Evett yapiyoo ama bolca kiloda yapiyoooo:)))Kızlar helva da süt yapıyor deniyor
Serum fizyolojik damlat cnm mutlaka. gecirirKızımın tek göZü fena çapaklanmış zor açıyodu zavallım anne sütüyle sildim yyudu uyandı yine aynı geçer mi acaba yoksa başka bişey mi yapayım
Sınıf Öğretmeniyim ben canım 41 tane çocuğum sabırsızlıkla ikinci dönem beni bekliyor sürekli arıyorlar.. Heyet raporu bulabilir miyim emin değilim.. Annem bakacak yarım gün öğleden sonra da ben bakalım inşallah zorlanmam..Allah kolaylik versin canim. Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim ben canım. Senin branşın nedir? Ben heyet raporu almayi düşünüyorum canım ya 2.dönem de alabildigim kadar rapor alırım. Seminerlere giderim sanırım. Bakalim bir değişiklik olmazsa...bakıcı işini ne yapacaksiniz canim aileler yakın mi?
canım ben anne sütü ve ılık çay ile siliyorum bide doktor netira isimli damla verdi suan birsey yok ama geçen hafta baya kötüydü gözünü hiç acamiyorduKızımın tek göZü fena çapaklanmış zor açıyodu zavallım anne sütüyle sildim yyudu uyandı yine aynı geçer mi acaba yoksa başka bişey mi yapayım
Canım ilk başlarda süt sağarken 60 cc olunca anneme veriyordum miniğe içirsin diye. Ben başka biberona sağmaya devam ediyordum. 3 dakika geçmeden annem bu bitti diyordu. Bi 20 daha veriyordum. En son sağdığımda direk 100 cc içti. Bir kere 120 verdik onu da içti. Ama annem kızıyor. Sağdıklarımı direk dondurucuya attırıyor. Göğüslerim taş gibi olmasa sağmamı da istemiyor. Biberonla bebek doyduğunu anlamıyor ve çabuk acıkıyor diye düşünüyor.Maslaah gerçekten obur. ..Çağan 100 cc 2.5 saate iciyo
Evet canim yaptirdikAşısını yaptırdınız mı
Caniim cok sagol ne guzel yazmissin tatlimmİyiii kii doğdun tugba aaa iyi
iyiki doğdun tugba iyiki dogurdun tubaaaaaaa
Cok sagol caniim benim hepimizin duaları kabul olsun Insallah tatlimNice mutlu yıllara gönlünden geçen tüm hayırlı duaların kabul olsun inşallah
Canim bizim de ayni sorunumuz var haftalardir. Doktor olur normal dedi. Göz pınarlari tikanmasiymiş. Masaj önerdi. Hergun 2-3 kere 2-3dk göz ile burun arasindaki bölgeleri serçe parmagi ile masaj yap dedim 5.6. Ayda da gecmezse göz doktoruna gosterirssnz dedi.Kızımın tek göZü fena çapaklanmış zor açıyodu zavallım anne sütüyle sildim yyudu uyandı yine aynı geçer mi acaba yoksa başka bişey mi yapayım
Hangi şehirdesn canim? Benim doğum yaptığım hastane para ile veriyor. Ne güzel annen bakacak gözün arkada kalmaz Allah kolaylik verir inşallah. Ablam da senin gibi 2.donem başlamşti ve ağustosta doğum yapmıştı. Bazen uyumadan derse gittiği oluyordu ama bir şekilde oldu gitti. Öğleden sonra dinlenirsin canım annen de dinlenmen için sana yardimci olur hemSınıf Öğretmeniyim ben canım 41 tane çocuğum sabırsızlıkla ikinci dönem beni bekliyor sürekli arıyorlar.. Heyet raporu bulabilir miyim emin değilim.. Annem bakacak yarım gün öğleden sonra da ben bakalım inşallah zorlanmam..
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah2 gun once 16 idi canim. İlac kullanmaya basladuk. Yarin sabah tekrar olculecek. Doktor sutumden dolayi sarilik oldugunu dusunuyor.
Bu kadar çok kişinin işine yaraması çok sevindirdi beni. Rica ederim canım ne demek.S Sevdalinka00 canım iyi ki doğdun, bebişinle nice uzun mutlu yıllara inşallah.
kuvakvakvak canım dut için bende teşekkür ederim, arttı sütüm sağmıyorum ama bu gidişle sağacağım :)
hazal1595 canım o damlayı doktor hastane çıkışı reçetesine yazmıştı, gazı olduğunu anladığımda veriyordum bu denli etkisi olduğunu bilmiyordum, düzenli vereyim bundan sonra :)
Masajı sakın bırakmayın.Canim bizim de ayni sorunumuz var haftalardir. Doktor olur normal dedi. Göz pınarlari tikanmasiymiş. Masaj önerdi. Hergun 2-3 kere 2-3dk göz ile burun arasindaki bölgeleri serçe parmagi ile masaj yap dedim 5.6. Ayda da gecmezse göz doktoruna gosterirssnz dedi.
Benim kızlarım kırk günlük 100 cc mama veriyorum canım dün kontrole gittik gayet güzel kilo alımı bu şekilde devam et dedi1 aylık bebekleri olan anneler mama yada sağılmış süt kaç cc veriyorsunuz? benimki 100 cc süt yada mama içiyor hala aranıyor doktora sordum ilk ay istediği kadar ver dedi ama sonrada birazını kusarak cıkarıyor.
Aynen cnm ilk başlarda korkuydm ama artık kafasını rahat kaldırıyor oyuzden rahatızAynen benim kiz da boyle uyuyor kesinlikle duz yatmiyor kucakta uyuduktan sonra yataga geciyor..Allahtan kafayi cevirebiliyor yoksa gece gunduz boyle her an takip edilmiyor
Okudum ama ben açlığına dayanamıyorum mama vermeyince çıldırmış gibi ağlıyor henüz yetmiyor sütüm çoğalana kadar mamayla devamEn iyi bebek emerek çoğalır canım sağmayla değil. Doğru yapıyosun. Tomrisin emzirme notlarını okudun mu? Orda emzirme kampı yöntemi var. Biliyorum her yolu denedin ama faydalı olur belki.
22 günlüğüz 3 saate 1 90 cc ver dedi dr öyle her istediğinde mama verme dedi emzirebilirsin tabi biz ağlasada 3 saati dolmadan vermiyoruz dr da vermeyin dedi1 aylık bebekleri olan anneler mama yada sağılmış süt kaç cc veriyorsunuz? benimki 100 cc süt yada mama içiyor hala aranıyor doktora sordum ilk ay istediği kadar ver dedi ama sonrada birazını kusarak cıkarıyor.
Inşallah canım çok şükür ki annem var.. Istanbuldayım burada öyle rapor bulma şansım varsa en azından bir kereye mahsus alabilmek isterdim.. Şimdiden sınavlarında sana başarılar diliyorum :)Hangi şehirdesn canim? Benim doğum yaptığım hastane para ile veriyor. Ne güzel annen bakacak gözün arkada kalmaz Allah kolaylik verir inşallah. Ablam da senin gibi 2.donem başlamşti ve ağustosta doğum yapmıştı. Bazen uyumadan derse gittiği oluyordu ama bir şekilde oldu gitti. Öğleden sonra dinlenirsin canım annen de dinlenmen için sana yardimci olur hem
Canım birde atladıgim birsey var bize cocuk cerrahi normalde bebeklere önermiyoruz anestezi alacağı icin dedi sizinki nasilsa alicak fitik ameliyati icin dedi anestezi almisken olsun diyoruz dedi yani anladigim keyfi olarak önermiyoruz dedi fitik olagopa
Canım öncelikle hayırlı olsun sünneti bebişin
Eşim yaptırmak istiyor ama ben korkudan yaptıramadım
Eşime göre ileride psikolojisi bozulurmus
Bir sorun olursa pipisinde daha zor olurmus vs
Ama ben cok korktugum için yanasamıyorum.
Biraz bahsedermisin
Genel anestezimi yoksa sadece pipiyi uyusturarak mı yapıldı
Dr bana cok ılerlerse ay olarak genel yapılır demişti ama ona kesinlikle yanasmam
Kac gunlukken yaptırdın
Benim ki 36 gunluk
Belli bir zamanı var mı
Merak ettiklerim bunlar tatlım cevaplarsan sevinirim
Çocuk cerrahı normalde bebeklere önermiyoruz ama sizinki nasilsa anestezi alıcak almisken isterseniz yapalim dedi yani anladigim keyfi olarak mecbur kalmadikca yapmak istemiyorlar anestezi açısındanIyı gecmesıne sevındım arkadasım
Fıtık ameliyatını bilmiyordum cok gecmıs olsun
Sünnetide hayırlı olsun
Ben de konusayım doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?