Sadece yatmaya geliyorlar canım koca koca adamlar zaten 23 25 yaslarindalar valla cagirsak diğerleri de gelir :)) neyseki yuzdum yuzdum kuyruğuna geldim 1 ay kaldı Allahın izniylebenim de annem calisiyor insallah ise baslayana kadar bir cozum buluruz canim. Buarada amaniiiin emzikli emzikli iki erkek kardese mi bakiyorsun bir de!!! Sulalecek tasinsalarmis size. Zor olmuyor mu kuzum?
Spora başlamakla çok iyi yapmışsın canım benim de doğumdan önce ders verdiğim iki öğrencim vardı onlarla tekrar çalışmaya başladım çok iyi geldi hayatım benim de çok durgun olmaya başladı bunu çocuk dr bile anlamış genel hal ve durumumdam artık hemen her gün kızımı alıp çıkıyorum soğuk sıcak demeden yoksa bir yerden sonra sarmaya başlıyorumaynen canim. Biz iyiyiz cok sukur. Cok hizli buyuyor ediz gozlerime inanamiyorum. Bana biraz gelmislerdi gecen hafta. Sanirim hep kapali kslmaktan, her gun ayni seyleri yapmaktan, meslegimden uzak kalmaktan fln bunaldim biraz. Bu hafta daha iyiyim arkadaslarimla program yaptim, spora basladim, psikoljiyle ilgili dergiler kitaplar fln okudum. Siz naptiniz canim? Duru iyiydi en son dun. Rahat atlattiniz mi?
Renkler güzelmiş tadına bakayım o da güzelse biraz daha ilgilenebilirim demiş oğluş:) maşallah size canım büyümüş bayaBatuştan iki kare once renkleri inceledi sonra da tadına baktı :)
Ben de görümceme geldiğimden beri dışarı çıkıyorum kendime geldim biraz evime dönünce de her gün çıkacağım inş. Hatta kanguru alsam rahat edeceğim sanırım ev 5. Katta asansör yok şu an 7.5 kilo olan kızım daha da kilo alacak inip çıkamam. Bu arada kanguru kullanan var mı kızlar tavsiye alabilirimSpora başlamakla çok iyi yapmışsın canım benim de doğumdan önce ders verdiğim iki öğrencim vardı onlarla tekrar çalışmaya başladım çok iyi geldi hayatım benim de çok durgun olmaya başladı bunu çocuk dr bile anlamış genel hal ve durumumdam artık hemen her gün kızımı alıp çıkıyorum soğuk sıcak demeden yoksa bir yerden sonra sarmaya başlıyorum
İnş enfeksiyon yoktur canım ve sorun yaşamazsınız. Dün genel olarak iyi olan kızım bugün sürekli hüzünlü hafif ateş var yarına umarım geçerİyi Akşamlar kızlar. Benim kızımda 4.ay aşısını oldu çok şükür şimdilik ateşi yok yalnız kilo alımı yine az ve gündüz uykusu hiç yok deyibce dr idrar tahlili aldı bakalım yarın sonuçları alıcaz çok üzülüyorum hayırlısı ile sonuçları alalım enfeksiyon varsa ilaç tedavisi başlanır hiç değilse biran önce iyileşir.
Spora başlamakla çok iyi yapmışsın canım insan evde kaldıkça bunalıyor verimli olamayabiliyor. Duru bugün daha kötü canım sürekli mız mız ateş var hafif inş yarına iyi olacak. Nr çabuk büyüyorlar değil mi her gün farklı şeyler. İyi olmanıza da çok sevindimaynen canim. Biz iyiyiz cok sukur. Cok hizli buyuyor ediz gozlerime inanamiyorum. Bana biraz gelmislerdi gecen hafta. Sanirim hep kapali kslmaktan, her gun ayni seyleri yapmaktan, meslegimden uzak kalmaktan fln bunaldim biraz. Bu hafta daha iyiyim arkadaslarimla program yaptim, spora basladim, psikoljiyle ilgili dergiler kitaplar fln okudum. Siz naptiniz canim? Duru iyiydi en son dun. Rahat atlattiniz mi?
aynen canim cok iyi olmus hafiften calisman. Ben de cikiyim bari park var zaten yakinimizda en kotu hava alirizSpora başlamakla çok iyi yapmışsın canım benim de doğumdan önce ders verdiğim iki öğrencim vardı onlarla tekrar çalışmaya başladım çok iyi geldi hayatım benim de çok durgun olmaya başladı bunu çocuk dr bile anlamış genel hal ve durumumdam artık hemen her gün kızımı alıp çıkıyorum soğuk sıcak demeden yoksa bir yerden sonra sarmaya başlıyorum
Canım kullanmadım ama kullanan arkadaşımın bel ve sırt ağrıları oldu ben puseti aşağı kilitliyorum artık bende de asansör yok ana kucağını indirmek kalıyor 2 kere inip çıkıyorum mecbur yanımda kimse yoksa bir de kangurunun bir tipi var bobo mudur nedir ondan daha memnun bir arkadaşım gene bel ağrısı var ama bebek daha rahatmış içindeBen de görümceme geldiğimden beri dışarı çıkıyorum kendime geldim biraz evime dönünce de her gün çıkacağım inş. Hatta kanguru alsam rahat edeceğim sanırım ev 5. Katta asansör yok şu an 7.5 kilo olan kızım daha da kilo alacak inip çıkamam. Bu arada kanguru kullanan var mı kızlar tavsiye alabilirim
aynen canim. Biraz mizmizlik hafif ates normal canim, vucudun saglikli tepkisi mikroba, allah beterinden korusun. hem bize de azicik antreman oluyor allah korusun ama hastalanacaklar kuzucuklar er yada gec. Umarim bu kadarla atlatirsiniz. Op bizim yerimize de akilli bidigiSpora başlamakla çok iyi yapmışsın canım insan evde kaldıkça bunalıyor verimli olamayabiliyor. Duru bugün daha kötü canım sürekli mız mız ateş var hafif inş yarına iyi olacak. Nr çabuk büyüyorlar değil mi her gün farklı şeyler. İyi olmanıza da çok sevindim
Kendi rahatım da önemli olsa da kızımın rahatı daha önemli canım onun omurgasına falan zarar vermek istemiyorum çok ürün var piyasada ama çok fazla hem taşıyan kişiyi ve bebeği rahatlatan ürün yok sanırım. Bobanın fiyatı biraz fazla sanırım eşime durumu anlatamıyorum bir türlü. Momfortbaby var daha uygun ona nazaran onda da yüzü dışadönük kullanamıyoruz. Kızım uzun süreli yüzü bana dönük olmayı sevmiyor dışadönük de kullanmam lazım aldığım ürünüCanım kullanmadım ama kullanan arkadaşımın bel ve sırt ağrıları oldu ben puseti aşağı kilitliyorum artık bende de asansör yok ana kucağını indirmek kalıyor 2 kere inip çıkıyorum mecbur yanımda kimse yoksa bir de kangurunun bir tipi var bobo mudur nedir ondan daha memnun bir arkadaşım gene bel ağrısı var ama bebek daha rahatmış içinde
Amin canım Allahım beterinden korusun buna da şükür. Onun sağlığı için olduğunu düşününce mecbur katlanacağız diyorum. Bir yaştan sonraki aşılar daha çok ateş yağıyormuş galiba hemşire söylemişti o zamanlar işimiz daha zot. Öperim tabi canım sen de edizciği öp bizim yerimize.aynen canim. Biraz mizmizlik hafif ates normal canim, vucudun saglikli tepkisi mikroba, allah beterinden korusun. hem bize de azicik antreman oluyor allah korusun ama hastalanacaklar kuzucuklar er yada gec. Umarim bu kadarla atlatirsiniz. Op bizim yerimize de akilli bidigi
Geçmiş olsun canım inşallah birşey çıkmaz çıkarsa da ilaçla tedavinizi olursunuz gündüz uykuları bizim içinde problem gözleri kıpkırmızı oluyor gene de uyumamakta direniyorİyi Akşamlar kızlar. Benim kızımda 4.ay aşısını oldu çok şükür şimdilik ateşi yok yalnız kilo alımı yine az ve gündüz uykusu hiç yok deyibce dr idrar tahlili aldı bakalım yarın sonuçları alıcaz çok üzülüyorum hayırlısı ile sonuçları alalım enfeksiyon varsa ilaç tedavisi başlanır hiç değilse biran önce iyileşir.
Al benden de kadar ben bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim herkes doğuruyordu ve emziriyordu ne kadar zor olabilirdi ki ya insanlar zorlandıklarını söylemiyorlar ya da zorlanmıyorlar :)Sorma canım ya, hamile kalınca bende bir sevinmeler bir sevinmeler :) dünyanın en mutlu en neşeli annesi ben olucam falan:) anam bi doğurdum emdi,emmedi,göğsüm acıdı,yaralar oldu, mastiti vırtı zırtı derken 4 ayda burnum sürttü :) annemin deyimiyle 'işte annelik böyle bir şey' :)
'Yoksa herkes 10 tane doğururdu' :)
Kıyamam edize korkmuştur kuzucuk birşeyden çıplak olmaktan da bazen hoşlanmıyorlar boyumuz kilomuzda gayet iyi maşallahKizlar buarada 5.ay kontrolumuzden geldik. Ilhan bey e bayildim sakin sakin bakiyor butun sorularimiza cevap veriyor hic aceleye getirmiyor. Fakat ediz icin ayni seyi soyleyemecegim. Soyup masaya yatirdigim an butun gucuyle aglamaya basladi ve yarim saat devam etti boyle hic susmadan ta ki pusetine geri koydugumuz saniyeye kadar. Annem aldi dolastirdi fln yok hic susmadi. Oyle iste acayip travma yasadik kuzumla. Bunun disinda hersey yolundaymis kilomuz 7.460 kg boyumuz 68 cm olmus. Ek gidayi yine yogurt ve elma/armut suyu olarak tekrar deneyecegiz. Sumuksu kakayi cok onemseme dedi. Kan olursa yine birakacagiz. Ama sut alerjisinden cok intoleransmis yani buyuk ihtimal zamanla gececekmis. Bir iki kasik bile olsa yogurt cok onemliymis probiyotik oldugu icin. Keci manda sutu fln farketmez dedi sut alerjisi olan hepsine olurmus. yine icemezse de devam sutuyle yapacakmisiz yogurdu bakalim. Milupa kavanozda ek gidalari da onerdi mevsimi olmayan sebze meuveler icin. Bir de demir ilacini degistirdi ferro sanol suruba gectik. Durumlar boyle teyzecikler
Ay canim cok güldüm ya :)) bence de soylemiyolar ya da üzerinden zaman geçince unutuluyor daha kendinden haberi olmayan tanıdıklarımin 2 3 çocuğu var o bile bakabiliyor ben mi bakamayacagim diye soruyorum bazen kendime :) bu işler de biraz rahat olmak gerekiyor sanırım her şeyi kafaya takınca olmuyorAl benden de kadar ben bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim herkes doğuruyordu ve emziriyordu ne kadar zor olabilirdi ki ya insanlar zorlandıklarını söylemiyorlar ya da zorlanmıyorlar :)
Korku filmi iZledim gibiBebek ilk dogdugunda sallamadan cocukmu buyurmus! diyen 4 ay sonra kilosu vs gayet yerinde gorunce bide anarmolmis gibi sasirip ustune sallamadan nasil buyumus bu boyle! diyen .... agzinin suyu aktigi icin birseyler yedirip icirince agzinin suyu kesilen komsusu olan ..... 40i ciktiktan sonra tarhana corbasi! verdim ben sende ver diye direten.... 2yasina kadar emzircem insallah deyince kiz cocugu okafar emermismi disi cikinca isircak gorursun biraktirirsin ozmn diyen...diyen...diyen...kisi ne kisisidir tahmin edersiniz kizlar...bu bir memlekete ilk gidis ve birdaha uzun bi sure gitmek istemeyisin dramidir
Ya bir arkadaşımın on aylık ve gece artık çok açıkıyor saat başı emmeye kalkıyor demiştiMasllah kuzucuklar buyudukce gece uyku problemi kalmicak artik insallah boylede devam eder
Masallahh tadına bakmadan olmaz tabi annesi tadı güzel değilse okunmaz o kitap
Tesekkur ederiz teyzeleri artik buyuduk kitap okuma zamanlarimiz geldi :)Renkler güzelmiş tadına bakayım o da güzelse biraz daha ilgilenebilirim demiş oğluş:) maşallah size canım büyümüş baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?