2015 Ekim Anneleri

Tatlım benim 16. günü 2148'di ben çok erken öğrendim. Bakalım bu hafta cts öğreneceğiz tek mi çift mi? 1.5 senelik evliyim. 6 ay deneyip olmayınca bir de eşim gözükeyim dedi doktora ve doğal yolla çocuğumuz olamayacağını öğrendik. Aşılama bile tutmuyordu, sayı problemimiz vardı bizde hiç zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladık ve çok şükür ki allahım ilk denemede nasip ettti.
Harika hic vakit kaybetmemisiniz masallah cnm 5 yil bekledik biz

Eki Görüntüle 1406379 Kızlar ben hırka örmeye başladım :) ipi geçen gün aldım yiyenİME hırka öruyordum yetmedi az bir ip lazım oldu, bende mide bulantılarımı unutayım diye başladım öyle :) inşallah giydirmeyi nasip eder Rabbim :)
Masallah ne guzel
Insallah rabbim giydirmeyide nasip eder canim ben 7 ay bisey yapmak istemiyorum dayanabildigim kadar dayanacam insallahh

Ben malesef kucuk bir ilcedeyim ve doktpr yok.ozele il disina gidiyoruz yarin okullar aciliyor o yuzden haftaya pazartesi gidecegim ama beklemek zor devlette olsa doktor gunum gelene kadar bakilmak isteerdim ama malesef imkanlar kisitli insallah sen yarin pit pit seslerini duyarsin
Ilcede olmak cok zor hastane acisindan cnm bizde ilcede gorev yapmistik
Ama kurtulduk bin sukur

Günaydın herkese,
bulantılar haftasonu bir hayli zorladı beni, hoş hala da devam ediyor.. direniyorum hala çıkarmadım hiç, bunun dışında inanılmaz da bir yanma söz konusu. dr gaviscon veya rennie duo kullanabilirsin dedi. ama almadım.
cumartesi gittim bu arada dra. bebek göründü, kalp atışı da..

herkes görür inşallah kalp atışlarını. bu arada dopplerden dinletmedi çünkü daha fazla dalga yayıyormuş, bebek henüz çok küçük olduğu için zarar verebilir, mecbur kalmadıkça ses duymamıza gerek yok dedi. ben bunu zaten bir yerde bu şekilde okumuştum. normal baktığında da pıt pıt yanıp sönüyor zaten ekranda, zarar verecekse ses duymaya çok da lüzum yok yani..

kan testlerini 2li test zamanı yapalım dedi bu arada.
he bir de ben yalnızca 1 kere kan verdim, aşağı yukarı 1 haftalık bir gecikme olduğunda vermiştim, kese göründü o gün zaten, sonrasında da kalp atışı için giderim diye düşünmüştüm açıkçası.
ayy ne güzwl canım inşallah bizde duyarız bıgün kalp atışı için gideceğim inşallah bizde duyarız ben 6+4 üm xanım senin kaç haftalık

ayy ne güzwl canım inşallah bizde duyarız bıgün kalp atışı için gideceğim inşallah bizde duyarız ben 6+4 üm xanım senin kaç haftalık
İnşallah sağlıcakla duyun canım,
sat 26 aralık benim ama periyodum kısa, böyle hesaplayınca bugün 6+4-5 mesela. döngü 28 den hesaplanırsa 6+3 oluyor

Tatlım benim 16. günü 2148'di ben çok erken öğrendim. Bakalım bu hafta cts öğreneceğiz tek mi çift mi? 1.5 senelik evliyim. 6 ay deneyip olmayınca bir de eşim gözükeyim dedi doktora ve doğal yolla çocuğumuz olamayacağını öğrendik. Aşılama bile tutmuyordu, sayı problemimiz vardı bizde hiç zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladık ve çok şükür ki allahım ilk denemede nasip ettti.
Maşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Çok sevdiğin soğuk şekersiz sütten tiksindim iyi mi 3gündür içmiyodum içeyim dedim demez olaydım kalsiyum için peynire yoğurda dadancam artık

Çok sevdiğin soğuk şekersiz sütten tiksindim iyi mi 3gündür içmiyodum içeyim dedim demez olaydım kalsiyum için peynire yoğurda dadancam artık
Süt için demir depolarını boşalttığı söyleniyor zaten canım. Süt yerine süt ürünleri tüketin deniyor. Peynirler arasında kalsiyum miktarı en fazla olan da kaşar peyniri. Ayrıca hamilelikte yoğurt tüketmek süt tüketmekten daha önemliymiş.

kızlar evinizin işlerini eskisi gibi yapabiliyo musınız ben yapmıyorum artık hergün süpürge tutardım. artık üç güne bir eşim yapıyo bana yaptırtmıyo içim ne kadar el vermesede zorlamak istemiyorum kendimî

kızlar evinizin işlerini eskisi gibi yapabiliyo musınız ben yapmıyorum artık hergün süpürge tutardım. artık üç güne bir eşim yapıyo bana yaptırtmıyo içim ne kadar el vermesede zorlamak istemiyorum kendimî
ah ah bende ayniyim acayip temizlik yapasim var sagolsun benimde esim supuruyo bugun banyoyu yikattim heryer pis geliyo bana ben yapmadigim icin midemde bulaniyo :(

ah ah bende ayniyim acayip temizlik yapasim var sagolsun benimde esim supuruyo bugun banyoyu yikattim heryer pis geliyo bana ben yapmadigim icin midemde bulaniyo :KK43:
bende acaba birtek bende mi diye düşünmüştüm aynı şekilde canım ya murfaga giriyorum sanki heryer çok pis gibi geliyo içim sıkılıyo evi gördükçe midem bulanıyo ağlayasım geliyo resmen ya

Cmm senin kesin ikiz bak gör

bende acaba birtek bende mi diye düşünmüştüm aynı şekilde canım ya murfaga giriyorum sanki heryer çok pis gibi geliyo içim sıkılıyo evi gördükçe midem bulanıyo ağlayasım geliyo resmen ya
Benimde esim yapıyor cnm ev umrumsa degil rabbim yavrumu bagislasinda

Canlarim ben bol bol tesbihlere basladim yavrumu bagislasin rabbim insallah sizde cekinütfen

Süt için demir depolarını boşalttığı söyleniyor zaten canım. Süt yerine süt ürünleri tüketin deniyor. Peynirler arasında kalsiyum miktarı en fazla olan da kaşar peyniri. Ayrıca hamilelikte yoğurt tüketmek süt tüketmekten daha önemliymiş.
Cnm bende yogurdu meyveyle tuketmeye calisiyorum

aynen canim mutfagi esim topluyo ama ne bileyim icim almiyo mutfaga banyoya giresim gelmiyo simdi temizlikcide almak istemiyorum o gelince yine ayakta kalicam bide havalarda soguk bakalim havalar biraz isininca guzel bi temizlik yaptircam

Back
X