2015 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba,
dün bebişimi gördüm çok şükür kalbi atıyor..
Doktor kesenin arkasında boşluklar olduğunu ve bunun düşük riski oluşturduğunu söyledi. Moralim çok bozuldu tabii :110:Hergün progestane iğne olucum ve vajinadan fitil koyucam.:KK61:
Geçmiş olsun canım.. Kötü şeyler düşünme.. Rabbim bebişini korusun.. Elinden geleni yapacaksın sonuçta.. İlaçlarını kullanacaksın.. bebişin de seninle olacak, merak etme :nazar::KK68: Far edilmiş ve önlemini almışsınız.. Korkma canım..

Bayanlar teşekkür ederim cvplar için şuan öle anlamsız ölee ya tarifi yok işte çok acı çok şimdi şöleki benim adet düzensizliğim var ve polikistik over var ben geçen ay progestanla adet oldum ve klomen kullandım en son 18 ocakta adet gördüm ve 14 şuubatta ilk yapılan test 13 dü 15 şubatta yapılan test 32 sonra ben dk gittim 1 hafta sonra tekrarla dedi tam 5 gün sonra yani 20 sinde yine kan verdim be 130 küsür çıktı gittiğim doktor az yükselmiş dedi sorun var dedi ben inanamadım ve ogün başka bir doktora başladım oda normal olduğunu ve değerlerin 48 saatte bir 2 ye katlandığını söyledi neyse 130 un üstüne yine 48 saat sonra yine yaptırdım saatler hep aynı bu süreçte 220 küsür çıktı ve doktor yine tekrarla 48 saat sonra dedi dün gece 1 buçuk saat kadar erken verdim tam 48 değilde 46 saat dolmuştu ve 375 küsür çıktı ve doktor şimdi kürtaj ol diyor ve ben hep medical parkta test yaptırıyorum acaba hastanedemi sıkıntı var anlamadımki
Ve şimdi başka bir hastanede tekrar kan tahlili yaptırıp başka bi doktora gidicem bebeğimden vaz geçmicem ne olur dua edin bize
Dualarım seninle canıımm.. İnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir de kucağına da alırsın.. Başka doktora da gidecekmişsin zaten.. Güzel haberi alırsın inşallah canım..

Kızlar merhabalar... hala kasık ağrısı olan var mı
Benim ağrıyor arada. Yorulursam da ağrıyor.. Bir de ani hareketlerde, yatakta hızlı dönersem falan da.. Dinlenince, rahatlayınca geçiyor. Şu anda otururken bile hafif bir ağrı var.

insallah canim sabir tasi olcaz artik 9 ayda :)
Demek annelerin sabrı teee burdan geliyor :))

Kızlar merhaba,
dün bebişimi gördüm çok şükür kalbi atıyor..
Doktor kesenin arkasında boşluklar olduğunu ve bunun düşük riski oluşturduğunu söyledi. Moralim çok bozuldu tabii :110:Hergün progestane iğne olucum ve vajinadan fitil koyucam.:KK61:
inşallah hiç bi sıkıntı olmaz canım, Allah bol bol şifa versin, bebeğini korusun inşallah, bu günlerde geçer inşallah sağ selamet buradaki arkadaşlarla bebeğimizi kucaklarımıza alırız hep birlikte, dua edelim :KK36:

inşallah hala kesesini göremeyen yada kalp atışını duyamayan arkadaşlarımızda sağ selamet bebeklerini görürler, hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız. Dualarım sizinle arkadaşlar. :)
Amin canım amin yaaa :KK36: Allah o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla..

merhaba bende katılmak istiyorum 5+1 günlük hamileymişim dün öğrendim :) allah sağlaıkla ve hayırla kollarımıza almayı nasip etsin amin :)
Hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun bebişin.. Allah sağlıkla aldırsın kucağına

Amin canım amin yaaa :KK36: Allah o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla..

Hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun bebişin.. Allah sağlıkla aldırsın kucağına
hoşbuldum çok teşekkür ederim amin sizinkiindde

48 saatte bir mi çıkmıştı
İlk ikisinin (159-246) arası 48 saatti sonrakini(320) dayanamayıp 1 gün sonra yaptırmıştım. Sonra daha önce gittiğim doktoruma durumu anlattım ve duphaston ve ecoprin verdi bana. Şuan 8. haftaya sorunsuz girdik. Cumarteside kontrolüm var.

Yapılıyor canım özel hastaneye giden çok sayıda yakınım var hepsi de çalışıyor cts günü yaptırdı.
teşekkür ederim lovely, :KK19: topiğimiz gerçekten çok faydalı, hepinize çok teşekkür ederim, :) keşke daha önce keşfetseydim burayı ,En Büyük KK buradaki yorumlar, bilgiler benim düşünce tarzımı değiştirdi takıntı yapmak yerine muvazene etmeyi öğrendim, ve bebeğim nasip oldu çok şükür. :) şimdi ise tedirgin heyacanlı bir yolculuktayız hep birlikte :KK55:

tam 2 katı olmasına gerek yok ki canım %70 artmalı diyor seninde nerdeyse %70 artmış bence başka doktora git bir doktorla yetinme
Cnm bak bi hesaplama linki gönderiyorum sana ordan kendi oranına bakabilirsin.
Normal 2'ye katlanma süresi;
Eğer Beta HCG 1200 ün altındaysa 31-72 saat
Eğer Beta HCG 1200 ün üstündeyse 72-96 saat diyor. Bende buna bakarak rahatlamıştım. Türkçe kaynaklarda çok fazla bilgi bulamıyor insan.
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php
48 saatte bir mi çıkmıştı
Emossh cum senin değerlere baktım merak edip 130-220, 220-370 iki oranda 64 saat çıkıyor. Yani normal değerler.

Son düzenleme:
kızlar bugün sağlık ocagına gittim 4 tüp kan aldılar aç gitmiştim ne olur ne olmaz diye ayy o kadar kötü oldumki midem bulandı gözüm karardı terledim çok fena bîde kustum orda o kadar kan vermiştim hiç böyle olmamıştım çok kötü oldum

bakalım canım az kaldı zaten bu hafta 8'e girecem dediğin gibi belki başlar. Annem bana hamileyken 9 ay boyunca tek yediği yemek sadece 1 kez aşerdiği için lahana sarması onun dışında hep limon yemiş başka hiç bir şey yiyememiş. belki diyorum o çok çektiği için dua etti benim hamileliğim ondan daha rahat sonuçta anne duası tutar.
Canım boşver başlamasın gerçekten çok zor bir durum. İnsan başına gelmeden bilemiyormuş. Benim ofisteki arkadaşımın 2 hafta sonra doğumu var ve hala kusuyor ben ona derdim ne çektin be falan diye dışardan ne boşmuş. İnsan başına gelince anlıyor zorluğunu.

Cnm bak bi hesaplama linki gönderiyorum sana ordan kendi oranına bakabilirsin.
Normal 2'ye katlanma süresi;
Eğer Beta HCG 1200 ün altındaysa 31-72 saat
Eğer Beta HCG 1200 ün üstündeyse 72-96 saat diyor. Bende buna bakarak rahatlamıştım. Türkçe kaynaklarda çok fazla bilgi bulamıyor insan.
http://www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php

Emossh cum senin değerlere baktım merak edip 130-220, 220-370 iki oranda 64 saat çıkıyor. Yani normal değerler.
Benimkinide hesaplar misiniz ben anlamadım

kızlar bugün sağlık ocagına gittim 4 tüp kan aldılar aç gitmiştim ne olur ne olmaz diye ayy o kadar kötü oldumki midem bulandı gözüm karardı terledim çok fena bîde kustum orda o kadar kan vermiştim hiç böyle olmamıştım çok kötü oldum
Canım benimde bu hafta arttı ofiste bugün torba elimde koşa koşa lavobaya attım kendimi hiç iyi hissetmiyorum çalışırken daha zor geçiyor evde azcık çıkartıp rahatlıyordum ofiste çok zor.

oturunca ağrıyor bende de gerçi ben biraz kaykılarak oturuyorum belimde boşluk kalıyor hep ondan da oluyordur. yastıkla beli desteklemek gerek sanırım. Bakalım bugün uyku hali tekrar geldi bir gelior bir gidiyor anlamadım nasıl iş valla. bugün beni doktorum tekrar çağırdı ne olur ne olmaz tekrar kontrol edelim diye.
aynen öyle oturuunca kasıklarda sıkısıor die hem kasık hem sırt agrısı daha fazla oluor o yüzden sıkıntı etme git bakalım doktorun ne dicek banada haber ver canım herşey yolundadır Allahın izniyle inşAllah :KK66:

Gecmis olsun nezaman kan verdin.doktorunmu istedii

aynen öyle oturuunca kasıklarda sıkısıor die hem kasık hem sırt agrısı daha fazla oluor o yüzden sıkıntı etme git bakalım doktorun ne dicek banada haber ver canım herşey yolundadır Allahın izniyle inşAllah :KK66:
Inşallah canim akşam gidecez haber verecem mutlaka dua et bana lütfen inşallah gene bir sorun çıkmaz mutlu mutlu gelirim

Canım benimde bu hafta arttı ofiste bugün torba elimde koşa koşa lavobaya attım kendimi hiç iyi hissetmiyorum çalışırken daha zor geçiyor evde azcık çıkartıp rahatlıyordum ofiste çok zor.
canım ben hiç çıkarmamıştım bugün çıkardım ilk defa oda kan alındıktan sonra hemen yattım şeker falan verdiler tansiyonum düştü galiba ondan öyle oldum ama hamilelikle akakalı herhalde yinede çünkü öncedende kaç tüp kan verdim hiç böyle olmamiştım bi yandan da çıkardığıma sevindim

Back
X