir olup ağlayıp ağlayıp çıktım geçen hafta sonu bizdelerdi bu haftada eşimle konuşmuşlar benim haberim yok yarın gorumcemler gelecek onlarla gidecekmisiz allahiiiimm aglayacaktim yine yaa sıkıldım valla. Bugün sordu napacaksiniz diye gelmeyiz orası sogukmus zaten dedim . Hadi bu hafta kaçtım diğer hafta yine bekleyecekler gittim mi bebeğini kucağıma alamıyorum yaa gecede aramizda yatsın demezler mi eşime k.v ile k.p götürme bizim yanımızda yatsın diyorlar ben çok yorgun oluyorum ama yinede yavrumsuz 1 saat geciremem . Zaten on gün orada kaldık çocuğumun huyu düzeni değişti yeni yeni oturttuk düzenini yine değişecek allahım eşim şu işini bi kursun artık nolur en azından gidince 2 3 gün kalır döneriz ya . Ohh içimi döktüm valla
Canım gerçekten bizi düşündüklerinden olabilir tabi torun sevgisi de var da ama insan şöyle bir yalnız kalmak istiyor dimi. Ben k.v de kaldığımızda uyutayim diye oda çıkardım k.v disaridaydi geldi kapıyı çaldı sen uyu ben bakayım cocuga dedi aldı gitti insan birsey de diyemiyor kendi anneme bende diyorum da ışte birşey desen yanlış anlaşılacak olmuyorBen de aynı şeyi yaşıyorum çocupu kucağıma alıp gezdirmeye kalksam ver bana sallayayım diyenatlıypr kv. Annem de aynı hadi anneme yine laf diyorum kv ye diyemiyorum da. Uykusu yok gazı var diyorum ver çıakrtayım. valla çocuğum hala bana alışamadı. Annemin yanındayım şuan. O da benle gelecekmiş. Ya abarttılar biraz beni düşünmekte :)
Kayınvaldemle iyi anlaşırız ma şuanda ona okadar uyuz oldum kiyarın mevlütümüz var bu sabah istanbuldan geldi tamam cok özledi torununu anlıyrm da oğlumu her kucağıma alıdğımda ver kızım bana sen dinlen ver kızım bana sen işini hallet oğlum huysuz benm kokuma alıştı uyumuyo başka türlü şimdiye kadar coktan uyuması lazım tam alıyrm kucağıma hadi anneciö uyucaz diyorum pat ver kızım bana ben altını değişim ;(
Kendimi gördüm canım sende bende banyoya kapatıp kendimi sinir olup ağlayıp ağlayıp çıktım geçen hafta sonu bizdelerdi bu haftada eşimle konuşmuşlar benim haberim yok yarın gorumcemler gelecek onlarla gidecekmisiz allahiiiimm aglayacaktim yine yaa sıkıldım valla. Bugün sordu napacaksiniz diye gelmeyiz orası sogukmus zaten dedim . Hadi bu hafta kaçtım diğer hafta yine bekleyecekler gittim mi bebeğini kucağıma alamıyorum yaa gecede aramizda yatsın demezler mi eşime k.v ile k.p götürme bizim yanımızda yatsın diyorlar ben çok yorgun oluyorum ama yinede yavrumsuz 1 saat geciremem . Zaten on gün orada kaldık çocuğumun huyu düzeni değişti yeni yeni oturttuk düzenini yine değişecek allahım eşim şu işini bi kursun artık nolur en azından gidince 2 3 gün kalır döneriz ya . Ohh içimi döktüm valla
Ben de aynı şeyi yaşıyorum çocupu kucağıma alıp gezdirmeye kalksam ver bana sallayayım diyenatlıypr kv. Annem de aynı hadi anneme yine laf diyorum kv ye diyemiyorum da. Uykusu yok gazı var diyorum ver çıakrtayım. valla çocuğum hala bana alışamadı. Annemin yanındayım şuan. O da benle gelecekmiş. Ya abarttılar biraz beni düşünmekte :)
Sagol canim benimmDamlayan sonra yüzüstü fikri çok güzel canım teşekkür ederim deneyeyim onu. Banyoda ne yaptığınızı tam anlayamadım ama
Doğum günün kutlu olsun canım oğluşunla nice mutlu senelere ailecek
Biz 2900 doğduk sonra 2600 lere düştü şimdi 25 günlüğüz 3100 Olabildik. Siz ne kadarlık oldunuz canım
Sabaha karşı sinir krizi geçirdim içten içe saati kurup uyandırıyorum çoğu zaman kendi uyanmıyor benim minik sonra 5 dk emiyo memede uyuyor yatırıyorum hemen ağlıyor 1.5 saat uğraştım sabah 5 te bu kuzın uyku sorununu nasıl çözeceğim ya emerken hep uyuyor. Resmen zıbınla kalacak şekilde soyuyorum uyansın diye her yerini mıncıklıyorum yok memeye yaslıyor kafayı bir güzel uyuyor
Emiyorlar mı canım ayrıca günde toplam 100 cc mi gün içinde
Cok sagol canimm hepimiz yavrularimizla mutlu huzurlu olalim insallahS Sevdalinka00 canım iyi ki doğdun, bebişinle nice uzun mutlu yıllara inşallah.
kuvakvakvak canım dut için bende teşekkür ederim, arttı sütüm sağmıyorum ama bu gidişle sağacağım :)
@hazal1595 canım o damlayı doktor hastane çıkışı reçetesine yazmıştı, gazı olduğunu anladığımda veriyordum bu denli etkisi olduğunu bilmiyordum, düzenli vereyim bundan sonra :)
Göbek deliği dışarıya çıkıyormus, bizimde biraz çıkık, kaka yapması seyreldikten sonra ortaya çıktı, sebebi çok ıkınmak ve ağlamakmış bizde her ikiside var maalesefbugün birde çok hapşuruyor ve çok terliyor Allah korusun yavrularımızı.
Ben de aynı şeyi yaşıyorum çocupu kucağıma alıp gezdirmeye kalksam ver bana sallayayım diyenatlıypr kv. Annem de aynı hadi anneme yine laf diyorum kv ye diyemiyorum da. Uykusu yok gazı var diyorum ver çıakrtayım. valla çocuğum hala bana alışamadı. Annemin yanındayım şuan. O da benle gelecekmiş. Ya abarttılar biraz beni düşünmekte :)
Selam kızlar. Umarım herkesler iyidir. Henüz Totomun üstüne oturdum. Ölüyorum resmen :)) Faranjit, kıüçük cadı kızım, arkadaşlarla Cafe'de biraz sohbet, yemek bulaşık çamaşır derken pilim bitti. Feci üşütmüşüm. Bugün burnum şelale gibi akıyor) hapşu hapşu sesleri eşliğinde günü tamamladım. Yanıbaşımda kolonya kağıt havlu bitki çayı ... Umarım yarına daha iyi olurum. Yatağı da ayırdım eşimle. Ona bulaşmasın dlye. Kızıma da bulaşmasın dlye bir müddet uzak duracağım. Allah sağlık versin hepimize. Kış geliyor. Iyi beslenin ve dikkat edin kızlar. Çok öpüyorum
Ben on gün önce yaptırdım canım iki kızımda da ateş olmadı hepatit b ateş yapmıyormuş zaten canım sıkıntı yapma kendine çok rahatsız eden bi aşı değilKızlar hepatit b aşısı olan var mı 20 kasımda olcaz da ateş yapıyor mu bebişde ağrı falan
Çok geçmiş olsun canim. Bulabildigin kadar c vitamini meyveleri sık kaynat iç çok iyi gelir. Geçen hafta burnum Çeşme gibi akmaya başlamıştı hemen limon greyfurt portakal mandalina sıktım kaynattim uyudum uyandım burnumun akıntısı geçmişti. Tavsiye ederimSelam kızlar. Umarım herkesler iyidir. Henüz Totomun üstüne oturdum. Ölüyorum resmen :)) Faranjit, kıüçük cadı kızım, arkadaşlarla Cafe'de biraz sohbet, yemek bulaşık çamaşır derken pilim bitti. Feci üşütmüşüm. Bugün burnum şelale gibi akıyor) hapşu hapşu sesleri eşliğinde günü tamamladım. Yanıbaşımda kolonya kağıt havlu bitki çayı ... Umarım yarına daha iyi olurum. Yatağı da ayırdım eşimle. Ona bulaşmasın dlye. Kızıma da bulaşmasın dlye bir müddet uzak duracağım. Allah sağlık versin hepimize. Kış geliyor. Iyi beslenin ve dikkat edin kızlar. Çok öpüyorum
Cnm ben de bez konusunda sıkıntılıydım, günde minimum 3 kez topluca Kıyafet değişir mi? Sinir basıyordu, 1 numara taşırdı , 2 aldım oda öyle, ikisininde farklı markalarını aldım sonuç değişmedi. Hatta bazen bez hiç ıslanmamış gibi ama yanlar Sırtı falan çiş içindeydi. Benimkide erkek ondan sordum, gecen hafta bezi Göbek deliğine gelecek kadar çektim , normalde ortalıyordum hep, meğer yanlış yapıyormuşum. Erkekler ön tarafı dolduruyor hep, bezin üst kısmı zaten muşamba gibi birsey tuttuğu yok, eğer ortalarsam muşambaya denk gelip hep kaçırıyormuş . Şimdi arkası biraz boş kalıyor popoyu kapatıyor ama göbeği hizalayınca hiç üstümüzü kirletmedik, acaba seninkide erkek ve aynı şeyi mi yasadın diye sormak istedim,bu arada 2 numara kullanıyorum.Erkek canım 5350 kg olmuşuz
Benim böyle bir belirtim olmadi canım. Ama 39.hafta içindesin artık tetikte ol özellikle cinsiyet kizsa.. ben 38+3te doğum yaptim kizim var. Çantan hazır degilse mutlaka hazirla. Bu arada benzetmene bayıldım:))))) Allah kurtarsın hayırlı doğumlar dilerim.Evlatlarina yeni kavusmus taze anneler kasim annesi olarak yine size soru sormaya geldimSize soru sorarken bir ust siniftan hoca gorusu alan ogrenci gibi hissediyorum kendimi Dogumdan once belirti olarak ishal olan oldumu aranizda 2 gundur ishalim ve surekli gazim var(afedrsiniz).Danismak istedim oyleyse ishalden ne kadar zaman sonra dogum olur ki bu arada 38+0 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?