2015 Ekim Anneleri

güzel anneler bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi, :KK54: özel hastanede doktorum kontrolü 18 mart çarşambaya vermişti, ancak eşim hastaneden çıktıktan sonra gezmeye gideriz diye hafta sonuna muayeneye gideriz dedi, malum cumartesi günleri özel hastaneler yarım gün çalışıyor, o zamana kadar 12. haftaya giriyorum, muhtemelende 2 li test yapacaklar, sizce cumartesi günü 2. test tahlili yapılır mı?
Yapilir tabii 2 li testee kan aliyolae.bide doktor bebegin olcumunu yapiyooo

güzel anneler bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi, :KK54: özel hastanede doktorum kontrolü 18 mart çarşambaya vermişti, ancak eşim hastaneden çıktıktan sonra gezmeye gideriz diye hafta sonuna muayeneye gideriz dedi, malum cumartesi günleri özel hastaneler yarım gün çalışıyor, o zamana kadar 12. haftaya giriyorum, muhtemelende 2 li test yapacaklar, sizce cumartesi günü 2. test tahlili yapılır mı?

Yapılıyor canım özel hastaneye giden çok sayıda yakınım var hepsi de çalışıyor cts günü yaptırdı.

Benide saglik ocagindan aradilar dun.kadin diyokii gebelik devam ediyosa sisteme gireyim.heean dusebilir bosuna islem yapmayalım.hasbinallahh dedim.sonrada yanlis anlamayin herkese boyle diyoruz diyoo
Amaann... Ne biçim bunlar yaa.. İnsanda biraz empati olur, biraz düşünce olur, biraz yumuşatarak söyler!! Bir de kadın olacak!! Sinirimi bozuyo bunlar!! Yanlış anlamayınmış.. ay saol bee!!

48 saat önce değerim 220 di şuan ise 375 doktorum tam 2 katı çıkmadığı için değerim kürtaj olmalıymışım dış gebelik olabilirmiş ne olurrr annelerr bana cvp verin hepinizin değerleri 48 saatte tam 2 katımı çıktı ne olur cvp verinn
Canım takip etmeye devam et. Hemen öyle dış gebelik teşhisi konulmaz.. Başka bir doktora mutlaka git. Allah korusun dış gebelikte belli bir süre sonra değerde düşüş de oluyor diye biliyorum. Seninkiler artmış maşallah :nazar: Adetin kaç gün geçti falan bunlar da önemli. 1 hafta geçince, keseye bakmalı. Keseyi rahimde göremezse Allah korusun, belki o zaman şüphelenilebilir... sen hemen üzme kendini canım. İnşallah sağlıklıdır..

Son düzenleme:
ürüne baktım canım teşekkürler tavsiyen için, :) hiçhaberim olmadı böyle bir cihazdan. arz talep meselesi demekki şimdi artık üretilmeyen şey yok. :) benimde kontrolüm mart 18 inde ama 21 mart cumartesi gideceğiz galiba. o zamana nasıl sabredeceğim bilemiyorum, ama mutlaka şu steteskopla dinlemeye çalışacağım :KK70: inşallah dinlersem sonucundan mutlaka haber veririm. :)
:KK48: Ben de yeni gördüm :)) Zararı var falan da diyorlarmış. İsteyen varsa araştırsın. Steteskopla da heralde baya büyüyünce duyulur. Yine de sen bi dene bakalım ;) Merakla bekliyoruz :))

Canım hastaneyi arayıp sor istersen, ama bence yapıyorlardır. Laboratuvar çalışıyordur.

48 saat önce değerim 220 di şuan ise 375 doktorum tam 2 katı çıkmadığı için değerim kürtaj olmalıymışım dış gebelik olabilirmiş ne olurrr annelerr bana cvp verin hepinizin değerleri 48 saatte tam 2 katımı çıktı ne olur cvp verinn
Cnm hiç üzülme benimde değerler ilk 159 2 sonra 246 ertesi gün 320 çıktı. Sonra ara verdim 1 hafta sonra bakıldığında 5190 çıktı ve kese göründü 1 hafta sonrada kalp atışları duyuldu. Bu arada düşük ihtimaline karşı duphaston ve ecoprin kullandım. Başka bir doktora git istersen.

Gunlerimiz yakin canim bizimde 2 hafta once nokta gibi gordu doktorumuz insallah cumartesi kalp atisinida duymaya gidecegiz:) sen ne zaman gideceksin?
Benimki tam nokta gibi de görmedi. Yani yolk kesesi oluşumu görüyorum. Bebeği henüz göremiyorum dedi. Vajinal baksam belki görünür ama gerek yok dedi. 5+4'tüm o zaman. Bebeği de göremedik ya, endişem biraz da o yüzden.. Var mı acaba yaa.. Vardır inşallaahh Allah'ım hayırlısı.. 4 Mart çarşamba randevum.. 1 hafta daha beklee beklee.. Gerçi senin gidişin de gününe göre çok erken değilmiş. Benim 7+5 olacak çarşamba. Senin cumartesi kaç oluyor? İnşallah duyarsınız canım yaaa :KK68: Allah sağlık versin

Bende de hiç bulantı olmadı. bu şanslı olduğumuzu gösteriyor aslında:) ayrıca artık bebeğin 5-6 mm olmuştur doktordan muhakkak ultrason kağıdını al. Hadi hayırlısı.
Keseyi gecen hafta sali günü gormustuk fotosunu istedim aldimda caanim doktor bana 2 hafta sonra yani haftaya sali gel demisti ama bende 2 gundur pembemsi koyu kivamli az miktarda akinti oldu ondan dolayi bugün gideyim dedi cok korkuyorum sence sorun varmi? Belki kalp atisinida duyariz bu arada insallah acikcasi icimde korku var :(

Benimki tam nokta gibi de görmedi. Yani yolk kesesi oluşumu görüyorum. Bebeği henüz göremiyorum dedi. Vajinal baksam belki görünür ama gerek yok dedi. 5+4'tüm o zaman. Bebeği de göremedik ya, endişem biraz da o yüzden.. Var mı acaba yaa.. Vardır inşallaahh Allah'ım hayırlısı.. 4 Mart çarşamba randevum.. 1 hafta daha beklee beklee.. Gerçi senin gidişin de gününe göre çok erken değilmiş. Benim 7+5 olacak çarşamba. Senin cumartesi kaç oluyor? İnşallah duyarsınız canım yaaa :KK68: Allah sağlık versin
7+3 oluyor canim sat 7 ocak benim.doktorumda bu bebek demedi zaten muhtemelen burda bebek olusacak dedi:)

Cnm hiç üzülme benimde değerler ilk 159 2 sonra 246 ertesi gün 320 çıktı. Sonra ara verdim 1 hafta sonra bakıldığında 5190 çıktı ve kese göründü 1 hafta sonrada kalp atışları duyuldu. Bu arada düşük ihtimaline karşı duphaston ve ecoprin kullandım. Başka bir doktora git istersen.
48 saatte bir mi çıkmıştı

Back
X