2015 Ekim Anneleri

Benim sac bandi takmazsam erkek gorunumlu kizimdan teyzelere ii haftasonlari :)

Eklentiler

• IMAG0741.webp
    IMAG0741.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 192
Dün arkadaşım 3 saat mama verme emzik verme diye nasihat etti. Abartmıyorum 3 saat rahat konuştu :KK43: emzir hep emzir diyor. Neyse emzik zaten kızımın ilgi alanında değil. Istemiyor vermeyince. Dün bütün gün gece bu sabah hatta şu saate kadar çok sık aralıklarla emzirdim. Mama vermedim. Kızım da ben de bittik. Yavrum uykusuzluk ve emmeye harcadığı enerjiden kilo alamaz devam edersem. Ben zaten tükenmiş haldeyim. Hiç uyumadım. 5-10 dk uyuyup uyanıp emen bir bebek ile nereye uyuyayım. Arkadaşımın verdiği akla da fikre de tüküreyim dedim. Perişan olduk. Kızımın ağlamalarını hiç söylemiyorum bile. En son eşim ve ben böyle olmaz dedik ve mama verdik. Ağlaması durdu. Açmış yavrum. Meme yetmiyor farkındayım fakat çok bilmiş insanlar bunu anlamamakta ısrar ediyor. Kendi bildiğimi yaptım 2 saat arayla meme ve mama vereceğim kızıma. Yetti vallahi etraftan ahkam kesenler. Öyle de böyle de büyüyecek bu çocuk ama ben harap olmadan mümkünse :KK43: vallahi doğum yapan kadınlardan duyardım da inanmazdım. Ağzı olan konuşuyor gerçekten ağzına tükürdüklerim...
Canim hadi onlar elalemmm arkadas vs bunu bana doktor dedi bugun,sutum yok deyincede harika bir laf firlatti ortaya bu kadarcik cocugu besleyemicekmiymisim kendisinde sut dolu memeler var sanki hergun emzirio,adamlara cocuk emzirmek kolay lafta, yavrum 4900 gr ve sutum yetmior,mal doktor amca benm bebegimden ne istior acaba diyerek hiiiic umursamadim ve mamamizi verdik yavrumun cigliklari yerini gulucuklere birakarak uykuya daldi suan ayaklarimda horlamakta hiiiiic kimseyi doktorlari dahi bu konuda dinlemek akil kari degil biz bildigimizi okuyalim cnm:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Son düzenleme:
Dün arkadaşım 3 saat mama verme emzik verme diye nasihat etti. Abartmıyorum 3 saat rahat konuştu :KK43: emzir hep emzir diyor. Neyse emzik zaten kızımın ilgi alanında değil. Istemiyor vermeyince. Dün bütün gün gece bu sabah hatta şu saate kadar çok sık aralıklarla emzirdim. Mama vermedim. Kızım da ben de bittik. Yavrum uykusuzluk ve emmeye harcadığı enerjiden kilo alamaz devam edersem. Ben zaten tükenmiş haldeyim. Hiç uyumadım. 5-10 dk uyuyup uyanıp emen bir bebek ile nereye uyuyayım. Arkadaşımın verdiği akla da fikre de tüküreyim dedim. Perişan olduk. Kızımın ağlamalarını hiç söylemiyorum bile. En son eşim ve ben böyle olmaz dedik ve mama verdik. Ağlaması durdu. Açmış yavrum. Meme yetmiyor farkındayım fakat çok bilmiş insanlar bunu anlamamakta ısrar ediyor. Kendi bildiğimi yaptım 2 saat arayla meme ve mama vereceğim kızıma. Yetti vallahi etraftan ahkam kesenler. Öyle de böyle de büyüyecek bu çocuk ama ben harap olmadan mümkünse :KK43: vallahi doğum yapan kadınlardan duyardım da inanmazdım. Ağzı olan konuşuyor gerçekten ağzına tükürdüklerim...
Biara ben oyleydim illa anne sutu verecem diye ugrasirdim ama inat etmenin bi anlami yok tmm sut bebek emdikce artiyor ama artacak diye bebegide ac birakmanin anlami yok.biraz daha sabretmemiz gerekiyor gun gectikce sutumuz artacak.benim ni arkadasim sutu oldugu halde bebegi almamis.ya olan sutumuzude bebegimiz almasaydi en azindan olani aliyor

Uyumayı naslda özlemişim :(
Perşembe gecesinden beri huysuz uyumayan oğlum bugun migrenimi atağa geçirdi :(
Sabah annemi çağırdım saolsun geldi hemen kahvaltı yaptım duş aldım deliksiz 3 saat uyumuşum :)
Çok şükür ağrım geçti ama oğluşun gaz sanvcısı devam düzenli kaka yapıyor gaz cıkartıyor nasl yetmiyor anlamıyorm :(
Gece 12 ye kadar ağladı sonunda eşimi uyandırdım kalk doktora gidelim diyr neyse tuttuk doktor yolu bnm bıdık arabada mamasını yiyip uyudu doktora geldik muayene ediyr bizimkinde tık yok bayılmış gibi uyuyo çıldrmamak elde değil allahtan eve gelincede uyudu sabah 5 te uyandı memeye .
Bugunde eşim arıyor berna cok uykusuzm Gece uykumu böldü mafetti beni bugün diyo allahm ya ben napim dedim 2 gecedir uyku yok üstelik sürekli ağlama kulaklarımda çınlıyor sesi hala :( şeytan diyo sık gırtlağını :KK62:
Bu akşam arkadaşa yemeğe gitcez bi yanın gitmek istemiyor oğlan huysuz hep kucakta biyandan da değişiklik olur bana
Bakalım bağcaz bu akşam :KK17:

Ay sorma canım benim eski doktorumdu o dışarıda giydirmemizi isteyen. Bıraktık şimdi onu. Özel kliniğe başladık valla çok memnunuz şimdilik. Muayene sırasında bebeğim ağlarsa eğer emzirme odasına geçin, emzirin bebeğinizi ben beklerim diyor. Biz emzirme odasındayken, doktorumuz da babamızla sohbet ediyor.
Tabi ki oyle olmalı
Sonucta bunlar bebek ya
Ekstra ilgi alaka olmalı
Cok ıyı yapmıssın canım
Az stresımız yok bir de doktoru dusunelim

Tamam emmesi guzel anne sütü faydalı ama anne psikolojiside önemli
Milletn bu ısrarını anlamıyrm sanki biz bilmiyrz.
Valla bn gece 12 de mama veriyrm deliksz 3 saat uyuyorz ozamn bnde uykumu almş oluyrm öbür türlü 1 saat olmadan meme istıyor gün içinde hep emiyor zaten . Kim ne dersf desin Sütle doymuyorlar

Can'ım 60 cc dediğin sütünü sağıp da mı veriyon yoksa mamamı dediğin bide biz 4 kilo doğduk zaten ama 3700 e kadar düştük doğum kilosu öyle olunca bilemedim az gibi geldi
sağıp verdiğim süt canım mama vermedim hiç. Hmm doğum kilosu 3140 bizim.

8
Merhaba güzel anneler ve anne adayları:) yarın benim doğumgünüm eşim bebeği annene bırakıp dışarı çıkabilirmiyiz dedi ama ben bebeğimi birakamiyorum boşver gerek yok dedim. Ama ikilemde kaldım eşime ve kendime hiç zaman ayirmiyorum 40 gündür napsam bilemedim.. her ihtimale karşı sütümü sagip dolaba koydum ama içim rahat değil napsam ki..
Canım annen bakabiliyorsa sütte varsa çık 2 3 saatten birşey olmaz. Ben bir iki kere anneme bırakıp çıktım eşimle aklım nşraz kalıyor ama kafa da dağıtmak lazım.

Kızlar naıslsınız uzun zamandır giremedim çocuk malum =) bu aralar çok mu bunaldım neden bilmiyorum ama epey içim sıkılıyor

Birde lohusa adetim 22 gün sürdü bitti bugün tekrar adet gördüm normal mi sizce

Ay cildircim benim kiz uyumuyor 3 4 saat uyanık kaliyo normal mi bu gazini kendi hallediyo karnı tok altı temiz ama öyle emmek istiyo aglamiyoda kucağımda öyle kollarım agriyo nasıl iş yemek yapicam ben böyle sizce ne yapmayalim

MasaAllah sana tatli seyyy....:nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallh sana yavrum bnm nasılda boncuk boncuk bakıyor

Masallah canim:nazar: pek tatli Kuzucuk.

Kocaman bir maşşlahh Hira ya

Maasallah suphanalah canim nazar duasını bol oku nazar deger kuzuya coook guzel bir kiz Rabbim nazardan korusun oyu boncuk gozlu guzellik:nazar::KK200:
Teyzeleri hepinize cok ama cok tsk ederiz hepimizin yavrulari allaha emanet ;)

Ay cildircim benim kiz uyumuyor 3 4 saat uyanık kaliyo normal mi bu gazini kendi hallediyo karnı tok altı temiz ama öyle emmek istiyo aglamiyoda kucağımda öyle kollarım agriyo nasıl iş yemek yapicam ben böyle sizce ne yapmayalim
Normal canım. Temiz havayı dene. Dışarı çıkın bak nasıl uyur. Ayrıca 5 mt ilk kumaş al. Bağlama yönetimi internette var. Bebeğin yüzü göğsünün biraz üstüne gelecek şekilde anne karnındaki pozisyonda yatırım ve o bez ile sarmala. Ellerin boşta kalacak işini yaparsın rahatlıkla. Bebeğin de yanında olur. Hem o pozisyonda ağlamaz

Back
X