Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bn hc ilac kullanmiyorum sen hangisini kullaniyorsun.
Ah senin gülüşlerine kurban maşallh fıstığıma.Canım zar zor okuyorum yazışmalarınızı gerçekten 2 çocuklu olmak zormuş. Oğlumun sınavları vardı onlarla ilgilendim hala haftanın 3 günü misafir ağırlıyorum bugün hem gündüz hem akşam misafirim vardı dün gecede 4 de uyumuştuk 3-4 saatlik yarım yamalak uykularla yorgunluktan yıkılıp kalmıyorum çok şükür. Şuanda kızımı uyutma çabasındayım hiç tecrübeli anne falanda değilmişim arada çok zaman olunca unutmuşum gerçekten cadı zorluyor emmesi dert uyuması dert . Maşallah siz abla oldunuz artık bu aşıdan korkuyorum bende inşallah bizde kolay atlatırız özelde mi yaptırıyorsun aşılarınızı? Eki Görüntüle 1700596
Yerim seni kuZm ya kaç aylık oldunuz cnm ne güzel gülmemere başlamış niz 2 ayı doldurduk cok nadir gülüyor bnm sıpaKızımdan sevgiler size saçlarımız döküldü boşluklu boşluklu kaldı aralar bakalım ne zaman düzelecek çirkinim
Benimki sancisi varsa yapiyor bunu. Dedigin gibi hem emmek istiyor hem itiyor memeyi.tutarsa da homurdana homurdana emiyor.Bebişim emmek istiyor, emzirmek için kucağıma alıyorum. Kollarıyla göğsümü itiyor, tutamayınca basıyor çığlığı. Boğuşuyoruz, memeyi ağzına tıkıyorum. 2 3yudum içip ağzından çıkarıyor diliyle itiyor. Tekrar aranıyor emmek istiyor. Delirmeye az kaldı bu kısır döngüden![]()
![]()
Canm gogsunu her emzirmeden sonra mutlaka yika ve terlediginde tuzlu tat gelince itebilir birde ped kullaniorsan surekli degistir bu arada memeyi agzinaa tikma yontemini ebe hemsiresinden ogrenmistm ucunu iyice cikarip uzatiorsun bebis agzini acinca tikiyorsun ayni biberon gibi kapio sut dolunca gogsumun ucunu ole yapip veriorum ben cok sukur rahat alabilio dene istersen...Bebişim emmek istiyor, emzirmek için kucağıma alıyorum. Kollarıyla göğsümü itiyor, tutamayınca basıyor çığlığı. Boğuşuyoruz, memeyi ağzına tıkıyorum. 2 3yudum içip ağzından çıkarıyor diliyle itiyor. Tekrar aranıyor emmek istiyor. Delirmeye az kaldı bu kısır döngüden![]()
![]()
Wee baby kullanıyorum biberon gaz yapmiyo zorlanmadan iciyo tombul olanlardanArkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler. Benm tecrübeli annelere bir sorum olacaktı. Benm bebeğim 40 günlük ve aşırı gaz problemimiz var. Gece uykuda göğsümü pek tutamıyor bende sütümü sağarak biberonla veriyorm ama bu daha çok gaz yapıyor. Dr browns un biberonunj alacağm fakat ucu konusunda karar veremedim. Geniş agız mı doğal akış mı ?. Veya sizler nne kullanıyorsunz ? Yardımcı olursanz çok sevinirşm
Bebişim emmek istiyor, emzirmek için kucağıma alıyorum. Kollarıyla göğsümü itiyor, tutamayınca basıyor çığlığı. Boğuşuyoruz, memeyi ağzına tıkıyorum. 2 3yudum içip ağzından çıkarıyor diliyle itiyor. Tekrar aranıyor emmek istiyor. Delirmeye az kaldı bu kısır döngüden![]()
![]()
Kizlar benim kizim da boyle yapiyor emerken savas veriyo gb oluyo sonrsda ole yaptigi icin kusuyo..ben artik homurdanarak emmeye baslayinca memeyi biraktirip kaldiriyorum gazi hemen cikiyo zaten.sonra emmeye devam ediyoruz..bi deneyinBenimki sancisi varsa yapiyor bunu. Dedigin gibi hem emmek istiyor hem itiyor memeyi.tutarsa da homurdana homurdana emiyor.![]()
Konuya Pat diye atladm Ama kızlar bnde aynı sorundan müzdaribim nasl yapsam bilemedım doktorm direk spiral takalm yada eşin koruncak dedi . Spiralinde yan etkisi var agrı yapıyomuş ondanda korkuyorumValla canim bana da hap yakin geliyor ama tereddut ediyorum bebegime zarari olurmu diye tamam doktor solemis ama iste anne yuregi dusunuyoruz yinede tedirginiz ama tedbiride almak lazim biraz daha araştıralım bakalim olmadi baslamak dogrusu olacak sanirim
Tamam canim ben arastiricam sende bulursan bisiler yaz canim ona gore baslariz bakalimİnşallah bizim için en iyisini bulur karar veririz. Hapı araştırırsan verileri beni de etiketleyip yazar mısın? Ben de aynı şekilde seni etiketlerim.
Cezarette canim bendeKonuya Pat diye atladm Ama kızlar bnde aynı sorundan müzdaribim nasl yapsam bilemedım doktorm direk spiral takalm yada eşin koruncak dedi . Spiralinde yan etkisi var agrı yapıyomuş ondanda korkuyorum
Sizin dediğiniz hangi hap bi doktoruna sorayım
Herkes de ayni sorun var galiba..bana da dr sut korumaz dedi..emzirirken kullsnilan haplar var dedi ole laf karisti hangisi oldugunu soylemedi ama sonucta o haplar hormon nasil yapicaz bilmem ben de spiral istemiuorum kilo aldiriyo genelde regli azalttigi icinKonuya Pat diye atladm Ama kızlar bnde aynı sorundan müzdaribim nasl yapsam bilemedım doktorm direk spiral takalm yada eşin koruncak dedi . Spiralinde yan etkisi var agrı yapıyomuş ondanda korkuyorum
Sizin dediğiniz hangi hap bi doktoruna sorayım
Bebişim emmek istiyor, emzirmek için kucağıma alıyorum. Kollarıyla göğsümü itiyor, tutamayınca basıyor çığlığı. Boğuşuyoruz, memeyi ağzına tıkıyorum. 2 3yudum içip ağzından çıkarıyor diliyle itiyor. Tekrar aranıyor emmek istiyor. Delirmeye az kaldı bu kısır döngüden![]()
![]()
Merhaba regl, merhaba adet sancısı, merhaba acaba hamile miyim korkuları size de merhaba güzel anneler :) dün gece itibariyle regli günlerine dönmüş bulunmaktayım Başka regl olan var mı ağrınız oldu mu sizinde
Evet kızlar. Eşim bu Çarşamba da futbol oynadı ve koca bir gün ve akşam kıza tek başıma baktım. Yoruldumeşim anahtarını unuttuğu için extra kapı aç, mama saati biberon yıka, memesi düştü kaynat derken son enerjimde az önce tükendi. Bu akşam üstü şu saate kadar kızım bir kaka yapamama senfonisi dinletti saatlerce. Va va va ne bağırdı ağladı. Şu an Beynimin içinde filler tepişiyor resmen. Son günlerde uykuya dalma çabalarımda bile kulağımda yankılanan ağlama sesinden uyuyamıyorum. Ortada ağlayan da yok ama beynim iyi kayıt yapmış.
bu arada ben kızıma anne sütü veriyorum kız geridönüşüm makinesi gibi çalışıyor. Verdiğim sütü yoğurt yapıp tükürüyor :))) babasına birazdan teslim edip uyumayı düşünüyorum inşallah. Ölorum
![]()
Benimde ilk defa sabah oldu karnım belim bakalım gelecek mi hayırlı olsun:)
ya ne cabuk oldunuz siz oyleMerhaba regl, merhaba adet sancısı, merhaba acaba hamile miyim korkuları size de merhaba güzel anneler :) dün gece itibariyle regli günlerine dönmüş bulunmaktayım Başka regl olan var mı ağrınız oldu mu sizinde