- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Geçmiş olsun canım.. Kötü şeyler düşünme.. Rabbim bebişini korusun.. Elinden geleni yapacaksın sonuçta.. İlaçlarını kullanacaksın.. bebişin de seninle olacak, merak etmeKızlar merhaba,
dün bebişimi gördüm çok şükür kalbi atıyor..
Doktor kesenin arkasında boşluklar olduğunu ve bunun düşük riski oluşturduğunu söyledi. Moralim çok bozuldu tabiiHergün progestane iğne olucum ve vajinadan fitil koyucam.
![]()

Dualarım seninle canıımm.. İnşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir de kucağına da alırsın.. Başka doktora da gidecekmişsin zaten.. Güzel haberi alırsın inşallah canım..Bayanlar teşekkür ederim cvplar için şuan öle anlamsız ölee ya tarifi yok işte çok acı çok şimdi şöleki benim adet düzensizliğim var ve polikistik over var ben geçen ay progestanla adet oldum ve klomen kullandım en son 18 ocakta adet gördüm ve 14 şuubatta ilk yapılan test 13 dü 15 şubatta yapılan test 32 sonra ben dk gittim 1 hafta sonra tekrarla dedi tam 5 gün sonra yani 20 sinde yine kan verdim be 130 küsür çıktı gittiğim doktor az yükselmiş dedi sorun var dedi ben inanamadım ve ogün başka bir doktora başladım oda normal olduğunu ve değerlerin 48 saatte bir 2 ye katlandığını söyledi neyse 130 un üstüne yine 48 saat sonra yine yaptırdım saatler hep aynı bu süreçte 220 küsür çıktı ve doktor yine tekrarla 48 saat sonra dedi dün gece 1 buçuk saat kadar erken verdim tam 48 değilde 46 saat dolmuştu ve 375 küsür çıktı ve doktor şimdi kürtaj ol diyor ve ben hep medical parkta test yaptırıyorum acaba hastanedemi sıkıntı var anlamadımki
Ve şimdi başka bir hastanede tekrar kan tahlili yaptırıp başka bi doktora gidicem bebeğimden vaz geçmicem ne olur dua edin bize
Benim ağrıyor arada. Yorulursam da ağrıyor.. Bir de ani hareketlerde, yatakta hızlı dönersem falan da.. Dinlenince, rahatlayınca geçiyor. Şu anda otururken bile hafif bir ağrı var.Kızlar merhabalar... hala kasık ağrısı olan var mı
Demek annelerin sabrı teee burdan geliyor :))insallah canim sabir tasi olcaz artik 9 ayda :)